Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni düzenleme ile 2000cc motor aracı ÖTV'siz alabilir miyiz?

kıymetli arkadaşlar, ben dün cimere yazdım 2.000 motor serbest deniyor da özellikle son 10 günde dolar ve eurodaki kur artışı nedeniyle bırakın 2.000 motoru çoğu markanın 1.6 ve 1.4 motorları bile gelmiyor. 2018 yılının ocağı ile mayısının 200 bin tlsi aynı değil bu seçim ortamında hasta ve engelliler için de 200 bin sınırına bir güncelleme yaparsanız bizleri mutlu eder duamızı alırsınız dedim. sizler de yazın talep çok olursa bu seçim arifesinde bir düzenleme olabilir olmazsa yapmazlar tam sırası ağlamayana meme yok. karar sizin

200 bin sınırında yakın zamanda bi artış olur mu? araç alsam mı beklesem mi ne dersiniz? şu an bayi stoklarında olan araçlar da tükenecek yani şu an gelen araçlar bir hafta sonra gelmeyecek gibi çok kararsızım yardımcı olabilir misini?

asımser

Merhaba arkadaşlar, ben forester aldım, mayısın 25 teslim alacağım İnşallah. 104.000tl geldi dizel elegance modeli.

Evet şu anda vermiyorlar, ancak ilk aylardan gelen aracı verdiler ben buldum aldım.

volkswagende bahar kampanyası mayısın 15 ine kadar. volkswagende passatlarda %12 indirim var kaçırmayın bence ben passat almaya karar verdim. 1.4 dsg highline geliyor şu an 1.6 tdi dsg comfortline 187 ye geliyormuş mesela

@asımser, @Haşmet55
Merhaba arkadaşlar , nereye sordunuz veya hangi modeli sordunuz bilmiyorum ama merak edip bayiye sordum. 10.05.2018 tarihi itibari ile Forester'in benzinli "2.0i Premium Plus EyeSight" modeli için ÖTV indirimli Hazirana sipariş alıyorlarmış. Maalesef dizel model için ÖTV indirimli sipariş alınmıyor. İlgilenen arkadaşlara. Temasım olduğu için yazdım, diğer markaların durumunu bilmiyorum.

asımser

Comfortline alacagına hiç alma bence çünkü o arabanın gideri highline malasef.
VW o kadar saçma bi sistemle çalışıyorki comfort üzerine opsiyonlu adam gibi bi donanımda araç getirmiyor.
Aldıysanda hayırlı ugurlu olsun.
Bu dediklerimi unut :)

Şubatta kapora verdim forester için 15 nisan da geldi. 20 günde teslimedildi . Dizel forester alındı.

Haşmet55
rabbim kazasz belasız gunlerde kullanmak nasıp etsın.kullandıkca yorumlarını yazarsan sevınırım.takım ettıgım bır arac hem forester hem xv.

bir de hangı subeden aldın?
servıs konusunda sorun yasanırmı acaba?

forsa
hangi modeli?ne kadardı?siz otv ındırımlı ne kadara aldınız?
bır de bu aracların kaskoları nasıl?mtv lerı nasıl?gercı mtv odenmıyor ama.

olf hifhline sipariş vermiştim tam opsiyonları ile tam 198 idi ancak bu özelge meselesi cıkınca aracı almam pek mümkün olmayacak sanırım her ne kadar bayi yardımcı oluruz desede 109 ocakda 200 bin e yeni bir düzenleme gelirse bende ocak ayında 2018 model alabilirim diye düşünüyorum. Tabi bu arada özelge nin olumsuz cıkacağıan ihtimal bile vermiyorum offff sıkıldım artık vallahi.

[FONT=Circular-Book]2.0D Elegance
104 + 2 bin masraf 106 eski araç başka giderler ile 111'e geldi
kasko 2300 eski araç dan zeyin (eski araç daki kaskoyu yenisine geçirme yada kaydırma diyelim) 450 tl tuttu.[/FONT]

@SU35

çok sıkıntılı bir süreç anlatılacak gibi değil.

Alper yani Crimean
başka bir yerde yazdım onu atayım sizlere .

[FONT=Verdana]1 -soru şu olsun. eski araç ne olacak

a-Maliyeden aracı düşüreceksin ruhsatında yazmasa bile devlete hak mahrumiyeti var bu işelem vergi dairesinden yapılacak. Yeni alacağın araca maliyeden yer açmış olacaksın.

b- terdibatı söktüreceksin aracın teknik belgesini bulacaksın tekrar proje çizdireceksin aparat sökülecek ve TSE ye gidecek. tse 225 tl. Bu işlem bitince sen kullanamasın aracı.Bu anda aldığı aracın PROFORMASI = Motor şase nosu olan kagıt yeni araç yani kaskoyu bu araca kaydır zeyil yaptırıcam de eski araç kaskosuz duracak.. Sigortayı noter satışı yaptığın kagıdı sigortacına vasuptan gönder yani sigortayı zeyil yaptırmana gerek yokk.
Eski araç satılacak hale geldi noterden satış vere bilirsin şimdi.
YENİ ARAÇ için

Vergi indirim raporu 3 adet aslı gibidir noterden satıcı senden istiyecek. Varsa yeni ehliyet alırken aldığın rapor fotokopisi de olur aparatcın istiyecek .
sıralama şu

a- aparatcı aparatı takacak
b-TSE ye araç gidecek çekici ve aparatcı burada hazır olacak 3 derece akrabaları aparatcı halledecek (unutma bunu 3 derece yaınları diye söyle dur ağzınta tüy bitsin)
C- muameleci kagıtları vergi dairesine götürecek onay alacak ertesi gün veriyorlar onayı
d- muameleci ruhsatı cıkarıyor
Aracın teslim ediliyor
.
Soruların. Bilecik kendi memleketim fakat sürekli istanbuldayım , pilakanın sigortası 200 tl düşük kasko 400 tl düşük her sene böyle olacak.

Araç basın ca çok yakıyor şu anda 7.3 gözüküyor, 9.6 ilk 2 gün hesabını güzel yap.

Selamlar Allah razı olsun. Umarım hayırlısı ile alır kullanırsın.
[/FONT]
[FONT=Verdana]
dün
Ehliyeti veren memur aparatları işaretlemiş fakat engelli ibaresini işaretlememiş. tekrar komisyon yeni ehliyet olmalıydı aslı gibidir ile ehliyet işlemleri olmuyor illa aslı olacak onu nasıl yaptım Alahnan ben biliyom. zor işler

araca lıumer cam filimi 400 dışarda yapıldı n11 den bir yer ile tanıştım paspas ve bagaj havuzu için 300 tl bu gun gelecek 4 d olanından. Artık telefon et bana:)))) takıldıgın yerde nediyim yazcak gibi degil.

3 derece yakınları yazılmamıştı tekrar TSE ye giti evraklar ruhsat çıkmıştı tekrar ruhsat degişti. Yenisi geldi.

Bu esnada sağlık raporlarım vergi indirim raporlarım kayboldu lanet olsun.
sinir kırizleri geçirdim ama elden ne gelir. Arabayı aldığım gün hiç sevinemedim. Araç tank gibi iyi bir seçenek oldu fakat lanet olsun böyle aşkın ızdırabına.

[/FONT]

forsa

vergi indirim raporun kastın sağlık raporumu ?

ben istanbulda yaşıyorum.ama plakamı Bolu yapmak istiyorum.Bunu acaba muamelecemi yapar?

ÖTV indirim raporu , Bolu'ya gideceksin herhangi bir akraban nın evinde oturuyor gözükeceksin giderken elektrik yada su faturası ile gidilecek üzerindeki adresi ve fatura sahibi bir akraban olacak.
Dedigim gibi [FONT=Verdana]lanet olsun böyle aşkın ızdırabına.[/FONT]

Elimden çok araç geçti buna istinaden söylüyorum , 5 sene binilecek bir araç oldu dizel mi benzinli'mi hesabınızı yapın fırsatı kaçırmayın.
teste giderseniz de şunu yapın aracı zorlayıp yatırmaya çalışın virajlarda ben yatıramadım , frensiz girin virajlara şaka değil yapın görün.

Arkadaslar bırakında. O araba bu araba geliyor tartışmasını bu zamlardan sonra araba alamıyacağız bimere ve cimere yüklememiz lazım secim ağzı engelliler haftası bizi hatırlamaları lazım

forsa

senede 10 000 15 000 arası km yapıyorum.Su an clıo 4 dızel aracım var.Evladıyelık bır araba arıyorum.Subaruda tam bu sekıl bır arac.

dızel mı benzınlımı halen pek karar veeremedım.

Waysee21

İstismara sebep olan madde değiştirilmediği sürece rakam falan artırılmasın zaten.
Millet hala engelliler üzerinden araba alıyor.

Benzinli alsan lpg düşünecen dizel alsan Uğur çocuklarından ehliyet yaşı gelen var ise direk dizel.

Yada beni bulaştırma Yanlız başınasın :))

1.4 higline alıyorum çok harika araç 15 mayısa kadar kampanyası varmış 185 e verecekler

2.5 yada 3 motor alınabilirmi

asımser

Herkese Merhabalar

Peki 2.5 yada 3.0 motor Pickup alınabilirmi ? Hilux yada Mercedes pickuplar mesala yada Amarok 3 bin motor

Merhabalar,

Mitsubishi Outlander icin kimse bahsetmemis bayilere soran oldu mu acaba?

Ötv indirimi bizim için avantajlımı oluyor sizce?
Benim Haziranda doldu 5 yılım ancak hayalimdeki arabayı alamadım

Teşekkürler
Kdv ödüyoruz ona etkisi olurmu diye sormuştum

esrarengizadam25 Bizim zararımıza olmuş 200000 lik araba 125000 iken
Şu anda 192000 lik araç 142000 lira olmuş bir yandan sınırın altına inerken bir yandanda reel maaliyat değeri yükselmiş
Bilginize sunarım

Ama hiç alamayacağımız bir aracın alınabilecek durumda olması zarar değildir. Araç fiyatlarıda düşmeyeceği için bu ÖTV indirimi bazı arkadaşların işine gelebilir. Kimse arabaların pahalanmasını değilde 200.000 tl sınırın olmasını konuşuyor. İnanın sınır kalksın 6 aydaki % 100 gelen zamlara rağmen yurdum insanı araç satışlarını tavan yaptırır.

Üst Alt