Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

Nasıl kazandın gerekçe neydi bizim maaşlarda askari gösteriyor ayrı elden zarf veriyorlar mahkemeye versem kazanırmıyım

Arkadaşlar emekli oldum maaşın asgari den gösterilmesiyle malum en düşük maaş bağlanacak işçi mahkemesine baş vursam bir sonuç çıkarmı şimdiden teşekkürler
Özellikle iş davası ile uğraşan avukatlar ile görüşün buradan ne konuşsak farazi,

[Qemekli olmayı düşünüyorum diyor neler gerektiğini yani nereye başvuracağım gibiUOTE=Sedat70;2593856]Murat sen eski emeklisin galba cevap için teşekkür ederim

Mur 37 daha tecrübeli sanırım o cevap verir sana mevenkli[/QUOTE]

arkadaşlar halen bir şirkette çalışmaktayım bu sene emekli olmayı düşünüyorum, 2002 girişim 7200 günüm var , vergi indirimim de var ne yapmam lazım bilgi verebilirmisiniz

Özellikle iş davası ile uğraşan avukatlar ile görüşün buradan ne konuşsak farazi,

Murat arkadaş emekli olmak istiyor anladığım kadar nasıl bir yol çizmesi gerek sen daha çok teçrüben var diye cevaplarsın sanırım

Ek Ödeme 94... ayın 22 si maaş diyeride 151. aylık ödeme 21 aylık toplamda nekadar

Murat ben değil üste bir arkadaş var o meveninkli 100/40 roporu varmış 7200 günü varmış o emekli olmak istiyor nasıl bi yol izleyiyim diyor senden akıl almak istiyor

Ek Ödeme 94... ayın 22 si maaş diyeride 151. aylık ödeme 21 aylık toplamda nekadar

94 olan 2444 hazine ile 3500

94 olan 2444 hazine ile 3500= 151 olan3926

Bende de ek ödeme yazıyor 146.76 ama aylık tutarı yazmıyor ne zaman belli olur aylık

Samet çelik ===3815 ek ödeme dahil

24 ten sonra güncelleme olacakmı bekliyorum 11 dakika var

Samet Çelik normalde her ayın 12 - 16 arası güncelleniyordu. Tatil sanırım ondan gecikti. Hala güncel gözükmüyor

Emekli aylık bilgisi kısmı ve ödeme bilgileri kısmı güncellenen varmı bende sadece ek ödeme yazıyor

Merhabalar arkadaşlar emekli olur yazısını aldım bana işten çıkışı aldıktan sonra doldurmam gereken formuda verdiler,fakat bakmakla yükümlü eş ve çocuk kutucuğu göremedim emekli hesabında etkisi varmış bu formu verirken mi söylemem gerek ,yada ne yapmam lazım bilgi verirseniz sevinirim pzartesi emeklilik dilekçemi verecem

ekol

Herhangi bir etkisi yok üstelik öyle bir seçenek yok ben 4 ay önce başvuru yaparken yoktu olsada etkisi olacağını sanmıyorum

İyi günler arkadaşlar ben 4b den ölüm maaşı alıyorum ek ödeme 123,47 görünen maaş 2,592.90 TL görünüyor
Bı yanlışlık mı var bu hesapta anlayamadım normalde ek göstergeyi 26 ile çarpınca 3,210.22 TL çıkıyor

Ercan eminmisin dostum,internetten biraz araştırdım var gibi

Emekli aylığını çoğaltmak amacıyla ayrıntılar çok mühim. Bunlardan biri de emekli olurken doldurulan 'Tahsis Formu'. Bu formu doldururken bakmakla yükümlü şahıs hanesine 'eş', 'çocuk' gibi yakınlarınızı ekleyin. Bu, maaşınız hesaplanırken 'Aylık Bağlama Oranını' artırır.21 Ara 2021
Yarın emeklilik dilekçemi verirken bı soracam bakalim

ekol

Inşallah dediğin gibidir ama ben dilekçe verirken öyle bir seçenek bile yoktu inşallah sende olur;)

@ercan 34 selam dostum nasılsın uzun zamandır konuşmadık. Geçmiş bayramınızı kutlarım. Bu arada konuya istinaden bana eşimin çalışıp çalışmadığını sormuştu formu doldururken. Ama bunlardan artı bi gelir olacağını düşünüyorum. Seninle aynı gorusteyim.

Raymen

A.selam dostum iyiyim sende iyisindir inşallah
Seninde geçmis bayramını kutlarım dostum iyi bak kendine
Saygılar..

Barrrdak hesapta para yok derken ? Her ayın 17 de alan emekli maaşları ödenmedimi yoksa ?

evet e-devlette güncellenme yapılmamış . fakat maaş alan arkadaşların 17 ve 18 inde maaş alanlar banka hesaplarında paralarını çektiler..

Evet güncellenmiş

Aylık Tutarı
2,757.58
Ek Ödeme Tutarı
137.88

Kesintiler dahil net 2.757 lira mı alacağım arkadaşlar?

3500 tl

Günlük ödemeyi zam sız hesaplamışlar 673 tl eksik

Üst Alt