Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaygın anksiyete bozukluğum var ama askerlikten muaf tutmadılar!?

OğuzHan112
Abi heyete çıktım kararı değiştirdi 1 yıl erteleme verdi raporum daha çıkmadı bitince gel dedi ama şubeye gidip bilgi almak için gittiğimde sen askersin dedi sana 1 yıl erteleme veremez dedi kafayı yiycem ya bıktım bu belirsizliklerden böyle birsey varmı abi

Bunlar Seni muaf etmemek için elinden geleni yapıyorlar,
Peki ben askerim 1 yıl erteleme nasıl olacak hocam diye neden sormadın,

Yönetmeliğe Yeni bir eklenti yapıldı mı şuan bilgim yok.
Bildiğim kadar böyle bir şey mümkün değil.
Sen hastaneye gidip erteleme veren hekime durumu anlat,vakit kaybetme.
Alpler25

OğuzHan112
Heyetti abi konuşamadim bile raporum çıkınca belli olucak artik ne verdiği ve tekrar gelmemi soyledi bitince

OğuzHan112
Heyetti abi konuşamadim bile raporum çıkınca belli olucak artik ne verdiği ve tekrar gelmemi soyledi bitince

Peki abi aldim diyelim 1 yıl ssk bir işte çalışa bilirmiyim

OğuzHan112
Abi heyet yoksa 1 ay hava değişimini yanlışmı okudu 1 yıl erteleme mi zannetti kafam cok karisti abi nolucak simdi daha rapor e devlete düşmedi napicam ben bilmiyorum

Hastanenin sağlık kurul sekreterliğine gidip sorabilirsin.

Sana ne verdiler net olarak biliyor musun?

Heyet öncesi psikiyatri ile mutlaka görmüş olmalı sın,kararı veren ön muayenede ki pisikiytri hekimi.
Direkt heyete giremezsin.psikiyatri doktoruma gidip sormak zor olmasa gerek.
Alpler25

OğuzHan112
Abi rapor sisteme düştü 1 ay hava değişimi almışım 3 hava değişimi 90 gün oldu toplam birliğim değiştiği icin tekirda gidicem komutanları tanımıyorum kıta anket formumla hastaneye sevkim isteniyor ya komutanlar kıta anket formuna bilerek olumlu doldurursa beni tanımıyorlar çünkü eski yerimde komutanlar olumsuz doldurmuştu hep

OğuzHan112
Abi rapor sisteme düştü 1 ay hava değişimi almışım 3 hava değişimi 90 gün oldu toplam birliğim değiştiği icin tekirda gidicem komutanları tanımıyorum kıta anket formumla hastaneye sevkim isteniyor ya komutanlar kıta anket formuna bilerek olumlu doldurursa beni tanımıyorlar çünkü eski yerimde komutanlar olumsuz doldurmuştu hep. Bir akıl ver bana abi

OğuzHan112 abi bugün askerlik şubesine gittim raporumu sorgulamak için veznedeki kadın raporuma bakıp masallhın var diyip elini masaya vurup hic birseyin yok dedi çok zoruma gitti doktorum bile bana böyle birsey yapmadı sana son birsey sorucam benim 3 hava degisimindeyim suan 90 oldu hava degisimim birliğim değiştiği için kıbrıstan tekirdaga gidicem komutanlarımda beni tanımıyor ( şimdi kıta anket formumu olurda olumlu doldurlarsa beni doktor muaf etmezmi abi

Önemli olan doktorun kanaati kıta işlevsellik formunun bir önemi yok uygun görürse muhaf eder muaf olacaksanız merak etmeyin
Alpler25

OğuzHan112
Yarın teslim oluyorum abi 3 hava değişiminden sonra muaf olurum insallah abi şans dile bana lütfen 🙏

Onur Keleş
Çürük vericeklerdi istemedim güzel yere düştüm askerliğimi yapıyorum şuan 😊
Onur Keleş

Şunu soylim kardeşim sana ilk hava değişimi almışsın sanırım ikinci gidişinde yine hava değişimi verirler sonra yine cikinca 100%50 gibi bir ihtimalle muaf tutarlar ama 3 hava değişimini alınca tekrar çıktiginda kesin muafsin ben 3 ker aldim hava değişimi bana dokto dedi çürük verimi diye istemedim yeni birliğim güzel komutanlarim iyi zaman da güzel geçiyor takma kafana fazla ne kadar takma desemde olmuyor biliyorum uzun bir süreç bunu bil insallah iyi bir doktora denk gelirsin

Hayırlı günler abi anksiyete ve okb rahatsızlığım var 2 kere ertelendi son heyete gireceğim sıkıntılarım devam ediyor sonuç ne olur OturanBoğa

Raptile üçüncü kesin muafiyet Allahın izniyle 2 erteleme sonrası sıkıntıları devam eden kişide üçüncü muayenede muafiyet almayan hiç duymadım şimdiye kadar.

kara duman

Çok teşekkür ederim abim allah razı olsun çok strese girdim zaman yaklaştı içimi ferahlattın Allahım şeninde içini ferahlatsın inşallah

Raptile

Amin Allah senin de sıkıntılarını tez zamanda hayırlı olacak şekilde sonuca ulaştırsın.

Abim rahatsız ediyorum kusura bakma okb anksiyete rahatsızlığım var don heyete gireceğim birde boy kilo uyuşmazlığı var 171 45 kiloyum nasıl olur sonuç kara duman

Raptile bazı şeyleri internette bulabilirsin. Askerlik için boy-kilo diye yarım şekilde yazsan dahi cevap bulursun.

Hayırlı akşamlar anksiyete ve okb hastalığım var 3 işleme gireceğim epikriz raporda psikotik sınırda not düşülmüş bu ne demek eskiyim ben OğuzHan112

Son düzenleme:
Psikiyatrik hastalıklar 2 gruba ayrılır.
Psikotik grup ve nevrotik gurup. açılımlarını yazsam uzun sürer buna gerek yok.

Heyete girecekseniz bu sizin için avantaj.çok fazla takılmayın.
Raptile

Bugün heyete girip 16b1 koduyla askerliğe elverişli değildir raporumu aldım hastaneden bu güne kadar cevap veren abilerim kardeşlerim hepinizden Allahım razı olsun MSB onayı bekliyorum hayırlı akşamlarınız olun

Oğuzhan abi cuma heyete girdim 16 b1 yazdı doktor sonuçlarım e nabız ve e devlete düştü askerlik şubesine dosyayı götürdüm sende kalsın dedi artık gerek kalmadı yok dedi askerliğim bölümünde 4 ay 12 gün yazıyor hastane tamamlanmadı yazıyor OğuzHan112

OğuzHan112

Teşekkürler abim 3 seneden beri benimle uğraşıyorsun Allahım razı olsun çok teşekkür ederim

Üst Alt