Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Benim gibi yeni emekli olan arkadaşlar SGK dan size kağıt geldi mi acaba işte bilgiler yazılı olan kağıt kaç gün oldu gelen giden yok

Kağıt baya geç geliyor arkadaşlar bizimde 1.5ay sonra falan gelmisti
İlk alanlar içinde maaşı aldıktan sonra e devlette gorunuyor

Hala maaşlar görünmüyor arkadaşlar sizinde mi öle yarın maaşlar verilmeye başlayacak ama görülmüyor

Heurustic

Merhaba ,SGK resmi internet sayfasının duyuru bölümünde bulunan metni aşağıda sizinle paylaşıyorum.

Saygılar.

2021 YILI KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ, 4C (EMEKLİ SANDIĞI) TEMMUZ ZAM FARKLARI İLE 4A(SSK) - 4B (BAĞKUR) TEMMUZ AYLIKLARININ ÖDENMESİNE İLİŞKİN DUYURU

2021 yılı Kurban Bayramının 20, 21, 22, 23 Temmuz 2021 tarihlerine rastlaması nedeniyle;

1) 4-a (SSK) kapsamında aylık alanların zamlı 2021/Temmuz dönemi gelir/aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyeleri ödeme günü;

- 17, 18, 19, 20, 21 Temmuz 2021 olanların 13 Temmuz 2021,
- 22, 23, 24, 25, 26 Temmuz 2021 olanların 14 Temmuz 2021,

2) 4-c (Emekli Sandığı) kapsamında aylık alanların Temmuz zam farkları ile Kurban Bayramı ikramiyeleri 15 Temmuz 2021,

3) 4-b (BAĞKUR) kapsamında aylık alanların zamlı 2021/Temmuz dönemi gelirleri/aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyeleri 16 Temmuz 2021,
tarihinde ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

SGK Duyuru linki;

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu

Arkadaşlar aylık ödeme bilgisinde maaşlar yok dimi sizdede bakıp cvp verir misiniz edevletten çok rica ediyorum

Sibel catlak Seni çok panik gördüm şimdi bayram yardımları ve maaşlar ve zamlı hesaplama oldundan dolayı sen yarın bankaya gitsen bile senin maaşın orda yatırıldı e devlette görükmesi yada görükmemesi bir sorun teşkil etmez sizin şuan saten bankanızda yarın gitttinizde hesabınızda maaşınızı ceke bilirsiniz o yüzden çok panikce davranmayınız sizi bu durum umutsuzluha ve karamsarlığa sokar istirham ederim sabır ediniz

Arkadaşlar merhabalar haziran 29 emeklilik başvuru yaptım 1 temmuz edevlette emeklilik gözüküyor ama ödeme bilgileri gözükmüyor mesajda gelmedi haziran ikramiyesi ve maaş alabilecekmiyim yada nezaman alabilirim bilen değerleri arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim saygılarımla

Aykut35 bey baktınız mı e devletten ödeme bilgisisine sizde maaşlar gözüküyor mu bnm merak ettiğim bu

Tek soru tek cevap e devletten baktığınızda ödeme bilgisinde maaşlariniz görünüyor mu?

Bendede sadece ek ödeme var muhtemelen yarından itibaren maaşlar sistemede hesaplarada düşmeye başlar

Sibel catlak

Maalesef daha gözükmüyor

Hakanburakdemir

29 Haziran basvurupta 1 temmuz da e devlette görmek iyi şanslısınız...
Haziran ikramiyesi demekle temmuz dediniz herhalde temmuzda ikramiye var emeklilik te

Bir kaç güne mesaj gelir birikmiş vs adı altında

Evet Ek Ödeme Var Yarın Büyük Olasılıkla Sabah Acılır Hepsi Görükür Yada Gece 1 Den Sonrada Görükebilir.

Bankada yeni hesabım az önce açıldı SGK diye
Promosyon tanımlanmış fakat hala bilgiler tam değil yarın büyük bı ihtimalle

4a ödeme günü 17-21 olanların maaşları an itibari ile yatmaya başladı

Dekont)e devlette mi yatmaya başladı bnm gözükmüyor e devlette ödeme bilgisinde

Tuncay yeni hesap derken bende banka mi değiştirdim bu ay senin nasıl yeni hesap açılmış nerdn bakiosn

Az önce baktım banka hesabına Kurban bayramı ikramiyesi yatmış vede zamlı maaşda yatmış.

Maaş ödemesi 19 unda.. Ancak benim maaş ve ikramiye yatmadı..

Sibel catlak

Benim ilk maaş yeni yani ben yapı kredi bankası seçmiştim TC ye yattı ilk paralar. Akşam SGK diye hesap açıldı bankaya internet bankacılığı ndan bakıyorum

İyi günler bende hazır hesap var diye yapı kredi seçmiştim yine de yeni hesap mı açarlar. Sizin varmıydı daha önce hesabınız.

kartalisa emekli form doldururken hesabın olan bankayı yazsanda sgk senin hesabından hariç söylediğin bankaya hesap açıyor ilk maaşı elden çekip yeni hesabınla ilgili promosyon vs maaş kartı alıyorsun

Tuncay kardeşim Rabbim huzur içinde hayırlısı ile harcamayı nasip etsin

Sıbel catlak hanım tesekkurederım cevap verdıgınız lçln benım ıkramıye yattı yarın alacagım ama maas gozukmuyor

Aylık Başlangıç Tarihi 01.08.2021
Dönem TEMMUZ/2021
Durum Kodu
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 34.81
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 0
2000 – 2008/10 arası Gün 573
2008/10 sonrası Gün 4179
Toplam Gün 4752
Göstergesi 0