Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Teşekkürler btuncay bey size zahmet su ödeme bilgisine tekrar bakar mısınız gözüküyor mu diye

Bende hala edevlette ödeme bilgisi gözükmüyor maaş gözükmüyor iice gıcık oldm

MAAŞLAR yattı Sibel catlak hanım e devlette görükmüyor ama maaş alanların coğunun aylı yatmıştır sizinde bankanızı konrtol edin bence e devlette görükmemesi fark etmez saten banka yani internet bankacılı hesabınız varsa ordan bakarak maaşınız bayram para ve zamlı nekadar yattını görürsünüz.

Teşekkürler Tuncay bey ve Aykut bey bn bankami değiştirdm geçen ayın sonuna doğru acaba yenisine mi yatar eskisine mi Aykut bey sizden son bı ricam olack tekrar bakar mısınız edevlettn görünüyor mu diye şimdiden teşekkürler

Sibel catlak[FONT=sans-serif] yok bendede 0 gösteriyor ama internet bankacılından baktımda maaşım yatmış görüküyor zamlı
ve hesap hareketlerinden maaş ödemesi diye baktımdada ordada maaş görüküyor ssk dan gelene maaş ödemesi diye yazar[/FONT]

E devlette gözükmüyor ama hem maaş hemde ikramiye yatmış bankanızı kontrol edin

Teşekkürler beyler ama ben dediğim gibi bankayı değiştirdm kimliğimle gidip çekmem gerekiyor ilk sefer olacağı için bundan öncede PTT den cekiodm iste bende bilmiyorum PTT ye mi yatar yoksa yeni taşımış olduğum bankayami yatar bilmiyorum beyler o yüzden bakamam internet bankaciligina yok çünkü şifre almam lazım dimi internet bankacılığıni kullanmam için bankadan sizede çok soru soruyorum ama bu işlerde çok acemiyim oyuzden ayrıca k.bakmayin herkese şimdiden teşekkürler

Sibel catlak

E devletten hangi bankaya yattığını görüyorsunuz Banka ve adres değişikliği bölümüne bakarsanız görürsünüz PTT mi yeni bankanız mi

Tuncay bey aylık bilgisinde hala PTT yazıyor adres değişikliği dediğiniz yerde bankanın ismi yazio taşıdığım

Tuncay bey bu önemli dediğiniz banka değişikliği yerde banka bilgileriniz diyo tahsis no diyo oradaki tahsis no ile 4 a ödeme bilgisinde ki tahsis no farklı sizinde mi öle bı yanlışlık yok dimi ricam etsem onada bakar mısınız

Umarım benden bikmadiniz bu son olsn size sorum artik

Sibel catlak
Sibel hanım evet tahsis no farklı benimde banka PTT altında bankanızın ismi yazar sola doğru il ilçe PTT ödemesimi vs vs gider

Evt bankanın ismi yazio galiba bankaya yattı PTT kurum ödemelerine baktım ödenecek tutar bulunamadı diyo hemen geçirmişler galiba bankaya bu kadar hızlı mi oluyo bu işler bilemedm neşe sizdende Allah razı olsun Tuncay bey çok teşekkür ederim sabırla cvp verdiniz

Arkadaşlar birşey soracağım: Ben emekli olmadan önce sgk uygulamasından maaş hesaplattım.Şimdi ise emekli maaşım bağlandı ve zamdan önceki maaşım sgk uygulamasındaki mebladan 538 tl daha fazla.Yani sgk uygulamasındaki miktardan şimdiki zamsız maaşım 538 tl daha yüksek.Bu kadar fark olması normal mi?

Aylık Başlangıç Tarihi 01.08.2021
Dönem TEMMUZ/2021
Durum Kodu
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 34.81
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün 0
2000 – 2008/10 arası Gün 573
2008/10 sonrası Gün 4179
Toplam Gün 4752
Göstergesi 0
Hisse Oranı 1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Özel
Banka -
Banka Şube -
Aylık Tutarı -
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı -
Kesinti Tutarı -
5510 Ek 19 Miktarı -

ben de böyle bir şey var.

Sanırım Ağustos ayında ödeme alacağım fakat Dönem TEMMUZ/2021 diyor, onu anlayamadım, yani Temmuz ayının ödemesini mi alıyor olacağım?

Tuncay0017

Selam emekli oldum sgk sitesinde 1504 tl çıkıyordu 1685 tl maaş bağlandı temmuz zami ile beraber 1825 tl oldu darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına

Arkadaşlar bnm maaşım yatmamış maaşı yatmayan varmı acaba SGK yi aradm hiç bı sorun yok diyo ortada para yok

Sibel catlak

emekli maaşını taşıdığın bankaya yüz yüze gidip sordunmu ? Adına sgk yeni hesap açılmış olabilir ayrıca alo 170 i ara Maaşın yatıp yatmadığı orda ayrıntısı ile sana söylerler

farukk3404

formu doldururken ptt yada banka nereyi seçtiyseniz oraya gelir.Bankaya isme ve tc ye "açığa" yatar para,bazen banka çalışanı görmüyor.özellikle belirtin

De-Kont

Ben anladım 2 maaş çektim sgk banka tanımlamış ikramiye parası da dün geldi fakat bu parada mı hesabıma gelecek Yani bu parayı alacakmıyım net aylık tutar 3.130 birikmiş 1.780 TL

Dekont bey evt bnmde görünüyor ama bankaya gittiğimde para görünmüyor diyolar

Napicagimi şaştım

farukk3404
Aldıklarının toplamı o yani birikmiş adı altında aldığın ek ödeme hepsi toplamı yani dün veya bugün yatan
Maaş +ikramiye o kadar başka bir dahaki maaş artık

Arkadaşlar bu bilgiler ne anlama geliyor açıklarsanız sevinirim, kafam karıştı çünkü temmuz maaşım olarak hesabıma 2300 TL yatmış ve 1100 TL promosyan yatmış ama aşağıdaki bilgiler farklı, net aylık tutarı ve Birikmiş ödeme nedir anlamadım, ayrıca hesabıma yatan para 2300 tl maaş olarak ama 2211.59 TL yazıyor aşağıda onuda anlamadım..

7 / 2021 Dönemi için xxxxxxxx9 Tahsis Numaralı 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz

Ödeme Dönemi 202106
Ödeme Günü 17
Net Aylık Tutarı : 5553.04 TL
Aylık Tutarı : 2211.98 TL
Ek Ödeme Tutarı : 213.59 TL
Sosyal Yardım Zammı : 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı : 3127.47 TL
Kesinti Tutarı: 0.0 TL

Üst Alt