Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

maaş gününüz ayın 19 u,sanırım normal maaşınızda 6545 tl lik kısmın içinde,bu günlük ödeme ne zaman ödenmiş gözüküyor ? emekli ödeme bilgilerinde hiçbir bilgi çıkmıyormu ?

fakat 1-18 temmuz arası birikmiş maaşınız zamsız tutar üzerinden yattığından net maaşı hesaplayamadım

eğer ki bu ödeme sadece 18 günlük birikmiş ödeme ise maaşınız 10 bin tl üzeri çıkar

De-Kont
Çok teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun sana zahmet verdim şöyle açıklayayım ben Haziran ayının 17 sinde baş vurdum 1 temmuz maaş başlangıcı yazıyor bu ödemenin içinde 1100 TL olan bayram ikramiyesi de var sanırım ve ödeme bugün olmuş 21.07.2022 tarihli bu bilgiler ile hesaplama yababilrseniz sevinirim yok olmuyorsa da bu kadar sene bekledim bir ay daha beklerim

Bayyusuf

sizden de razı olsun
o ödemenin içinde bayram ikramiyesi olmaz,sadece birikmiş ödeme olur
Emekli ödeme bilgilerinde yakında net rakamlar gözükür

Bayyusuf
dostum SGK yı ara ikramiyen yatmışsa tc numaran ile bankadan çekebilirsin ikramiye parası e devlete düşmez

ercan 34
Teşekkür ederim 170 i aradım maaş bilgisi için kaç günlük ödeme olduğunu bilmediklerini söylediler birikmiş ödeme parça parça da yatabilir hepside yatabilir dediler yani bekleyip göreceğiz artık benim anlamadığım bu birikmiş ödeme 1 temmuz ile 18 temmuz arası + 19 temmuz 19 Ağustos arası yani bir buçuk aylık mi aceba senin bilgin varmı dostum tahsis no sonu 5 yani ödeme ayın 19 una tekabül ediyor

Bayyusuf

Alacağın birikmiş para 18 günlük ücret yani 19 temmuza kadar aradaki 18 günlük ücret ağustos ile ilgisi yok
170 sana yatan bayram ikramiyesini göremez ya SGK yı ara yâda bankaya git sor

Selam arkadaşlar.
Benim bir sorum olacak bilenler bilgi verebilirse sevinirim.
E devletten (4a emekli ödeme) emekli maaşıma baktığımda
Ödeme dönemi 2022 06 yazıyor.
Birikmiş ödeme 6608,83
maaş 5025,33
Ek ödeme : 201,01
Net aylık tutarı : 11835,17
yazıyor.
Emekli günlük ödeme adı altında geçen aylarda ben toplamda
6608,83 tl yi çektim.
Net aylık tutarı 11835,17 tl yazınca kafam karıştı.
Bana bu tutarı yatırmazlar galiba.
Ayın 25 inde alıyorum maaşı Bugün yatarmı aceba.
Şimdiden teşekkür ederim değerli bilgilerinizi paylaştığınız için.

6608+5025 tl =11835tl
Zaten 6608 tl çekmişsin geriye kalan 5025 tl 25 temmuzda alacağın 24 günlük maaşın
Anlayacağın ayın 25de 5025 tl para alacaksın

ercan 34 Teşekkür ederim.
Olurda 11835 tl yatarsa yanlışlıkla 1 ay sonra ne yaparım diye aklıma geldi.
Malum para bu cepte de durmuyor el de de.
Çok sağol rahatladım şimdi.

Arkadaşlar emekli günlük ödeme de ödeme başlangıç tarihi 21.07.2022 bitiş tarihi 21.07.2023 yazıyor bu ne demek oluyor yani en son 21.07.2023 e kadarmı bu parayı çekebiliyoruz yoksa başka bir şey mi var

Biriken maaşı zamsız hesaplamışlar 13/06/2022 emekli başvurusu 01/07/2022 emekli maaş bağlaması sizce tekrar hesaplanıp hesabıma yatarmı TEŞEKKÜRLER şimdiden cevaplarınız için

Arkadaşlar bilgisi olan varmı net maaşın içinde ek ödeme oluyormu bu gün SGK ya gittim görevli memur arkadaş net maaşımın 4604 TL olduğunu söyledi ek ödeme içindemi dedim içindedir dedi ama pek de emin değildi sizin bilginiz varsa söylermisiniz

Bayyusuf

Net maaşın içinde ek ödeme olmaz
Net maaşın üzerine ek ödeme eklenip toplam maaşın ortaya çıkar

Merhabalar,

20.05.2022 tahsis talep tarihine ait emeklilik işlemlerim sonuçlandı. 1 Haziran 2022 Aylık başlangıç tarihi olarak gözüküyor. 27/07/2022 de toplu ödeme için 10.302,98₺ SGK tarafından bankaya iletilmiş. Emeklilik günlük ödeme kısmında gördüm ve 28/07/2022 tarihinde banka şubesine gidip bu ödemeyi kendi IBAN adresime çektirdim. 4A Emekli Aylık bilgisi kısmında halen ek ödeme, net emekli aylığı vs. gibi bilgiler boş şekildedir.

Net maaşımın ne olduğu konusunda fikir sahibi ve yardımcı olabilecek kimseler var mı?

Şimdiden ilgi alakanıza teşekkür ederim, iyi günler.

OĞUZATAY
Adam zaten Emekli olmuş verdiğin adres sgk maaş hesaplama sitesi
O sitede sadece Emekli olmamış kişiler bakıp maaşını görebilir

BBBurak007
Dostum ek ödeme ve maaş günü belli olmadan maaşın hesaplanamaz
Anladığımız kadarı ile senin hepsi belli ama sen göremiyorsun çünkü belli olmayan maaşa para yatırmaz sgk

ercan 34 Ercan Bey, bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben hepsini çıkarıyor sanıyordum, çok pardon.

Merhabalar,

Evet her şey ortaya çıktı fakat ek ödeme veya maaş bilgisi yazmıyor. Birikmiş ödeme yazmıyor fakat bankaya yatırılmıştı ve çektim. 1 Haziran başlangıç olan maaşın birikmişi 10.302,98₺ olarak yatmış. Ayrıca maaş günü her ayın 24ü olarak gözüküyor tahsis numarama göre.

Oğuz Bey, sosyal güvenlik kurumundaki sicil numarası pasife düştüğünde o siteden hesaplama yapılamıyor maalesef… Ayrıca o sitenin yaklaşık bir değer verdiği konusunda birkaç kulaktan dolma bilgi sahibiyim fakat emin değilim. Yine de teşekkür ederim.

Merhabalar İskender Bey,

muhtemel ben de o rakamlarda olacağını düşünüyorum. Burada gayet verimli bilgiler paylaşıldığı için sorma ihtiyacı oluştu kendi içimde. İlginiz için teşekkür ederim, sağlıcakla kalın efenim.

İİskender
Evet bayram ikramiyesi hariç birikmiş tutarmış, bayram ikramiyesi maaşla beraber alınacak sanırım ona da hak kazanmışım. 4600₺ olarak tahmin ettiğiniz rakam ek ödeme dahil mi hocam?

BBBurak007
Kardeş benim yaptığım hesaplama, Mayıs ayında aldığın 23 günlük ödeme Haziran ayı maaşın ve temmuz zamlı aldığın maaşın, bunlar senin verdiğin rakama ve ödeme gününe göre tahmini hesaplama, ek ödeme zaten maaşlarına yansıtılır, bı durumda ek ödeme rakaminda 177 TL civarı, 170 den yardım alabilirsiniz.

Benim maaşım zamdan önce 8-9 bin civarı çıkıyordu şimdi uçmuş

2dtSPGV4j8

fykk8f9.jpeg
[/URL][/IMG]

Üst Alt