Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Gün itibariyle sgk ya gittim. Maaşım 1183.77 + 59.00 tl olarak bağlanmış :) Eve kağıt göndermişler dün. E devlete geç düşüyormuş. Nisan 17 itibari ile maaşımı alacağım. Allah herkese nasip etsin..

Ufukalp bey
2000 öncesi 1386 gün 3.842.49 tl kazanç
2000/2008 2670 gün 251.910.68 tl
2008 sonrası 137 gün 10.167.18 tl
%43 vergi indirimi aldım maaş hesaplamasında aşagı yukarı yardım edermisiniz.

mahzey

dostum sgk sitesinden maaş hesaplamadan yapabilirsin. Benimki kuruşu kuruşuna aynısı çıktı. Bilgin olsun

2 gün önce farklıydı bu gün farklı anlamadım 2 ay önce baktığım dan 400 tl eksik onun için sordum.

hayırlı olsun daha önceden daha düşük çıkmıyormuydu yoksa benmi yanlış hatırlıyorum birde kaç gün üzerinden baglandı ve kaç girişlisiniz hep asgeriden mi ödendi acaba ?

1989 giriş 4100 gün civarında ilaç mümessiliği yaptıgım için çok yüksekten yattı.

Benim 2009 a kadar asgari ücret 2009/2015 arası brüt 5000 TL den yattı. 2017 den itirabern de asgariye devam.

HakanEs26

Hayırlı olsun kardeşim, Sgk başlangıç tarihi ve 2008 öncesi ve sonrası kaç gün prim sayınız var dı? Asgari ücretten mi ödendi primleriniz toplam kazancın kaç tl idi yazabilirmisiniz? Teşekkür ediyorum...

mehmet abi

Sigorta başlangıç 1998. Prim ödemeleri bunlar :
2000 öncesi Gün 116
2000 - 2008/10 arası Gün 758
2008/10 sonrası Gün 3208
Toplam Gün 4082
Toplam kazan : 213.874.10

HakanEs26

2008 sonrası prim matrahınızın yüksek olmasına rağmen ABO ve GHZ na takılı olduğunuzdan düşük maaş bağlanmış... Ve maaş bilgilerinizi ilgili ne kadar maaş alıyorum forum bölümüne yazar iseniz çok faydalı olur. ABO nuz % 30 mu?

mehmet abi

2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 60.00
2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 30.25

HakanEs26

Biraz daha yüksek olabilir mi dedim ama yaklaşık 1400 gibi ABO % 30 olduğundan galiba doğru yıl yıl kazançlar güncelleme gerektiriyor...Allah Güle güle yemek nasip etsin... Teşekkürler...

HakanEs26
Hayırlı olsun, Allah sağlıklı güzel günlerde yemek nasip etsin inşaallah.
Maaş da tamamsa bu ay neden vermiyorlar ki Nisan'da demişsin ilk maaş.
mahzey
Daha önce üst sayfalarda da söyledim; burada yaptığımız şey maaş hesabı değil. Emekli maaşı hesaplama sitelerinden yardım alabilirsiniz.

4 ayın biri 2000 SSK girişi ile 5073 günden emekli oldum primler hepsi askeriyeden 2010 yılına kadar 1900 günüm var gerisi 2010'dan 2019'a kadar toplam 5073 1066 TL maaş bağlandı Hakan es26 kardeşim

Ufukalp

Abi eve gelen SGK kağıdında 17 nisan da maaşınızı alabilirsiniz diye yazıyor. Neden nisana attılar bende anlamadım valla :S

Ağlayasım geliyor bazen Bi eski emeklilerin maaşlarına bakıyorum birde bizim yeni maaşlar 😭

edevlete tahsis numaram belli olmuş banka bilgim belli ayın 21 de belli maaşım yazılmamış ne demek anlamadım nasıl öğrenebilirim maaşımı

mahzey

Başvuru yaptığın SGK ya giderek evine yollanan kağıdın çıktısını sana veriyorlar. Oradan öğrenecebilirsin. Bend ebu şekilde öğrendim 1 gün sonra SGK dan maaş bilgilerim yazılı resmi evrak eve geldi.

mahzey...bu ayın 21 i olduğuna eminmisin,10 gün önceden belli olur herşey buna maaşında dahil...gerçi bu aysa aldığında öğrenirsin ama istersen sgk a bi telefon aç öğren?

MAHMUT
Soyad

Sicil No
2601019
Ödeme Dönemi
201902
Ödeme Günü
21
Net Aylık Tutarı
0 TL
Aylık Tutarı
0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı
0 TL
Sosyal Yardım Zammı
0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı
0.0 TL
Kesinti Tutarı
0.0 TL

mahzey

E devlete düşmüyor cuma bana kağıt geldi herşeyim yazıyor şuan ek ödeme ve maaşım. Ama hala e devlete ödeme bilgilerim ve aylık bilgilerim senin şuan ne yazıyorsa aynısı yazıyor..

HakanEs26
o zaman benim nisan 21 arkadaşım.Telefon etsem söylerler mi maaşı ertesi gün geliyorsa gerek yok

mahzey

Telefonla maaş bilgisi verilmiyor. Bana söylemediler. Bölgeden bölgeye posta akış hızı değişebilir. Evraklarını verdiğin SGK yakınsa gidip evrak kayıttan sıra alıp ücret çıktısını veriyolar.

Ufukalp
Ayın 18 de e devlette maaş tutarım hariç her şey belli .Maaş günü ayın 21 gözüküyor yarın maaşım yatar mı acaba

mahzey

kardeş eve kağıt geldi mi ? gelmediyse kuruma git ne zaman maaş alacağını ve maaşının bilgisini bilgisayar çıktısı ile veriyorlar. Oradan daha sağlıklı bilgi alırsın. Veya sgk yı ara santralden emeklilik servisi ile görüşücem de bağlarlar maaş harici bilgileri alabilrisin. Benim ki yetişmedi 17 nisanda alıcam.

ayın 21 den önce belli oldu yaa belki yetişir bir umut işte eve kagıt gelmedi yarın önce bankaya yatmazsa sgk gideyim o zaman

mahzey

bence sgk yı ara ben gitmeden aradım kağıt gelmedi maaşım belli değil e devlette bir şey yazmıyor dedim memura eve gönderilen kağıdın çıktısını kurumdan alabilir ve maaşınızı ne zaman alabileceğinizi öğrenebilirsiniz dedi. bende gittim aldım öğrendim :) hiç yoktan ne zaman alıcağınızı sorun onu sölüyolar.

Üst Alt