Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

ban a yardimci olurmusunuz

Merhaba.Ben ise1995.2000once311.2008kadar3700.2008sonrasi1970.74engelliyim.vergi indirimle sgk bas vurdum.son calistigi7yil bagkur1040sgk930 hangisi statuse girecem.4nisan 4a tah sis no cikiyordu 4akayitta.5nisandan bugne bulunmuyor die cikiyor.dys tahsis talep dosya kaldirildi.boyle durum oldumu sizdede.?

SJAY35

Ayın 21'ine kadar yatar birikmişin. Sgk nın sitesine girip cep telefonunu güncelle yine de dostum.
Maaş yeri PTT yi seçtiysen e-devletten kontrol edebilirsin. Bayram ikramiyesini hakkettiysen o da yatar birikmiş olarak. 1 Mayısta emekli olanlar ikramiye hakediyor mu ona bakarsın google den.

merhaba herkese 1 mart başlangıç tarihi olarak emekliliğim 26 nisanda onaylandı..birikmiş yatan para 2 aylığa yakın maaş mı oluyor..yoksa içinde başka eklentiler varmıdır..birikmişi ikiye bölünce üç aşağı beş yukarı maaşımı tahmn edebilirmiyim

CanMikailCan

Evet eminim..Edevlette 1 Mart 2021 aylık başlangıcı diyor..Başka bir şehirden emeklilik işlerimi yürüttüğüm için posta vs işlerini beklemek durumunda kaldım emeklilik onayı uzadı..

Arkadaşlar 27 nisan da başvurdum emeklilik için bayram ikramiyeleri nereye yatıyor ve nezaman yatar

E devlette bisey yokmu.

E devlette 6gun once 4akayit var tahsis no cikiyordu.simdi yok bulunmuyor diyor anlamadim.hangi statude olacamu Bile bilmiyom

merhaba arkadaşlar,

az önce alo 170 aradım mayıs 19 maaş günüm dedim ama hala maaşım nedir bilmiyorum dedim, bir sürü şey saydı vs vs sonra en son şöyle bir cümle söyledi mayıs ayı birikmiş tutarınız 1756 TL dedi. bende ozaman aylık maaşım 1756 tl doğrumu dedim evet dedi, :(

Kısa bir özet geçmem gerekirse ,

Sgk başlangıcım : 01.05.2003
Emekli Başvurum : 31.03.2021 ( onaylanan tarih 01.04.2021 )
Engel Oran : % 60 ( vergi indirim belgem var )
Sgk Prim Gün : 6231 gün
Sgk Yatan Pirim Tutar : 468.000-TL
Sgk Yatan Son Brüt Tutar : 6480 ( öncesinde 5650 tl )
Sonuç : 1.756,00 TL bağlanan maaş.

Çok yazık çokk

Emeklilik başvuru tarihi 27 nisan bankaya gittim emekli promosyon sordum yatmamış diyor

mdursun

Geçen gün özellikle size yazma gereği duymuştum. Zira bir arkadaş çok yüksek maaş çıkarmıştı size hatalıydı ve hayal kırıklığına uğramayın diye size yazdım tam nokta atışı maaşınızı hesaplamıştım zaten. Maaşınız 1756 lira.

Bendede gözükmüyor emekli ödemesi sadece ek ödeme gözüküyor mayıs ayı emekli maaşı gözüken varmı

Az önce tekrara baktım edevlet'e ama hala ek ödeme dışında birşey gözükmüyor 5 gün sonra 19 mayıs da maaş alıcam..

mdursun

hesaba geçmis maas. 2. maasım. bendede gorünmüyor. ek odeme tutarı çarpı 26 zaten maasın ne kadar olduğunu soylüyor. varsın gorünmesin :)))

güle güle harcayın... maaşımı biliyorum aslında 1756 tl ama bir umut :D ekranda görene kadar belki daha fazladır diye... umut fakirin ekmeği misali.. :)

28 nisan emeklilik basvurusu 20 gun gecti gorunurde birsey yok.umarim buda 9 ay sürmez

Arkadaşlar merhaba bu ek ödemedeki rakamı 26 ilemi çarpıyoruz net maaşı bulmak için benim ek ödeme 71 bunu 26 ile çarptığında 1800 küsür çıkıyor ama aylık 1500 ama 71 küsuru 21 ile çarptığında 1500 çıkıyor bu hesaplama nasıl oluyor bilenler bilgi verebilirmi şimdiden teşekkür ederim

müjde müjde :D az önce maaş bilgilerim edevlet ekranına düştü

4A Emekli Ödeme Bilgileriniz

Ödeme Günü : 19
Net Aylık Tutarı : 4566.72 TL
Aylık Tutarı : 1688.86 TL
Ek Ödeme Tutarı : 175.6 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı 2702.26 TL
Kesinti Tutarı : 0.0 TL

4A Emekli Aylık Bilgileriniz :

Banka ZİRAAT BANKASI
Banka Şube
Aylık Tutarı : 1,688.86
Birikmiş Aylık Tutarı : 2,702.26 TL
Ek Ödeme Tutarı : 67.55
Kesinti Tutarı : 0.00
5510 Ek 19 Miktarı-

Merhaba ,

an itibari ile maaşım yattı 1.756,41 tl hayırlı olsun.. uzun ve büyük bir süreç bitmiş oldu...

ek ödeme 71,43tl, maaş günüm normalde bugün ama dün 1500 yattı. edevlette net aylık tutarı 1927,63 yazıyor. bu rakamların dün yatan rakamla alakası nedir? ayrıca yine e devlette birikmiş ödeme rakamları filanda var ama onlarla ilgili bişeyde yatmadı bankaya

Arkadaşlar 5 Mayıs ta emeklilik için başvurdum. Tahsis no verdiler. Sonu 5. E devlet de halen emekli kaydınız bulunmamakta diyor. Ne zaman onay gelir?

28 nisan emeklilik basvurusu.dys de halen gelen evrak beklemede gorunuyor.sanırim tam kapanma bayram v.s sebeplerden henuz ek odeme bile gorunmuyor

Üst Alt