Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

De-Kont

aynen benim tam olan maas askıda kaldı. tanımlattıktan 3 gun sonra yattı ama ilginç olan, o da hesabıma geçmedi. tekrar bankaya gitmem gerekecek.

Endereren

Özel yada kamu,Kurumlarda kimse işini layıkıyla yapmıyor malesef.Birikmiş maaşınız yatmıştır diye mesaj geldi ertesi gün bankaya gittim yatan bir para yok dendi,öğleden sonra tekrar gittim yine yok dendi, para tc numarasına açığa yatıyormuş dedim,sonra başka bir çalışan geldi işi çözdü paramı aldım.sonra promosyon için anlaşma yaptım,ahmak çalışan başka bankadan maaşı taşıma gibi giriş işlemi yapmış,birde onu çözmek için uğraştım müşteri hizmetleri ile :)

Senin de hesabına tanımlama eksik hatalı yapıldıysa banka tarafından bu sorun olmuş olabilir,çünkü sgk maaş günü o gün gece 00:00-01:00 arası kesinlikle yatırıyor hesabına parayı

De-Kont

muhtemelen.... cünkü ilk biriken yattıktan sonra gittim hesap tanımlamasını yaptırdım. Tam maas yattı cekemedik. pazartesi gidicem artık

Merhaba günaydın arkadaşlar.

Ben SGK 30.03.2021 başvurdum.e devlet den maaş başlangıcı 01.04.2021 görünüyor.Sgk evrak takip sisteminde de 14.04.2021 emeklilik servisi emeklilik kabul edilmiş görünüyor.Alo 170 aradım 14.04.2021 bankaya 1808 TL yatmış.Net maaşi sordum Mayıs ayında belli olur dedi tahsis numarası 4 bittiği için 24 mayıs maaş alacaksaniz dedi.Amz 4-5 gün önce Mayıs da sisteme düşer dedi.Benim anlamadığım 1808.3 TL 14 günlük mü 14.04.2021 yattığı için öyle düşünüyorum. yoksa 31.03.-24.04 arası mı .. Kardeşlerim anlayan varsa benim kafa karışıklığı yaşadı

Bu arada TEB Yatsin diye başvurumda işaretledim.ama p.tesi TEB den TC kimlikle çekip Yapı Kredi Bankasında maaş hesabı acicam.prosmosyon en yüksek o veriyor muş

1808.- tl 1-24 Nisan arası 23 günlük birikmiş maaşınız.
1808÷23=78.6.- tl günlük
78.6×30=2358.- tl Aylık maaşınız

maasınız 2358 lira. ilk biriken kısmı almak için bankaya gidin ve hesap tanımlamanızı yaptırın. yaptırdıktan sonra asıl maasınız da yatacak bu ay.

merhaba arkadaşlar,

bugün ziraat bankası küçükçekmece şubesine gittim tc numaramla baktılar ve herhangi bir para olmadığını söylediler, maaş hesabı açmak istiyorum dediğimde ise banka çalışanı biz açıyoruz hesabı sizin açtırmanıza gerek yok dedi, ama hesaba gelen bir para yok denildi, 170 aramamı ve sorgulamamı söyledi.. bende çektim geldim.. az önce 170 aradım telefondaki bayan sistemlerimde brüt 2810,32 tl yazdığını fakat net tutar kısmında sıfır yazdığını henüz bankayya gönderilen yatan bir para olmamış sıfır görünüyor dedi, sonra... brütü tutar nedir arkadaşlar.... 21 nisana kadarki tutar denildi 2810,32 tl bende şaşırdım iki defa sordum öyleyse elime geçecek tutar ne kadar netim

bende bir bilgi vereyim. Bu yatan maasımda hesabıma geçmedği için bankaya gittim. Hesabıma aktarım yapıldı. 170'i aradım, hakedisten itibaren birikin tutarlar TC kimlik numarasına yatıyormus. Bundan sonraki alacaım maas hesabıma yatacakmıs. bilginiz olsun.

Endereren

selam üstad : sen bilirsin bu brüt net nedir ? daha doğrusu bana 21 nisanda maaş bağlanmış sistemimizde 2810,32 tl brüt tutar yazıyor denildi, anladığım bu 21 günlük tutar brüt dediğine göre burdan kesinti yapılacak neye göre kesinti oluyor ? ne kadara düşer hiç bu grubda örnek denk geldiğin bir yazışma oldumu ?

mdursun

emeklilik başvurusu yaparken iletişim formu doldurtuyorlar,cep telefonunuzu yazdıysanız birikmiş tutar yattığında sms ile bilgi geliyor.

2810 tl sadece birikmiş tutarda olabilir maaş+birikmiş tutarda olabilir

ayrıca bankadaki çoğu personel bu paranın "tc kimlik numarasıyla açığa yattığını" bilmiyor,bunu özellikle söyleyin.tabii para yattıysa

Merhaba evet emeklilik başvurusunda forma numaramı yazdım ama herhangi bir sms gelmedi 31.03 tarihinde emekli başvurumu yaptım sabah 170 den aradığım bayan 21 nisan da maaş bağlanmış dedi. şuan sistemde brüt 2810,32 tl gördüğünü net veya bankaya yatan tutar kısımlarının sıfır olarak yazdığını söyledi.. inşallah ilk dediğiniz birikmiş tutardır :)

mdursun

inşallah öledir :) o rakamı 20 ye bölüp 30 ile çarpın maaşınızda o olur o zaman :)

ama değilse tahminim maaşınız 1686.- tl (ödeme gününüz 21 ise)

ne kadar berbat birşey sigortam yıllarca 5 - 6 bin tl den yatmış 6230 günden emekli olmuşum maaş 1600 tl civarlarında bağlanması yazık valla :(

De-Kont

İnşallah öyledir.. :D az öncede yazdığım gibi 5-6 bin brütten sigortam yattı , 6230 gün den emekli oldum toplam yatan tutar 460-470 bin tl civarı

mdursun

Slm arkadaslar bende 31/03 de dilekcemi verdim 01/4 emekliligim onayandi 14/04 de ek odemem bankaya yatti ama ayin 23 maas alamam gerekiyodu. Ama halen yatmadi acaba bize 23/5demi tam maas yatacakanlamadim ben bunu yazilanardan anladigim maas gunu 23 u olunca bu ilk yatan para 01/4 den 23 ne kadar olan para 23/5 kadar bidaha para yok oylemi ilk maas 23/5 de alacagiz dimi birde bize bayram ikramiyesi verirlermi sizce.

Mrb 08.04.2021 de engelli emeklilik için dilekce verdim halen sonuç yok antalya muratpaşa bu tarihlerde dilekce verip sonuçlanan varmı sokağa cıkma yasakları etkilermi dys giden evrak kayıtlı engelli vergi indirimi 14.04.2021yazan bu

merhaba arkadaşlar,

az önce SGK dan cep telefonuma sms geldi, birikmiş 2810,31 TL ziraat bankası k.çekmece şubesine yatırılmıştır şeklinde, bilmeyenler için tekrar yazıyorum 31.03.2021 de emeklilik başvurusu yaptım 01.04.2021 de emekliliğim başları, bugün 27.04.2021 sms yeni geldi..

08.04.2021 tarihinde dilekcemi verdim. Henuz hicbir donus yok. Evrak takibinde dosyasina kaldirilmistir yaziyor ayin 12 sinden bu yana. yasaklar gidisati daha da yavaslatacaktir sanirim.

Ermana39

Merhaba, e devletten emeklilik 4A Emeklilik Kaydı yazarak kontrol sağlayın. Kuvvetle muhtemel tahsis numaranızın belirlendiğini yani maaşınızın bağlandığını göreceksiniz.

Ermana39

mayıs 1 itibarıyla maaşınız başlayacak,ödeme gününüz belli olduğunda mayıs başında birikmiş bir tutar alırsınız,ödeme gününde de normal maaşınızı alırsınız mayıs ayında

bu ay herhangi ücret vs beklemeyin

herkes aynı yanılgıya düşüyor,başvurduğunuz tarihte başlamıyor maaşlar,takip eden ayın 1 inde başlıyor maaş işlemeye

Bu tam kapanma bizi etkileyecek mi acaba? Nisan 16 da başvurumu yaptım. 1 mayıs itibarıyle emekli olabilcem mi? sgk kısmen de olsa çalışacak mı yoksa tam manasıyla işler duracak mı? Mesela benim durumundakiler olarak bayram Ikramiyesi alabilecez mi?

hasbatuas
Merhabalar,

Tam sizin hesapladığınız gibi kuruşu kuruşun aynı maaş yattı.
Hesap doğru, verdiğiniz excell hesaplama raparunda da aynı tutar çıktı, teşekkür ederim

243100
Tam hesaplandığı gibi kuruşu kuruşun aynı maaş yattı.

*********7 Tahsis No için 4A Emekli Kaydı Bilgileriniz:
Ad
SERKAN
Soyad
Sicil No
34000210****
Tahsis Kodu
2100
Aylık/Gelir Durumu Aylık/Gelir ödenmektedir.

Aylık/Gelir Türü
Yaşlılık Aylığı

E devlette tahsis nolu emeklilik kaydım bugün göründü son rakamı 7 yani 18'inde maaş günüm ama emeklilik ödeme bilgileri ve emeklilik aylık bilgisi görünmüyor bu ne anlama geliyor?

Ginerk

ikinci maas gunum geldi nerdeyse benimki hala gorünmüyor.... ama maasımı vss aldım. takma kafana bosver :))

Öyle ama insan merak ediyor:)
Şimdi ben mayıs 1 ile 18 arası birikmiş tutarı alacağım sonra bi de mayısın 18inde de maaşımı tam mi alacağım ender?

Üst Alt