Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

tmcn
Tesekkur ederim o zaman net maasim 2570 tl

MRM
Ama 21 nisanda evraklarimi verdim ek gostergede bi 198 yaziyor bi otekisinde 112 tl yaziyor cidden anlamadim

devadam34
o farketmiyor isterseniz 30 nisanda verin nisan ayında verdiğiniz için nisan maaşınızı verirler

23 günlük nisan maaşı tabi

MRM

Yanlış bilgi.
Emekli maaşı, başvuruyu takip eden ayın ilk gününden itibaren bağlanır.
Ve emekli maaşları peşin ödenir.
Özetle yatan tutar Mayıs ayında normal aylık gününe kadar olan 23 günlük fark tutarin peşin odemesidir.

CanMikailCan

Mikail bey merhaba 02 04 2021 de dilekçemi verdim . Dün itibari ile 2601.12 tl birikmiş paranın yattığına dair mesaj geldi. Aylık bilgisine göre ek ödeme 125.5 tl diğer bir sayfada hem aylık hemde ek ödeme 225.13 tl gözüküyor . Bu verilerle benim net maaşım nedir yardımcı olursanız. Teşekkürler

Atik73

Ödeme gününüzü yazmamışsınız ama ben hesapladım. Ayın 25 i olması gerek. Ve maaşınız 3.251,40 lira hayırlı olsun ha bu arada ek ödemeniz 125,5 değil 125,05 yanlış yazmışsınız bence bi daha bakın :)

Arkadaşlar, benim ilk 19 gün ıcın birikmiş aylık tutarım dün bankaya yatırıldı. Bugün hesabımla bağlatıp kendı hesabıma yatırılmasını sağladım. Yani ilk ödememi aldım. Darısı bekleyenlerin başına.

@CanMikailCan

Teşekkürler

Mikail bey gelir idaresinden gelen vergi indirimi raporun maaşa bir yansıması oluyor mu ? Benim %79 2ci derece den raporum var bununla emekli oldum . Vergi indirimi sadece çalışan içinmi geçerli.

Endereren

Bi aksilik olmazsa bu gece 00:00 - 01:00 arası yatar hesaba :)

@Atik73 maaş hesaplanırken zaten bizim abo1 %60 abo2 %60 abo3 %30 olarak hesaplanıyor,normalde düşükte olsa bu oranlara yükseltiliyor

Ben 28 nisanda verdim.halen gelen evrak beklemede birde 159 emeklilik gibi birseyler yaziyor

İlk defa alınacak birikmiş maaş için, şubeye gitme dışında bir alternatif yok herhalde değil mi?

mdursun

Siz ilk maaşınızı mı aldınız, birikmiş yatanımı.
Ben bugün birikmiş ve ikramiyeyi aldım.
Para bankada bekliyor olabilir.

yardımcı olurmunuz dun tahsıs numaram cıkıyordu.bugun yok

agulhan

31 mart emeklilik başvurum , 1 nisan emeklilik başlangıcım , 28 nisan birikmişi aldım , 19 mayıs maaş günüm

De-Kont

Maaş tanımlattım hatta biriken tutarı maaş hesabıma aktardılar... az önce alo 170 aradım dün itibari ile 1100 tl yatmış ziraat bankasına dedi bayan şubeden tc nizle deneyin isterseniz dedi bayan az önce

mdursun

hatta şimdide 4440000 ziraat bankasını aradım k.çekmece hesabınızın bakiyesi 1100 tl diye söylendi. internet bankacılığından baktığımda para gözükmüyor... şaşırtıcı

Merhaba rica etsem su bilgiler icinde maas hesaplamasi yapabilir misiniz gozuken ek odeme 66.07 mayis ayinda gozuken ek odeme 110 tl odeme gunu 21 i emeklilik basvuru tarihi 1 nisan acaba emekli maasi ne kadar olur

ben 21 nisan da emekli başvurusu yaptım ödemeler nezaman çıkar. maaş ödemesi 23 diyor,henüz hiçbir birikim yatmadı.

merhaba ben 13 nisanda 4b %42 oran ile emeklilik başvurusu yaptım. 14 nisan 1 gün sonra emekliliğim onaylandı. maaşımı da gördüm. maaş günüm 28 mayıstı. 1.715 TL olarak maaşım onaylanmıştı.

. 2 gün önce sms geldi birikmiş maaşınız 1.543 tl olarak ptt ye gönderildi diye. 1.100 TL ikramiyede yatmış e devletten gördüm.
Benim sormak istediğim ben şimdi 1.543 TL birikmişi alıp 28 mayıstada 1.715 TL mi alacağım acaba.

Ayrıca yarın gidip birikmiş ve ikramiyeyi alabilirmiyim. Ptt kurum ödeme sorgulamada ikramiye görünüyor ama maaşı göremedim. Yardımcı olabilirmisiniz.
Teşekkurler

haktan207

Birikmiş maaşı ve yattıysa ikramiyeyi alabilirsiniz.28 indede normal maaşınızı alabilirsiniz

SJAY35

Her ay alacağınız maaş 1.717,82 lira.
Mayıs ayında size 20 günlük birikmiş 1.145, 21 lira ve ayrıca ayın 21 inde 1.717,82 lira maaş yatacak.

tmcn
evet pardon doğru söylüyorsunuz evde kala kala aylarıda karıştırdık :) emekli aylıkları dediğiniz gibi peşin ödenir

CanMikailCan
Peki bayram ikramiyesinden faydanalabilecek miyim bankadan herhangi bir mesaj gelmedi birikmiş tutarla ilgili

Üst Alt