Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

1 Nisan maaşının başlama tarihi
12 nisanda 1000tl
22 nisanda 1500tl olmak üzere toplam 2500tl birikmiş ödeme tutarı aldım bugünde e devlette 190.47 ek ödeme tutarı yazıyor şimdi maaşım ne kadar bağlandı acaba

Sanmıyorum benim beklentim 1800/1900 arası

Bu hesap ilk maaşı 1 Mayıs itibariyle başlayan kişiler için geçerli.

tmcn

Ödeme Dönemi 202104
Ödeme Günü 22
Net Aylık Tutarı 169.78 TL
Aylık Tutarı 0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı 169.78 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı 0.0 TL
Kesinti Tutarı 0.0 TL

Tmcn Kardeş. Benim maaşım ne kadar olur? Acaba

tmcn
Kardeş bunun Formülü nedir.
neyi neyle çarpıp bölüyorsun veya topluyorsun
benim 2.596.6 TL maaşımın formülü nedir.
Sanırım sizde bir formül var. yazarmısınız. Size zahmet olmaz ise kardeşimm.

biriken tutar ve maasımı almıstımbildiğiniz üzere... daha bugun girmis veriler. ilk kez gorüyorum.
Formulu bulan arkadas bi hesaplarmısın bakalım formülün doğrumu :)
Ödeme Dönemi 202104
Ödeme Günü 17
Net Aylık Tutarı 326.22 TL
Aylık Tutarı 0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı 326.22 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı 0.0 TL

Ginerk
Kardeşim Çok sağol Tşk ederim.
Ödeme günü - 1 gün+30 Gün
yani 21+30 = 51 Gün x30x26
Tşk ler kardeşimmm. :eek:
Endererenen
senin maaş o zaman
326/46 = 7,08 x30x26 dersek = 5.528 mi Maaşın?
İnşallah öyledir kardeşim.

@Endereren
Nisan'da maaş aldığın için bu hesaplama senin için doğru sonuç vermeyecektir.

Yıldıray Kardeşim, sen formülü çözmüşsün. Yaptığın formül doğru. Aslında bende yukarıda kendi maaşımı hesaplanmıştım anlaşılsın diye.
Lakin bu formül maaş bağlanan ilk ay için geçerli. Sonradan değişen bilgiler oluyor. Onu bilmiyorum.
Aslında bende formülü forumun ilk sayfalarından çıkarttım. Selamlar herkese

Arkadaşlar ek olarak, ben bilirkişi değilim. Sadece mühendisim. Sayılarla oynamayı severim. Yoksa ben de sizlerle birlikte öğreniyorum tüm süreci.

Arkadaşlar slmlar.raporu gelen arkadaşlarımıza hayırlı olsun.bekleyen arkadaşlarımıza Allah sabır versin .ben nisan ayının 5 de emeklilim verdim .mayis ayının 1 .den itibaren maaşım bağlandı. Her ayın 21 .de maas alacakmışım dün e devletine baktım ek ödemem 161.47 tl yazıyor maaşım yazmıyor ne kadar maas bağlanmış olabilir bilen arkadaşlarımızdan yorum bekliyorum saygılar iyi pazarlar hayırlı ramazanlar

Yoksa bu maas mi acaba yada bir yanlışlık mi var

sa.hayırlı olsun kardeşim 161.47 çarpı 26 =hesapla çıkan sonuç 4198.22 tl güle güle harca

Yok be abim bana bu kadar maas vermezler normalde sgk sitesinden daha önceki yaptığım sorgulamalarda 2080 tl maaş 80 tl ek odeme yazıyordu.sanmiyorum okadar maasi tsler

İlk ek ödemelerin içinde ilk birikmiş maaşların hesabı var,bunu 26 ile çarparsanız yanılırsınız ve sgk yıda batırırsınız :) keşke bu maaşlar bağlansa

İlk ek ödeme rakamında ilk birikmiş maaşın hesaplamasıda var,bu yüzden hesaplamalar doğru olmaz.

Birikmiş yatan maaşı ödeme gününüzün 1 eksiğine bölüp çıkan sonucu 30 ile çarparsanız aylık maaşınız ortaya çıkar.

İlk ek ödemem 124.91.- tl idi
Sonraki her ay ek ödemem 78.11.- tl sabitlendi
78.11 x 26 = maaşım 2030.- tl

Yani ilk ek ödemeyi 26 ile çarparsam 3.337 tl olması gerekirdi maaşım, ama 2030 tl

Ginerk

Tsk ederim kardeşim az önce e devlete düştü doğru hesaplamışsın 2518.58 tl yazıyor

Benim ek ödeme 214 TL gözüküyor ne kadar emekli maaşı alırım

@De-Kont
Maaşınızı her ayın 19 unda alıyorsunuz. Maaşınız 2030 TL değil, 2.029,78 TL
Doğru oluyor mu? 🙂

Maaşınız bu ay bağlanmışsa ödeme gününü yazın. Hesaplayalım.

tmcn
Maaş şubat ayında bağlandı,2.030,84.- tl aylık maaşım,3 aydır bu şekilde yatıyor

Son düzenleme:
Doganayoz

Hayırlı olsun sgk sitesindeki hesaplama doğru 1999 öncesi sigortali çalışma ne kadar çok ise maaş katsayısı artar 2000 sonrası ciddi düşme oluyor

tmcn

Lütfen bizim de hesaplarmisiniZ?
Maaş günü:17
Ek ödeme:109.51tl
1mayistan itibaren

Üst Alt