Herkes Merhaba,
Yeni üye oldum bu konuya cevap yazmak ve sizlere danışmak için. Ben 2011 yolunda sol omuzumda ve kolumda şiddetli ağrıyla hastaneye gittim. O zaman MR sonucunda bir büyük bir küçük boyun fıtığım olduğu ortaya çıktı. İlaç tedavisi yeterli gelmeyince fizik tedaviye gittim. O zamanlar fizik tedavi ve 1,5 ay dinlenme sonrasında ağrılarım geçmişti ta ki Eylül 2012 'ye kadar. Kollarımda, parmaklarımda, kürek kemiklerimde ve boynumda çok fazla ağrı vardı hiç bir şey yapamıyordum peynir dahi kesemiyordum. Ellerim tutmuyordu, çok ağrılarım vardı. Geceleri daha da artıyordu sanki özellikle her gece 3de ağrılar beni uykumdan uyandırıyordu. Neyse yine ilaçlar içtim. Geçmeyince fizik tedaviye gittim. Bu sefer fizik tedavinin hiç bir faydası olmadı. MR sonucunda 2 büyük 2 küçük fıtığım olduğunu öğrendim. Gittiğim doktorlar "Yaşın çok küçük nasıl bu kadar fıtık oldu "dediler. Daha sonra bir doktora daha gittim ,bu doktor Çin 'den gelmişti ve alternatif tedavi dediği değişik bir tedavi uyguladı tam 45 gün muayenesine gidip geldim, tedavinin ortasında ağrılarım azalmıştı ama bitmeye yakın yeniden başladı. Bu doktora yalvardım sonra beni ameliyat etsin diye. Cerrahpaşa'da kendisi. 8 şubatta ameliyat oldum. İki büyük fıtığı alıp yerine 2 platin taktı. Diğer 2 küçük fıtık da kaldı. İlk zamanlar çok zordu ağrılarım geçmişti ancak son 1 aydır özellikle 15 gündür yeniden başladı. Bu durum sinirimi bozuyor. Çünkü tam 6,5 ay çok ağrılı dönem geçirdim ameliyat öncesi ve sonrası. Tam bitti derken bir aydır yeniden başladı. Aranızda hala ameliyattan sonra ağrıları devam eden var mı? Ya da ağrılarınız ne zaman geçti ? Bu arada çok bilgisayar başındayım onun etkisi yada diğer 2küçük fıtığın etkisi olabilir mi ?