Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

mndundar
Bakalım cumaya kadar gene kontrol eder olmadı cuma ararım. Bu arada 17 si pazara geliyor maaş pazartesi mi alıcaz pazar yatar mı yetişirse ?

HakanEs26

Aynen öyle pazartesi git bakalım bankan belli olunca.. Bak bana gelen yazının resmini gönderiyorum sana.. Şimdi bize kalan aylık 1100 TL ile geçinmeye kalıyor nasıl olacaksa..

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E devlete düştü bizim aylıklar her şey görünüyor HakanEs26 kardeşim hayırlı olsun güle güle harca bende ayın 17 sinde ilk maaşımı alaçam

Abdurrahman ozkaya

sağol dostum. bugün yarın düşer benimde maaş ne kadar alacağım.. Sorması ayıp sen kaç günle emekli oldun ? Aylık bağlanma oranların ne kadar ?

HakanEs26
Hayırlı olsun güzel kardeşim.
Emeklilik onaylanıp tahsis numarası ve ödeme günü verildi ya gerisi çorap söküğü. Bir iki güne çıkar maaş da, inşaallah bir sorun olmadan bu aya yetişir.
Sen aceleden ziyade bir sorun çıkıp reddedilmesinden korkuyordun, geciktikçe de tereddütlerin çoğaldı, stress yaptın, seni çok iyi anlıyorum. Simdi arkana yaslanıp rahatlama vakti.
Pazar gününe denk gelen maaşı çekip çekememek bankalar ile ilgili bir durum. Diğer bankalar pazartesi verirken ben Ziraat Bankasında hep gününde ya da gününden önce cumartesi, hatta cumadan hesapta gördüm ve de ATM den çektim. Sadece son ay Ziraat da pazartesine sarkıttı, bir kereye mahsus mu idi yoksa o da mı artık pazartesi ödeyecek bu ay göreceğiz.
Senin ilk ayın olacağından ve kartın olmadığından her halukarde sen zaten pazartesi gideceksin.
Sağlık ve huzur içinde ye inşaallah.

enes75
Oraya bir formalitenin linkini alıntıladınız diye ben yukarıda yalan mı söylemiş oluyorum şimdi ?
10,5 yıllık emekliyim ve Ziraat Bankasın'nda hiç bir zaman pazartesine sarkmadı. Yukarıda da belirttim ilk defa geçen ay oldu.
Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan arkadaşlar da bunu teyit edeceklerdir. SGK ödemeyi yapıyor ama diğer bankalar gecelik faiz için pazartesine kadar bekletme hakkını kullanıyorlar.

Ufukalp bey, Estağfurullah siz yalan söylüyorsunuz demedim ki, zaten sizden bahsetmedim. Ha pazar ha pazartesi:) formalite dediğiniz link ziraat Bankası sitesidir

enes75
Evet Ziraat Bankası'nın sitesi, formalite öyle ve buna hakkı var. Ancak uygulamıyor ve gününde ya da daha önce parayı hesaba geçiriyor Ziraat Bankası.
Hemen üstte arkadaşa Ziraat'ın pazartesini bekletmediğini yazdıktan sonra sizin ''ısrarcı olmayın bu böyledir'' gibi bir mesaj yazmanız yalanlama gibi duruyor, o yüzden cevap erme gereği duydum. Ben her hangi bir alıntı değil, 10,5 yıllık maaş tecrübemi dile getirdim.

Ufukalp abi sağolasın. Tüm emekli olacaklara Allah güle güle yemeyi nasip etsin..

bağlama oranlarından tahmini bir rakam çıkar mı acaba ?

2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı
60.00

2000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı
60.00

2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı
30.25

HakanEs26
Hayır canım kardeşim bu oranlar hiç bir fikir vermez. Maaş hesabı için en önemlisi prime esas kazanç tutarlarıdır. Aylık bağlama oranı ve primlerin dönemi de birlikte rol oynar.
Az daha sabır. :)

Ufukalp Bey,önce Selamlar saygılar.Benim %61 sürekli vergi indiriminden faydalaniyorum.SSK hizmet dökümüm şu şekilde: 2000 öncesi 1150 gün gösterge 9475; 2008 e kadar 2982 gün ve yıllık kazanç 22700; 2008 sonrası gün 3713,ortalama aylık kazanç7250 TL.dir.Toplam kazanç ise 685000 TL.Aylik bağlama oranları ise sırasıyla %71,%57%%43.58.Bu bilgiler ışığında yaklaşık kaç TL maaş bağlanabileceği hakkında bir fikriniz var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.Emekli olmayı dúşünüyorum yakın zamanda.Esen kalın.

Ufukalp bey Merhaba,

E-devlet'e maaş bilgisi bugün girilmiş.

11.02.2019 da dilekçemi vermiştim, 13.03.2019 da e-devlet üzerinde belli oldu.
sizin hesapladığını tutar birebir geldi.
teşekkür ederim ilginiz için.

---------------------------------
Ödeme Günü: 23
Aylık Tutarı: 2954.02 TL
Ek Ödeme Tutarı: 118.16
Toplam : 3072,18

Birikmiş Ödeme
Net Aylık Tutarı : 5325.2 TL
---------------------------------

@Ehmet5806
Bizim burada yaptığımız şey aylık hesaplama değil. Emekli maaşı hesaplama sitelerinden yardım alabilirsiniz.

@MertCivan
Allah sağlıklı güzel günlerde yemek nasip etsin inşaallah, güzel bir maaşınız var.

HakanEs26

ufuk abiye yazmışın ama😊 kesinlikle öbür aya sarkma ihtimali yok 17.de cekersin maasini bide 170 arayarak toplu parani ogrenebilirsin

HakanEs26
Tahsis numaranz verilmiş emekliliğiniz garanti ama tabi maaş hesabı yetişmezse sarkma olabilir.
Son umut yarın gibi inşaallah.

Eskişehirde sıkıntı var arkadaşım 22 subatta başvuru yaptım daha hiç bir işlem yapılmadı evraklarda sadece kabul işlemi gözüküyor.

mahzey

Sorun iş yapmamaları olabilir mi :) Valla 31 ocakta verdim ben evraklarımı 12 martta e devlete tahsis bilgilerim düştü ve şuan hala maaş bilgilerim sıfır olarak gözüküyor.

Üst Alt