Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Devlet işerinde muhasebede virgülden sonraki 01 lik hatada bile evrağı geçersiz sayarlar. Şaşmaz kardeş şaşmaz. Maaşın yazdığım rakam. Hayırlı olsun

CanMikailCan
Sizin formüle göre hesap yaptım ek ödeme doğru çıktı.71.43*26= 1857 çıkıyor fakat devlet 1500 yapmış bunda bir hata yok mu

Aynen dostum 2500 yattıysa bir yanlışlık var.

Geçmişteki mesajlarınıza baktım 2500 yattı demişsiniz. Yatandan eminseniz bir yanlışlık var

Bu arada mesaj nasıl kopya yapıp cevap yazıyosunuz bana öğretirseniz çok kişinin yanlış hesaplarını düzeltebilirim

mdursun

Aynen katılıyorum sizin maaş 1756 tl

Ayrıca şölede hesaplayabilirsiniz, birikmiş yatan maaşı ödeme gününüzün 1 eksiğine bölüp çıkan rakamıda 30 ile çarparsanız maaşınız çıkar.

CanMikailCan
Alıntı yap butonu var her mesajın sağ altında

CanMikailCan

Mesaj sonu sağ altta ok işaretinin yanındaki tırnak işaretine baş
Şimdi benim maaş başlangıcı 1 Nisan ödeme günü 21 Nisan 1-20 nisan arası 1000tl 22 nisanda 1500tl aldım.
Engelli vergi indiriminden önce abo oranları 55/35/28 idi maaş 1277tl ek ödeme 63.90tl idi
Engelli vergi indirimi ile abo oranları
60/60/30 olarak güncellendi hesaplama güncel değil nedenine gelince devlet 5510/ek 19 a göre bana 151tl uygulamış yani benim maaşım ek ödeme 71.43tl ile 1349tlolmuş şimdi bu abo oranlarına göre fark 8tl mi bunda bir yanlışlık yok mu cevap için şimdiden teşekkürler

DenizTurgut16

Dostum önceki hesaplarla hiç
kurcalama kafanı senin şu an ilk yatan 1000 lira ile ikinci yatan 1500 lira uyumlu. Yani ikinci yatan maaşın. Ama ek ödeme tutarında sıkıntı var. O ek ödeme tutarına göre daha fazla yatması lazım. İkisinden birinde yanlışlık var. Ya yanlış hesaplama var ya da ek ödeme rakamını yanlış girdiler. Onu yerinden sordur mutlaka.

Mikail bey benim maaşı da hesapma ikmkanı var mı

DenizTurgut16

Bizimde ek ödeme 71.43 ve şuan tedirgin oldum 1349mu cikiyo,63.90bile olsa 1600lerde çıkması gerek benmi anlamadım bu olayi

Benim tahminime göre maaşımda hesaplama yapılırken engelli vergi indirimi abo oranları ile hesaplama yapılmadı şu kısıtlama bitsin gidip itiraz edeceğim

@yomaz
Tabiki hesaplarım. Elinizdeki rakamları ve tarihleri yazın hesaplayalım hemen.

DenizTurgut16
Deniz dost aynen öyle, senin emekli olmadan önce yazan rakamda da bi sıkıntı var. 63,90 ın 26 katı olması ve bunun yazması gerekirdi

Arkadaşlar bide bişey daha sorucam cevaplarsanız sevinirim.
Belirlenen ek odemenin maaşın %4u veya %5oraninda olduğunu nasi anlıyorsunuz yani bizim şu an sadece ek ödemelerimiz belli maaşlarımiz değil (71.43tu bizim)ya maaşımiz 1500den az ise ve biz %5lik kısma tabi isek?

Mikail bey maaş bağlanma tarihi 01.01.2018 ödeme günü ayın yirmi si maaşım 2.075tl alıyorum yalnız iş yeri eksik sgk matrahı ödediği için alacak davası açtım kazandım eksik sgk matrahı ekleme öldü ve maaşım yükselmesi ve yenilsen hesaplanması için dilekçe verdim ve tarafıma 3.378 birikmiş tutar bankaya gönderdik diye mesaj geldi e devlet de ek ödeme ve net maaş 214 TL gözüküyor sizce maaşım ne kadar

yomaz

Verdiğiniz rakamlarla yarım saattir oynuyorum ama kuruşu kuruşuna tutturamadım. Rakamlardan emin miyiz? Bir de eski maaşınız 2075 lirayı en son hangi tarihte aldınız.

Bizede msj gelmiş aZ önce birikmiş tutarsınız 800tl yatmıştır diye az geldi bana. 1mayistan itibaren 17si ödeme günü 1500tl mi yani?

Rica etsem benimkinede baka bilirmisiniz maas gunum 23
Netaylik 326.22
Ek gosterge 326.22
01/04/2021emekli baslangici

Merhaba arkadaşlar,
Mayıs ayında ilk kez emekli maaşı bağlananlar için yazıyorum.
Benim maaş günüme kadar olan birikmiş aylık tutarım bugün hesabıma yatırıldı. Hatırlarsanız ilk kez Mayıs ayında maaşı bağlananlar için bir formül paylaşmıştım. Hatta bazı arkadaşlar için de hesap yapmıştım. Kendi adıma hesabın virgülüne kadar doğru olduğunu söylemek isterim. Bilginize

Arkadaşların son yazdığı ek ödemelere bakılırsa sgk ek ödemeleri sanırım e devlete yanlış düşmüş,bankalara yatan biriken tutarla maaş hesabı yapıldığında farklı,ek ödemeye göre hesap yapıldığında farklı çıkıyor.

Peki son bı soru arkadaşlar başınızı sisirdim
:( Ben 17sinde hem 800+1500tl maaşımı alacagim

Fsennn

Birikmişi gidip çekebilirsiniz,bence ayın altısını bekleyin,1100 tl ikramiyede tanımlanmışsa onuda çekersiniz,17 sinde de normal maaş yatar,ama maaş hesabı açtırın.

Bu arada sizin ek ödemeye göre çıkmadı maaşınız malesef

Nisan maaşı

Numaram size wapsadan atabilirim 05343203636 Mikail bey

Arkadaslar banada bugun sgk dan mesaj geldi 21 nisanda emekli basvurusu yapmistim 2239 tl birimiş aylik tutariniz ziraatbankasina yatirilmistir yaziyor maas gunum 24 mayis bu ne anlama geliyor bilginiz varsa sevinirim

devadam34
büyük bir ihtimal 1 nisan ile 24 nisan arasındaki maaşınız yatmış bankaya gidip çekebilirsiniz bundan sonrada bayram ikramiyesi ve mayıs maaşınız yatacak

devadam34

23 günlük maaşınız hesabınıza yatırılmış. Ayın 24 ünde tam maaş alacaksınız.
Hayırlı olsun.

Üst Alt