Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boyun fıtığı ameliyatı olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Dönem dönem artıp azalıyor Yılmaz Bey... Fakat hiçbir zaman tamamen bitmedi.. Ben doktorlardan ümidi kestiğim için gitmiyorum artık.. İşte en son şubat 2020 da gittim mr da sorun dedi.. Ama ağrıyor deli gibi. Tutulma ağrısı.. Psikolojik diyorlar çok anlatırsan.. Ben biraz akışına bıraktım.. Yaşamaya çalışıyorum

Mr da sorun yokmu dedii. O zaman benimkide gecmiyecek surekli tutulacak.. neden acaba neden ? Bi cevabi olmali.

Evet sorun yok dedi... Bana ameliyatın faydası dayanılmaz kol ağrısı bitti... Ama sizin ameliyat çok yeni belki geçer.. Bana hep öyle diyorlardı... Bir çözüm bulursanız yazalım mutlaka 5 sene sonra olsa bile..

Takilan protezle mi alakali acaba uyum saglamiyor olabilir bize. Napalim felc kalmadigimiza sukur mu edecez.
Artik.

Uyum sağlamama gibi bir durum olsa doktorlar söylemez miydi? Ben anksiyete bozukluğu için antideprasan kullanıyorum biraz faydası oluyor.. 6 senedir düzenli gittiğim bir psikolog da var.. Ama işin içinden çıkamadım.. Egzersizleri de düzenli yapmaya çalışıyorum... Masa başı işi benim tek aklıma gelen...

Annem oldu ayni dr a 4sene once cok rahat ona baz alarak karar verdim. Bide bulundugum ilde en iyi cerrah diyebilirim bende o hastanede calisiyorum.. cok rahat edecen dedii kontrale gittigimde de bazi bunyeler asiri tepki veriyoo sonra onlatin iyilesmesi daha iyi oluyo dedi. 47 gun oldu. Raporum bitecek subatta ama tekrar alacam. Tam iyilesecek gibi durmuyorum. Ama ilk zamanlarima gore daha cok daha iyiyimm. Beni zor entube etmisler kafam geri gitmiyomus. Bogazima falan bastirmislar gerdirmisler basimi falan ogle makina ya baglayip ameliyata baslamislar ameliyattan ciktim . Sirtlarimda kurek kemillerimde hep agri vardi. Kas sanki yumru olmus tas gibin donmuyodu. Simdi azaldi biraz parafon diye ilac kullaniyom.. ama tam gecmedi boynumda eski hareketlerim yok. Bide boynumda bazen tark diye ses geliyo. Bi de yururken cit cit metal sesi geliyo. Dr sordum o da gececek zamanla dedi koyduklari sey yerlesecekmis.

Sizin ki çok daha yeni umarım şifanızı bulursunuz en kısa zamanda..

Arkadaslar yaklasik 2 ay olacak ameliyat olali.45 gün raporum bitti geçenlerde tekrar 1 ay uzattim raporu.Kontrole gittigimde doktorum celik kafes ve plaklarla alakali bir sıkıntı olmadigini,sorunun kaslarin gucsuz kalmasi ile alakali olabilceğini soyledi.2 fizik tedavi prof.gittim.10 gündür elektroterpi aliyorum ve evde egzersizlere basladim.Son durum boyun ve kürek kemiğinde hala şiddetli agrilar mevcut.

Fizik tedavinin 15 20 gün sonra etkisini gostermeye başlayacağını söylüyorlar benim moral sıfır agrilardan kurtulmak adina ameliyat oldum ama hala fevam ediyor.Ayrica yer yer burnumda karincalanma ve kulaklarimda sızı,çınlama oluyor.

Boyunu ısıtan kremvarmı iki tane aldık ısıtmıyo

Arkadaslar biraz once fizik tedaviden ciktim yine hocaya gözüktüm 20.gunden sonra agrilarda azalma olur dedi bakalim.Insallah herkes agrilari gecer.

Fizik tedavi umarım fayda verir... Fizik tedavi de ne yapıyorlar tam olarak... Ben de ameliyattan 1 sene sonra fizik tedavi olmuştum... sadece boynuma tens koydular, sanırım ameliyat olduğum için... Arada eve de fizik tedavi için fizyoterapist geliyor... akapuntur gibi iğne tedavisi ve masaj yapıyor... Lakin 3 4 gün sonra ağrı artıyor..

Elektroterapi uygulaması.Kaslara uygun dozda elektrik akımı veriyorlar.

Ayrica atkestanesi kremi dediler daha 2 gun oldu baslayali.Valla isin icerisinde biri olmama ragmen 2 aydir hala kendime gelemedim.

Saglikçı

Oda yaramıyo ısıtan krem lazım

Şanlı krem aldım oda yakmıyo

Ev krem doldu

Yine çok ağrılı bir gün yasiyorum.Sırt bölgemde tarifsiz agrilar şu saat olmuş hala ayaktayim.

Saglikci bende agrilardan kurtulmak icin ameliyat oldum... boyun kas agrilarindan ama fayda goremedim daha fazla boyun agrimlarim artti 3 ay oldu ameliyat olali herkez psikolojik diyor resmen agrilari unutmak icin gidin diyor.. 2 haftabonce arkadasim ameliyat oldu 2 gun sonra parka gitti cocuguyla ben. Tuvalete gidemiyordum.

Sn.Yilmazyilmaz son durumunuz nedir acaba?Bende 3 ayi devirdim en son care psikiyatriye gideceğim sanki.

Youtubede trapez kasları geliştirme var onu yapcam birsüre

Ne yaparsk yapalim kurtulus olmiyacak heralde cunku butunugu bozdurduk galiba.

Yilmazyilmaz
Ben yaptım dünle bugün lastikle rahatladı boynum

Egzersize izin vermişse dene doktora deyinde

Çokgezince sırtımda ağrıyo

Hic bir kisitlama yok dedi bana. Arkadasim ameliyat oldu benden sonra ayni doktor ayni c5 c6 cocugunu 2 sonra parka goturdü. Benim boynumda full tutuk tabi ilk zamanlar gibi degil. Ameliayt eden doktorla mesai arkadasiyim surekli bir seyler soruyom. Hic bir sıkinti yok korkma diyo. Ama boynumdaki kaslar resmen catir catir ediyo. Bide protezin sesini duyuyorum ben cit cit ediyo yururken soyluyom kendini dinliyon diyolar. Bilmiyorum canim cok aciz. Senin yaptigin hareket hangisi.

Son durumunuz nedir acaba bende 3 yıl evvel ameliyat oldum ama ameliyattan sonra daha kötü oldum boynum sürekli kayıyor takılıyor gibi seyler oluyor hep bi sürtme takılma katır kütür sesler geliyor hareketi m kısıtlanıyor gitmediğim doktor kalmadı

Ben artik ilac kullanmaktan siroz olacam heralde..hic bir ilerleme yok sadece saglikli insanlari izliyorum..6 ay oldu ameliyat olali kader diyorum. Gitmedigim doktor kalmadi. 2. Ameliyati asla kaldiramam..

Üst Alt