Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

emeklik başvurum kabül edildi bugün biriken paramı çektim farklı bir bankaya hesabımı taşımak istedim sistem onay vermedi günlük ödemeniz bulunduğu için banka değişikligi engellenmiştir diyor

Benim maaşım " yaşlılık aylığı " diye yazıyor e devlette, emeklilik aylık ödeme kısmında.
Acaba bir yanlışlık mı var ?

Emeklilik promosyonu formu dolduran ( herhangi bir bankaya ) ilk maaşını almadan farklı bir banka ile anlaşma yapabilir mi ?

Son düzenleme:
Bu bayram maaş ikramiyesi bizlere yansıtacakmı ?

Ayrıca bizler her ne kadar yaşlılık aylığı olsada 4a değilmiyiz ? SSK lı degilmiyiz.

Açıklamada SSK Bağkur alabilir diyor
Ama araştırmalarda bakıyorum alınamaz diyor.

Neden bize ayrımcılık yapılıyor.

Merhaba
Ben 29 martta emekli dilekçesi verdim. E devlette emekli ödeme bilgileri mevcut rakam yazmıyor. Ödeme günü 21 şeklinde şimdi sgk dan mesaj geldi birikmiş aylık tutariniz 1000tl talebiniz doğrultusunda ptt ye gönderilmiş diye ben kaç günlük birikmiş alıyorum anlamadım

DenizTurgut16

seninle aynı ilerliyoruz. benimkide 17'si. bana gecen hafta mesaj geldi. birikmis tutarınızı alabilirsiniz diye. bendede hala odeme miktarı gorünmüyor. maas gunune birkaç gun kala belli oluyormus. ben 17'sinde sende 21'inde alacaksın bir maas daha

Endereren

merhaba bende sizile aynı gün başvuru tarihinde bulundum fakat bana herhangi bir sms gelmedi.. en son beni geçen gün sgk dan aradılar ankaradan alınan vergi yazımı istediler onu maille attım ve ulaştığına dair maille döndüler. ama başka da bir bilgi yok bende dys den takip ediyorum.. ?

mdursun

DYS doğru bilgi vermiyor. bendede hala evrak beklemede yazıyor ama emekli bilgilerine girince odeme gunum vss hepsi yazıyor. Sadece alacağm tutar belli değil hala.

Endereren
[FONT='inherit']4A Emekli Aylık bilginiz bulunmuyor. bende edevlet ten buraya giriyorum ama bu şekil yazıyor bendede..[/FONT]

mdursun

tamam. demekki henuz tahsis talebiniz onaylanmamıs. tahsis talebiniz onaylanınca bi takım bilgiler çıkacak.

DenizTurgut16

entersan bende anlamadım. bendede bulunamadı diyor... ama diğer sorgulamada çıkıyor... tabi ne kadar alacağım hala belli değil

Endereren

Benim aklıma gelen bugün yarın maaş bilgisi olacak yönünde tutarlar kısmında sıfır yazıyordu ya muhtemelen güncelleme olacak umarım tahminim doğrudur

DenizTurgut16

:))) bende eşimle onu konusuyordum simdi. 17'si maas gunum herhalde guncelleme yapılıyor dedim :))) insallah bakalım

26 şubatta başvurdum. Bir ay sonra 26 martta mesaj geldi ve ilk ödemem ziraate yapıldı. Ödeme yapıldığında e-devlette tüm rakamlar sıfırdı. Ayın 25’i maaş ödeme günüm. Tüm bilgiler daha bir kaç gün önce e-devlete düştü. İkinci ödemenizden önce sizde de düşecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O halde bize şimdi ödeme gününde maaş yatacak mı ödeme günü 21 i diyor yoksa Mayıs ayında mı yatacak

Ben 29 martta başvurdum 12 nisanda sgk dan mesaj geldi talebinize istinaden diye birikmiş olan bin lira ptt banka gönderildi diye bu kaç günlük birikmiş kafam çok karıştı

4 / 2021 Dönemi için XXXXXXXXXX Tahsis Numaralı 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz

Ad Soyad
Ödeme Dönemi 202103
Ödeme Günü 22
Net Aylık Tutarı 2152.29 TL
Aylık Tutarı 1194.66 TL
Ek Ödeme Tutarı 121.41 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı 836.22 TL
Kesinti Tutarı 0.0 TL

XXXXXXXXX Tahsis No için 4A Emekli Aylık Bilgileriniz :
Ad Soyad
Doğum Tarihi 24.06.1982
Aylık Başlangıç Tarihi 01.04.2021
Dönem NİSAN/2021
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 30.00
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 0
2000 - 2008/10 arası Gün 2273
2008/10 sonrası Gün 1993
Toplam Gün 4266
Göstergesi 0
Hisse Oranı 1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Özel
Banka TÜRKİYE FİNANS A.Ş.
Banka Şube AKSARAY
Aylık Tutarı 1,194.66
Birikmiş Aylık Tutarı 836.22TL
Ek Ödeme Tutarı 71.43
Kesinti Tutarı 0.00
5510 Ek 19 Miktarı 233.91

abilerim ben bu sistemi anlamadım biri lütfen yardımcı olsun bana..

iki farklı yerde iki farklı sistem cıkıyor...

maaşım nedir ? bu ayın 22 sinde toplam elime ne gececekk yardımcı olun lütfen..

Son düzenleme:
@maxsesyusuf
836.- TL 1-22 Nisan arası birikmiş 21 günlük maaşınız.
Aylık net maaşınız 1194.-tl *bu rakam hazine katkısı ile 1500.- TL ye yuvarlanır.
Ayın 22 sinde birikmiş tutarla birlikte 2152.- tl alacaksınız
Mayıs ayında normal maaşınız olan 1500.- tl alacaksınız.Aslında maaşınız 1194 .- tl (5510 ek19 yani hazine katkısıyla 1500.- tl oluyor.)

DenizTurgut16
1000.- tl 1-21 arası 20 günlük birikmiş maaşınız
1000÷20=50.tl günlük maaş
50×30=1500.- tl Aylık maaşınız

Odeme gunu bilgisine nerden ulasabiliyoruz?
E devlette SGK altindaki 4a emeklilik ile ilgili linklere baktim ama odeme gunu goremiyorum?

Internette arastirdim, tahsis numarasinin son hanesindeki sayiya gore odeme gunleri belirtilmis.
Birikmis tutar ustunden maas hesaplama yaparken, birikmis tutari odeme gununun 1 gun eksigine bolup 30 ile mi carpiyoruz?
Ornegin
birikmis: 1800 TL icin maas
Odeme gunu 19
1800 / (19-1) * 30 = 3000 seklinde mi hesaplaniyor?

Kowalski
E devlette
"Emekli Ödeme Bilgileri" diye aratın orda gözüküyor

Yaptığınız hesap doğrudur

De-Kont

Geçen yıl haziran ayında 49 engel oranı ile emekli olan arkadaşıma 1800tl maaş bağlandı şayet benim maaşım 1500 olursa buna itiraz ederim. kaldı ki biz o arkadaşla aynı işyerinde çalışıyorduk kendisi 4080 günle emekli oldu sgk girişi de benden sonra bu hesaplama yanlış bence

De-Kont

aynen dediğiniz gibi çıkıyor gülük 50 tl ye tekabül ediyıor

21x50= 1050 birikmişim var (alo170 de öyle diyor )
30x50= 1500 maaş

2550 tl toplamda alacagım var ( alo170 de öyle dedi )

teyit edildi onaylandı.. :)

Üst Alt