Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

DenizTurgut16
Arkadaşınızın sigorta şartları benzer gözükse de,sizin bilmediğiniz bazı doneler olabilir,örneğin 2008 öncesi günleri çoktur,yada asgarisi yüksek yatmıştır vs.Bir çok etken var.

ayrıca bu linkteki excell dosyasını indirip bilgileri girerek kendinizde hesaplayabilirsiniz,buradaki sonuç %95 doğru

Endereren
biriken maaşı ödeme günün 1 eksiğine bölün ve sonra 30 la çarpın,çıkan sonuç aylık net maaşınız
örnek : (ödeme gününüz 17 ise 16 ya bölün)

@Endereren bir gariplik var bu durumda. Eğer ödeme gününüz 17 si ise 16 günlük maaşınız ile 17 sine tekabül eden 1 aylık tam maaşınızı alıyor olmalıydınız. Çünkü emekli maaşları peşin olarak yatırılır.

De-Kont
aynen bonde oyle yaptım... tabloyla arasında 15 tl fark çıkıyor.

tmcn
bunu soyleyenler de oldu. bende ikilemde kalmamak adına 170'i aradım. bana yatan sekliyle doğru olduğunu sylediler. 31 mart basvuru. 7 nisanda mesaj geldi birikmis tutarınız yatırılmıstır diye. bugun çekmeye gittim 17 gunluk.... yani hak ediksten bu zamana kadar olan kısmı yatmıs buraya kadar doğru. Bu ayın 17'sinden Mayıs ayının 17'sine kadar olan kısım da bir ay olrak gectiği için dolayasıyla odeme 17 mayısta dediler. acıkcası matematiksel olarak evet mantıklı ama emekli maasın onden mi odenir, pesin mi yatar bilemiyorum. Bana soylenen bu sekilde

Endereren
Bana SGK dan yazı geldi 9 da başvurdum 13nde yazısı yazılıp göndermişler. Bugün teslim aldım
8ee53b99603481d3406b52b21e4621ac.jpg

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O linkten hesaplama yapamıyorum sgk sitesinde ek ödeme 63.90 çıkıyor bunu 26 ile çarpınca 1664 çıkıyor doğruluk payı nedir

@Endereren bankanızı arayın. Hesabınıza yatırılan tutar sizin 16 günlük fark tutariniz. Maaşınız TC kimlik numarası ile adınıza yatırılmış olmalı.
Bizi de haberdar edin.

bugun gittim zaten bankaya. aynen dedğiniz gibi 16 gunluk maas yatmıs. baska yatan birsey malesef yok

ayni durum bende de var.
31 mart tarihinde sgk basvuru yaptim
7 nisan da aylik baglandi, birikmis tutariniz XXX bankasina gonderildi diye sms geldi.
tahsis numarasi son hanesi 7 ile bitiyor, 18i maas gunum ama
edevlette odeme bilgisi bulunamadi diyor,
aylik bilgisi sayfasinda baslangic tarihi 1.04.21 diyor ama aylik tutari ya da ek odeme tutari ile ilgili bilgi yok.
bugun bankaya gittim, sms ile bildirilen birikmis tutari hesabima yatirdilar.

ama sadece birikmis tutar yatti, baska bir maas odemesi olmadi.
yani 18 nisanda maas alamamis olduk.
beklemedeyiz...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. 31 martta emekli oldum. 13 Nisan da 1730 tl birikmiş aylık tutarı ödenmek üzere bankaya gönderilmiştir diye mesaj geldi. Tahsis numaramın sonu 1. Buna göre benim maaşım hesaplanabiliyor mu? Tam maaşımı ne zaman alırım? Bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim. Şimdiden teşekkürler...

Endereren merhaba,

edevlette, 4a 4b yada 4c durumuna göre net emekli maaş miktarı görünüyor, ben kendi maaşımı görebiliyorum, sizde bir bakın isterseniz

Bayramdan önce ikramiye ve maaş alabilecez mi acaba Bilgisi olan var mı?

evet olabilir, normalde edevlette "arama" bölümüne 4a emekli maaşım diye yazınca ilgili bölüm geliyor.

Ginerk

bildiğim kadarıyla emekliliğe hak edişten itibaren tüm haklardan faydalanabiliyoruz. dolasıyla, ikramiye ve maasımızı enkenden alacağız

merhaba ,

bugün ilk defa birşeyler çıkmaya başladı :) ne mutlu bana 31 mart emekli başvurumdan bu yana ,

XXXXXXXXX Tahsis No için 4A Emekli Kaydı Bilgileriniz:

AdMURATSoyadDURSUNSicil NoXXXXXXXXXXXTahsis Kodu2100Aylık/Gelir DurumuAylık/Gelir ödenmektedir.Aylık/Gelir TürüYaşlılık Aylığı

Merhaba az önce 170 i aradım hesabıma yatan 1000 TL nin başvuru tarihi ile emekliliğin onaylandığı tarih aralığı birikmiş ödeme olduğunu Nisan maaşının henüz sisteme yansımadığını Mayıs ayında ödeme bilgilerini görebileceğimi söyledi biraz içim rahatladı doğrusu en azından aylığım 1500 TL değil tahmini 1800-2000 arası bakalım hayırlısı olsun

DenizTurgut16
Bende sizin gibi biliyordum,maaş başvuruldu gün başlar diye,maalesef öyle değil.

Diyelim 1 martta başvurdunuz,maaşınız 1 Nisan itibariyle başlar.ödeme gününüz de diyelim 25 i
1 Nisan 25 Nisan arası birikmiş ödemeniz Nisan başlarında yatar,25 nisanda normal maaşınız alırsınız,oda 25 Nisan 25 Mayıs arasındaki maaşınızdır,yani maaşlar peşin ödenir

Kowalski
15 ocakta başvurdum,2 şubatta mesaj geldi birikmiş maaşınız yatmıştır diye,ertesi gün çektim,bu birikmiş tutar 1-19 şubat arasını kapsıyor,18 günlük yani ,ödeme günüm 19 u olduğu için.şubat 19 da normal maaşım yattı.

De-Kont
16 nisanda başvurumu yaptım 16 nisan 1 mayıs arası biriken tutarı alacak miyim acaba?

ben anlamadım herkes farklı birsey anlatıyor..
sizlerin bu anlattıklarına gore insanların aynı ay içesinde iki kez maas alması gerekiyo. ama gel gorki mesela bende oyle olmadı. o sekilde olmayan da birçok kisi var.
tekrar ediyorum. 31 Mart basvuru. 1 nisan itıbarıyla emekliliğim basladı. 7 Nisanda birikmis tutarı aldım. 17. maas gunum. SİZİN ANLLATTIKLARINA GORE 17NİSANDA ALMAM gerekiyordu. Ama maas falan yatmadı. Acıkcası matematiksel olarakta saçma geliyor yatmasını beklemek.
17. maas gunu olan bir emekli olarak. 1-17 nisan arası biriken tutarı aldım. 17 nisan-17mayıs maasını ise Mayıs 17'de alacağım. bana mantıklı gelen bu. Yanlıs mı dusunuyorum bilmiyorum.

Üst Alt