Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Arkadaşlar merhaba benim sorum şu benim engelli raporun 53 yani 19 yıl 4250 prim ödeme güne tabi tutuldum. Ben 19 yılı tamamlıyorum ama günüm eksik 2700 günüm var ben bu eksik günleri toplu olarak satın alabiliyormuyum acaba yoksa çalışarakmı doldurmam gerekiyor teşekkür ederim şimdiden

ilhanbekar
Geriye dönük borçlanma ancak askerlik, doğum, memurun aylıksız izni, yurt dışı çalışmaları gibi durumlarda belli şartlarda mümkündür. Normal olarak geriye dönük SGK'ya prim ödemek mümkün değil.

Emekli ödeme bilgilerinde Maaşını görebilen var mı?

Son düzenleme:
MERHABA ,

BEN ARALIK ZAMMINDAN SONRA BAKTIM EMEKLİ-MAAŞ.COM SİTESİNE MAAŞIMI 1250 TL OLARAK HESAPLADI. BUGÜN GENE BAKTIM MAAŞIMI 1558 TL OLARAK HESAPLADI NEDEN BU KADAR FARK ÇIKTI ??? SİTE ARTIK YANLIŞ MI HESAPLIYOR ??? hozgul

SİZİN BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞU KİŞİLER VARSA 2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 40 OLMASI GEREKİYOR ashokatr

jack72

Fark büyük, ya kat sayılarda düzeltme yapıldı ya da şimdi hata yapıyor. Ama genelde bu site doğruya çok yaklaşır

ilhanbekar
Geriye dönük borçlanma ancak askerlik, doğum, memurun aylıksız izni, yurt dışı çalışmaları gibi durumlarda belli şartlarda mümkündür. Normal olarak geriye dönük SGK'ya prim ödemek mümkün değil.

Sayın Ufukalp başkanım şimdi e-devlete maaş bilgilerim düştü ama birşey anlamadım. Şöyle

Sayın Ufukalp başkanım şimdi e-devlete maaş bilgilerim düştü ama birşey anlamadım. Şöyle

Net aylık tutarı 1917 tl
Aylık tutarı 1033 tl
Birikmiş ödeme tutarı 792 TL
Burada da ek ödeme 91.28 TL yazıyor
Kafam çok karıştı benim maaşım 1033 tl mi oluyor acaba?

Shaky34

27 mayıs 2019 da evrklarımı verdim. Ödeme aylık bilgisinde de 05.2019 aylık ödeme bilgisi diyor

Shaky34
Aylık başlangıç tarihiniz 1 Haziran
Emekli aylığınız ek ödeme dahil 1.085 TL.
1 Hazirandan aylık alacağınız güne kadar birikmiş 792+40 ek ödeme = 832 TL.
Hazirandaki ödeme gününüzde dize 832 k birikmiş + 1.085 TL tam aylık olmak üzere toplam 1.917 TL ödeme yapılacaktır.
Hatta yazmamışsınız ama onu da bileyim ödeme gününüz da ayın 24 ü :)

Konuyu açıklığa kavuşturduktan sonra bu örnekte de ek ödemenin her zaman %4 olmadığını, her zaman 26 ile çarpılmayacağını canlı olarak görmüş olduk.
Bu arada bir önceki sayfada bir yerlerden kopyala yapıştır ile bana ek ödeme nedir, nasıl hesaplanır dersi vermeye kalkışan turkuazist arkadaşı konuya davet ediyorum. %4 ek ödeme ile hesaplasın bakalım bu maaşı.

Ufukalp

Teşekkür ederim başkan şimdi konuyu anlaya bildim 5. Ay ve 6.ayın maaşını birlikte alacam Birikmiş tutar ile 1917 tl oluyor bu.
Maaşım 1033+51.68 ek ödeme toplamda maaşım 1084 TL olmuş oluyor.
Çok sağol teşekkür ederim.

Shaky34 temmuzda maaş zammını ve Ağustos da bayram ikramiyeni unutma :) Allah güle güle sağlıklı bir şekilde harcamanı nasip etsin hayırlı olsun

HakanEs26
Hodri meydana gerek yok kardeş.
Birileri maşaallah engin bilgileri ile (!) yardımcı olmak adına yazdıklarımızı ego yarışı haline getirip çürütmeye çalışıyorlar.
Ama işte görüyoruz ki çürüyen farklı oluyor. :)

osman_çavuş
Prim bilgileri derken farklı farklı ödemeler yapıldı primde ama gün sayım 4515 son 3 yıl yüksekten ödendi.
Sizde e-Devlet üzerinden görebilirsiniz. Ek ödeminizi. E-Devlete girin arama butonuna emekli yazın 4A emekli aylık bilgisi yazıyor oraya bakın çıkar zaten. @Ufukalp başkanında yazdığı gibi hesap ortada.

HakanEs26
Teşekkürler Allah razı olsun

Shaky34
Rica ederim kardeşim, hayırlı olsun.
Allah sağlık ve huzur dolu güzel günlerde harcamak nasip etsin inşaallah.

Ufukalp
Sayın abim, benim bir ego derdim yok, bilgi yarıştırma derdim de yok. Sonuçta herkes araştırmalarının neticesinde bilgilerini paylaşıyor.
Kaldı ki ben zaten farklı bir bilginiz varsa paylaşırsınız demişim. netice de doğru bilgi paylaşıldıkça çoğalır.
Tahkire gerek yok, saygılar sunuyorum.

Ufukalp beyin bana dediği rakamın aynısı çıktı teşekkür ederim kendilerine [emoji122]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

turkuazist
Öncelikle sert üsluba karşılık böyle güzel ve kibarca cevap verdiğiniz için teşekkür ediyor, üslubumdan dolayı özür diliyorum.
Sizin yorumunuza karşılık doğru olan bilgiyi yazdım.
Siz buna karşılık araştırıp doğruluğunu görebileceğiniz halde ismimi etiketleyerek bir yerlerden kopyalama hatalı bilgilerle ısrar edip yanlış bilgi veriyormuşum algısı oluşturunca kızdım haliyle.
İyi günler.

denizmm
Rica ederim. Sağlık ve huzur dolu güzel günlerde harcamak nasip olsun inşaallah.

Merak ettiğim bir durum var şimdi ben 1.6 itibariyle emekliliğime hak kazandım ilk maaşımı bu ay alacam peki temmuz daki zamlardanda faydalanabilecekmiyiz ben benim gibi diğer arkadaşlar yoksa bir sonraki ocak ayınamı kalıyor zam olayı [emoji849][emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deniz hanım hayırlı olsun. evet zamdaan yararlanıyoruz. maaşınız beklediğiniz gibi geldimi? benim daha yüksek çıktı.

Mertemir

Oo cidden mi çok sevindim [emoji2969]Hayırlı olsun sizede güle güle yemek nasip olsun benim arkadaşların dediği gibi çıktı çok şükür

Arkadaslar
Hayırlı olsun sizlere

Maaş bilgilerini paylasirmisiniz ilgili form başlığında

Yazma moralimi bozma benim [emoji23][emoji23] şaka tabikiii güzel güzel yersiniz inş.

Son düzenleme:
sizde güzel güzel yiyin inşallah. Amin hayellerimize kavuştuk sonunda.

Bizede 1 milyar baglicaklar burnumuzdan getirirler artık.
Hiç bir süreç doğru düzgün işlemiyor arkadaş.

Mertemir

Rabbim herkese nasip etsin zor süreci bitirdik şükürler olsun ki [emoji4][emoji1250]

Aslında ben
SSK gün pirim bilgilerinizi demek istemiştim
İlgili başlıkta herkes karşılaştırma yapiyor ve bilgi sahibi oluyor.

Üst Alt