Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Endereren

Maaşlar peşin ödeniyor.normalde 17 Nisan 17 Mayıs arası maaşı 17 nisanda almanız gerekiyordu.31 martta verdiğiniz için dilekçeyi gecikme olmuş olabilir,bir dahaki ay 2 Aylık birden yatabilir

De-Kont

oyle olduğunu da pek dusunmuyorum. cünkü 31 marttan 7 gun sonra, o aradaki tutarı yatırdılar. umarım dediğiniz gibi olur.

Endereren

Ben 15 ocakta başvurdum, 3 şubatta birikmiş aldım,bu tutar 1-19 şubat arası tutardı,19 şubattada normal maaşım yattı.buna göre söylüyorum,tabii sgk nın işine belli olmaz,bu ay e devlette gözükenden 23 tl eksik yattı misal

Edit:Ekran akıntısını gördüm,4a emekli ödeme bilgileri olarak bakınca ne çıkıyor?

Endereren,

Bir ihtimal, bizim maas odeme gunleri hafta sonuna geldigi icin henuz tam maaslar yatmamis olabilir.
Ayrica odeme gununde geldiginde, henuz bankaya gitmemis durumdaydim. O yuzden maas odeme gununde, maas sozlesmesi yapmamis oldugumuz icin, maaslarin yatacagi tanimli bir hesap olmadigindan maaslar yatmadi diye dusunuyorum.

Bence su anda bizim maaslar yatmayi bekliyor sistemde (bankanin 3 gun bekleme suresi oldugundan) ve hafta sonuna kadar yani ya Persembe ya da Cuma gunu hesaba gecebilir diye umut ediyorum.

Endereren

merhaba arkadaşlar maaş tanımlatma dediğiniz benim mesela ziraat bankası olarak seçmiştim.. benim elime sgk dan evrak gelmeden yada her hangi sms gelmeden bankaya gitmelimiyim ? bildiğim sgk bankada hesap açıyor yanılıyormuyum ben şuana kadar ziraat bankası ile herhangi bir irtibata geçmedim yapmam gerek birşey varmı

@mdursun bende vakıfbank bildirmistim. bana mesaj geldi. biriken tutar vakıfbanka gonderilmistir diye. ilk gelen biriken tutar TC kimlik numarasına geliyor. Eğer talep etitğiniz bankada hesabınız varsa hesap açmıyorlar. O hesabı tanımlıyorlar. Şayet hesabınız yok ise o zaman hesap açıyorlar.

Endereren

ziraat bankasında hesabım yok anladığım onlar açıcak... bana ne sms nede sgk dan herhangi bir yazı veya sms gelemdi, yanlız 19.04 de sgk da bir abi ile görüştüm bana maille dönüş yaptı , mailde çok kısa zamanda adresine yazı gelecek diye yazmış onu bekliyorum.. bilgilendirme için çok tşk ederim,

Dys'de "gelen evrak beklemede" yazıyordu şimdi "gelen evrak dosyasına kaldırıldı" yazıyor bu ne anlama geliyor acaba?

o tahsis numaranla ilgiliydi. tahsis numaranı aldın zaten. yani o dosya depoya kaldırırldı :)

Endereren
bana da simdi sgk'den sms geldi, maasiniz bankaniza yatirildi diye.
Tahmin ettigim gibi oldu.
Iyi gunlerde harcamak dilegiyle.

al benden de o kadar. banada simdi mesaj geldi aynen benim maas da yatmıs. demekki doğruymus. herkese hayırlı olsun. allah yedirmeyi nasip etsin

Endereren

Hayırlı olsun Ender. Sana anlatmaya çalışmıştım.
Darısı başımıza. Selamlar

Hayırlı olsun arkadaşlar, Allah güle güle harcamayı nasip etsin, benim maaş günüm 21 Nisan yani bugündü ama herhangi mesaj gelmedi maaşla ilgili, bende 31 martta emekli oldum.

mdursun
Merhaba, sgk tarafından emeklilik işlemi sonuçlandırılınca sms olarak mutlaka, birikmiş tutar bankaya yatırılmıştır diye mesaj geliyor, 170 sgk hattını arayın konuyla ilgili başvuruda bulunun, 3 iş günü içinde yine sms olarak cevap geliyor yada siz yine 170 i arayarak cevabı öğrenebiliyorsunuz, belki sgk sistemlerinde sizin gsm numaranız yanlış yazılmış olabilir, sonuçta insanlık hali, her zaman hata yapılabilir.

merhaba ,

sgk dan bir abiyle yazışıyordum bugün bana aşağıdaki mesjı göndermiş sağolsun,

Günaydın murat dursun bey;
Aylığınız bağlanmıştır e devletten kontrol saglarsınız.. iki üç sonra düşer diye düşünüyorum.
19/05/2021 ziraat bankası Küçükçekmece şubesi..
Birikmiş tutarınızı da 28/04/2021 den sonra ziraat bankasına kimliğiniz ile beraber sorabilrsiniz..
İyi günler….

Arkadaşlar maaşım yattı maaşımı bankadan alabildim ama birikmişim yatmamış onu nasıl alabilirim. ?

Slm Endereren kardeşim az önce sgk dan mesaj geldi talebinize istinaden birikmiş tutar yatmıştır diye aylık değil yani şimdi 170 hattını aradım 12 - 26 nisan birikmiş tutar diyor kafam iyice karıştı

biz çözdük olayı. şimdi ilk yatan basvuru tarihinle maas gunune kadar olan kısım. O TC kimlik numarana yatacak. Hemen bankaya git hesabını açtır, asıl maasın ayın kaçıysa o tarihte yatacak. Yani banka aktif değilse para gelmiyor. aktif olunca geliyor. Bizim de dun yattı tam maas. 17'si normalde maas gunum, ama banka aktif değildi. 19'da aktif ettim. dün yattı. Gerci hesabıma geçmemis yine bankaya gitmem lazım

mdursun
ben maaşımı aldım ama hala benimkinde birsey yazmıyor. hatta odeme bilgisi bulunamadı diyor hala.. oraya takılma

Hayırlı olsun Ender kardeşim Senin 1 Nisan başlangıç 7 sinde 16 günlük birikmiş 17 si ödeme günü olduğunu belirtmişsin 17 sinde maaş daha yatmaz yaklaşık bir hafta on güne yine mesaj gelir birikmişinizi al diye bankadan ama bunlar tc ye geliyor mayıs 17 de normal anlaştığını bankaya yatar diye düşünüyorum

Endereren nisan 16 başvuru tarihim benim ne zaman yatar birikmiş tutarım bi fikrin var mı? Teşekkürler.

alpertuncer
evet ilk birikmis olanı aldım. dun de tam maasım yattı

Ginerk
bulunduğmuz ile gore değisiyor sanırım. benimle aynı gun basvuru yapan kisiler var ben birikmisi 6 gun sonra aldım. 20. gunde ise tam maasım yattı

Arkadaşlar aylıklar başvurduğunuz tarihten sonraki ayın 1 inde işlemeye başlar,başvurduğunuz tarihte değil.Örnek 16 nisanda başvurdunuz,1 mayısta maaşınız işleme alınır,tahsis numaranıza görede ödeme günü belli olur,ödeme gününüz misal ayın 20 si,mayıs başında 1-20 Mayıs arası 19 günlük birikmiş tutarı alırsınız,mayısın 20 sinde de normal maaşı alırsınız

Not : birikmiş tutarı aldığınızda maaş hesabı tanımlatmazsanız, maaşınız tanımlı bir hesap olmadığından askıda kalabilir.

Üst Alt