Kanunun amacına daha da hizmet eder hale geitirlmesindeki kararlılığı şerh düşerek strateji oluşturmakta da fayda var.
Hali hazırdaki aracı ile idare edebileceklerin, süreci bir panik ve strateji harici bir aksiyon ile harmanlayıp yeni araç alımını hak etseler de bir süre ertelemeleri iyi olur kanaatindeyim. Olayın sıcaklığı ile aksiyon alıp ihtiyaç karşılanmayan bir aracın alınması bekleme süresini uzatma potansiyeline haiz olabilir.
ÖTV muafiyetli satışın kayda değer olduğu Türkiye piyasasında, firmalar görece ucuz iş gücü nedeni ile düşen satışlarına karşı burada üretime geçme gibi önleyici aksiyonlar alabilir. Çünkü kimse bu piyasada maliyeti kârın altında olan bir aksiyonla pazardan apay almamayı kabul etmez. Pazar payını daima arttırmak ister. Çinli firmaların piyasaya koyduğu dinamit ve BYD firmasının da üretimi Türkiye'ye taşıması düşünüldüğünde diğer firmaların da buna paralle hamleler yapması kuvvetle muhtemel.
Dolayısı ile an itibari ile hak arama anlamında eylemselliği kaybetmeden araç alımı noktasında sürecin olgunlaşmasını bekleyip ona göre atılacak adımı beklemek en makulu gibi.
Haziran ayında Yeni Nissan Qashqai lansmanında firmanın yöneticisi Türkiye'de üretim yapma fikrine mesafeli olmadığını şartların gerektirmesi halinde de bunun gündeme gelebileceğini belirtmişti. Linki de şöyle:
Nissan Avrupa Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mayra Gonzales Velasco, Türkiye'de üretim yapma konusuna ilişkin "Türkiye'de üretim meselesi... Belki gündeme geliyor. Evet, biz bu konuda da çok kapalı değiliz. Pazar ne talep ediyor? Biraz bunlara bakmak lazım." dedi.
www.ekonomist.com.tr
Ayrıca Renault ve Toyota gibi yerleşik firmaların da üretim bantlarında yapacakları revize ile buna daha kolay aksiyon alma ihtimalleri de göz ardı edilmemeli.
Zira bu iki firmanın piyasayı domine etme şansı oluşturacak modelleri mevcut. Görece ülkede hiç üretim ağı olmayan diğer baskın paydaşlarını geride bırakacak bu zaman ve pazar payı artışını geri çevireceklerini düşünmüyorum.
Tabi ki son karar ve getireceği ahvalin risk payı size ait olsun ama böyle bir zaviyeyi de paylaşarak konuya katkı vermek de bana düşsün.