Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 defa hava değişimi aldım, geri dönmek istemiyorum. Ne yapabilirim?
OğuzHan112 Abi Heyet Nasıl Bişey Bilmiyorum Gittik Bugun Gereken Evrakları İşlemleri Yaptık Ögleden Sonra 2 De gelin Sonucu Alın Dediler Ne demeye calıstılar
OğuzHan112 Öyle Abi Herhalde Pandemiden Dolayı cıkmıyacagım Heyete Galiba Şuan hastanedeyim doktor rapor yazmıs Onu Kurula Vercez Kurul Ne Zamana Onaylar Ki Yada Elime Belge Hemen Verilecekmi Bana Nasıl Olacak Bilmiyorum
OğuzHan112 Abi Doktor Ön Raporda En Altta Askerlige Elverişli Degildir Yazıyor Evrakları Saglık Kuruluna Verdik Yarın Saat 3 de Gel dedi Sence Ne Olacak bitiyormu
OğuzHan112 Abi Şuan Hastanedeyim Heyet Toplanıyor Yavastan Saat 3 Gibi Alacaklar Durumu Cok Merak Ediyorum Aksama Memlekete Gitmek istiyorum artık Falansif F43.E Uyum Bozuklugu
Selamun aleyküm ankarada askerim psikiyatriye ilk gidişimde ilaç verip birliğe yolladı 30 gün kullan diye ben 9 gün sonra geri gittim bu sefer 30 gün hava değişimi verdi birdaki sefere ne olur sizce iyi değilim
OğuzHan112 abi Merhaba 08:10.2023 de askere gittim sabah sporunda nefes krize girdim göğüs hastalığı beni psikiyatriye sevk etti ilk gidişim sivilde hiç gitmedim ama sivilde pek çok durumum vardı öfke kurma şüphelenme olarak ama hiç umursamadım geçer dedim sürekli bişeyleri tekrar ediyorum askere gidince daha çok ortaya çıktı astım değil panik atakmış hastalığım ankesiyete dediler doktor ilk başlayış olarak paxera 20 mg yazdı 10 gün sonra gittim. 10 günlük hava değişimi aldı sivilde Lütfi Kırdar hastanesine gittim ilacımı değiştiler paxera 40 mg ritlepid 1 mg. Greyx 100 mg 10+15 de Lütfi kırdardan aldım firar edecektim komutanlarım. İkna etti geri döndüm Adana 6 kolorduya gittim bölüğümde rdm yok rdm anket düzenledi tekrardan 50 55 kadar soru var hepsine fazla var yazdım cidden de var sonra bana dediler ki askerlik yapamazsın hastaneye sevk verdiler bölüğe döndüm bölük komutanımız benim seni cezaevine attırmam 2 kâğıt dedi bu yolları denemeden neden firar kalkışıyorsun bu süreç böyle 3 cü hava değişiminde çürük veriyolar dedi ama 3 de hava değişim alıp 4 cü de alanlar oluyor dedi doktora gittim doktor bana geldiğinde bu kadar kötü değildin dedi Lütfi kırdardan aldığım raporları da götürdüm kıta anket formuyla bölük komutanı da askerlik yapamazsın dedi tedavine dışardan devam etmen lazım dedi ama doktor 2kez 20 gün hava değişimi verdi f43.2 uyum bozukluğu teşhişsi bölüğe döndüğümde bölük komutanı süreç bizim dediğimiz gibi ilerlicek abicim böyle olucak dedi. Çarşamba teslim olucam durumum ne olur abiler yardımcı olun kafamda kura kura uyuyamıyorum artık devam edemiyorum
Allah razı olsun abi birde şöyle birşey var sivilde tedavi görmedim görmediğim halde normalde ilaçlarım paxera 40 mg ritlepid 1 mg greyx 100 mg ama bu tedaviden önce farklı ilaçlar kullandığıma dair bir rapor yazmış doktor sivilde kullandığıma dair bu nedendir
OğuzHan112 abi ben burayı tam olarak kullanmayı bilmiyorum ilacın adı dediğin gibi rileptid ilaçlar bunlar abi reçete raporların hepsi elimde umarım muaf olurum abi ben buradaki sıkıntılarımdan kaçmak için askere gittim daha çok büyüdü anlamsız biçimde
Merhaba
Hocam merhaba askerden muaf aldım sisteme ne zaman düşer konusunda konuşmuştuk tekrar orayı hortlatmak istemedim
ben muaf aldığımı söylemiştim tsk raporu sisteme düşmüş barışta muaf almışım o kadar hastalıklara uygun olmadım halde sadece barışta vermişler bu sadece ALLAH korusun savaş çıkarsa geçerli değilmi kilo versem hastalıklarım düzelse onun harici çağramazlar içim bir türlü rahat olmuyor
Cevap;
Evet Savaş dışında hiç bir şekilde geri çağırılma durumu söz konusu değil...Savaş çıkınca sadece siz değil herkes gider merak etmeyin.içini rahat tut vesvese yapma!