Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

İyi günler arkadaşlar ben 4b den ölüm maaşı alıyorum ek ödeme 123,47 görünen maaş 2,592.90 TL görünüyor
Bı yanlışlık mı var bu hesapta anlayamadım normalde ek göstergeyi 26 ile çarpınca 3,210.22 TL çıkıyor müşteri hizmetleri ni aradım onlarda 2,592.90 TL yatacak diyorlar

deasn12 selam dostum nasılsın. Valla bu sitede herkese yardımcı oluyorsun helal olsun sana kardeşim

@Raymen iyiyim kardeşim sen nasılsın. Herkese yardımcı olmayı kendime bir görev olarak görüyorum ben. Engelli kardeşlerimiz mutlu olsun sevinsin yeter bizlere. Emekli olmak isteyen engelli kardeşlerimiz stres yaşamasın yeter bizlere.

bekone doğru kardeşim ölüm aylıklarınada %42.5 zam yapıldı.
1820 x %42.5 = 2603.47 TL yapıyor. Ölüm aylıkları 26 gün ile hesaplama yapılmaz 21 gün ile hesaplama yapılır.
4A ssk emekli 26 gün ile hesaplanır.

123.47 x 21 gün = 2592,87 TL

bekone
Kardeşim her ek ödeme 26 ile çarpılmaz ezbere iş yapmayın senin maaşın ek ödemesi %4 olduğu için 21 ile çarpmak gerekir
123.47×21 2592,87 tl maaşın ortaya çıkar anlayacağın yanlışlık yok

ercan 34 kardeşim selamlar..
1 temmuz başvuru sonrası edevlette tahsis no ve emekli aylık bilgileri çıkmış bugün baktığımda. senin de dediğin gibi başlangıç 1 ağustos oluyor henüz maaş miktarı ek ödeme falan yazmıyor bunlar ne zaman düşer?
5ujgnfx.png
[/url][/IMG]

4c den emekli olan varmi arkadaslar (kendim için değil arkadaşım için soruyorum)

merhaba benimde maaş ödemesi 1 temmuz yazıyor dün belli oldu ama e devlet te maaşım ne kadar yazmıyor hesabımda da görünmüyor ödeme ne zaman gerçekleşir birde maaşı ne kadar olduğu ne zaman belli olur

Merhaba arkadaşlar mesajı düzenliyemedim kusura bakmayın Bir yanlışlık oldu maaşımın ne kadar olduğunu nereden öğrenebilirim ödeme günün 1 temmuz yazıyord ama e-devlet'te herhangi bir bilgi yok tahsis numarasının sonu 5 hesabımda da para görünmüyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sonu 5 ise her ayın 19 da maaş yatar bankadan baktığın sicil no olabilir tahsis no değişmez hata olamaz yanlış bakmışsındır

ercan 34
e devlet sitesinde" kayıtlı banka bilginiz" yazan bölümde ki tahsis no **â€***0 yazıyor emeklilik işlemleri ne girdiğimde *******5 tahsis nolu için emeklilik aylık bilginiz: diye devam ediyor yani garanti bankası nda benim tahsis no farklı emeklilik işlemleri nde farklı görünüyor herhangi bir yerde sicil no yazmıyor ki zaten sicil numaramı biliyorum aceba diyorum garanti bankası farklı bir tahsis no mu verdi kurum kendi içinde

Bayyusuf

Bende garantiye taşıdım maaşımı ordaki tahsis no ile e devletteki tahsis no aynı yanlış olması çok zor
Garantideki tahsis no son rakamı nedir
Sicil no e devlette yazıyor bankada tahsis no yazar

Yukarıda belirttiğim gibi garanti bankasında *****0 e-devlet emeklilik işlemleri nde ******5 görünüyor ikisinde de tahsis no yazıyor

E devletteki tahsis no gerçek olandır eğer eminsen yanlışlık olduğundan zaman kaybetmeden bankaya git yanlışlık varsa düzeltsinler

Şimdi fark ettim garanti bankası tahsis no nun ikinci rakamını sona atmış normalde e devlet ile aynı ama ikinci basamak rakam ı sona atmış yanlışlık nurdan galiba

Slm arkadaslar bana bugun sgk kagit geldi genel saglik sigortasi adin da tabiki 214 tl kirlemisler bnm gibi olan varmi veya ne yapmaliyim iptal icin saygilar

Arkadaşlar 1 temmuz Maaş başlangıcı yazıyor e-devlet te aylık bilgisi ek ödeme birikmiş ödeme yazmıyor ne zaman belli olur bilgisi olan varmı

Arkadaşlar 1 temmuz Maaş başlangıcı yazıyor e-devlet te aylık bilgisi ek ödeme birikmiş ödeme yazmıyor ne zaman belli olur bilgisi olan varmı

"emekli günlük ödeme" kısmına baktınız mı ?
bizim arkadaş 10 haziranda verdi dilekçeyi 5 temmuzda birikmiş tutar aldı
Bazen bulunduğunuz yerdeki sgk nın yoğunluğuna göre yada başka kurumlardan bilgi talebi yüzünden uzayabiliyor,vergi indirim teyyidi yada hizmet birleştirme gibi

"emekli günlük ödeme" kısmına baktınız mı ?
bizim arkadaş 10 haziranda verdi dilekçeyi 5 temmuzda birikmiş tutar aldı
Bazen bulunduğunuz yerdeki sgk nın yoğunluğuna göre yada başka kurumlardan bilgi talebi yüzünden uzayabiliyor,vergi indirim teyyidi yada hizmet birleştirme gibi
teşekkürler şimdi baktım emekli günlük ödeme 6544.99 TL yazıyor bununla nekadar maaş aldığım belli olurmu

Üst Alt