Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

@ozgurmeric74 yardim?

Bana da bir yardımcı olurmusun bundan sonra net alınacak aylıkla ilgili.e devlet yansıyan bilgi:

Aylik tutar:1365
Birikmiş aylık:3489
Ek odeme:194

Benim aylığım 1365 mi olacak bundan sonra yoksa yoksa ne olan bundan sonra ne olur tsk

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Şubatı bekleyeceğim anlaşılan :)

@mustafa_83_83
maaşınız 1.419,60 tl bundan sonra alacağınız maaş
e devlette çıkan rakamlara %4 ek ödeme ekleyin.
toplam alacağınız 5048 tl
reuters

internettente başvurabilirsiniz şahsen de. ben şahsen başvurdum. 2 ayda bağlandı maaşım.
sgk müdürlüğü vergi indirimi için vergi dairesi ile mutlaka yazışıp teyid alır.

Rauters vergi indirimin elindeyse raporunda asli elindedir...direk sgk git vergi indirim yazisinin ve taporun fotokopisini istiyorlar...internetten basvursanda bu evraklar olmadan baslamiyorlar...

Merhaba.Maaşlar bağlanırken primlerimiz yüksek olunca maaşta yüksek olur deniyordu.Maaş bağlarken nelere dikkat ediliyor?

Teşekkür ederim ozgurmeric74 İş verenime 14. maddeden çıkış yapılması gerektiğini söylediğimde kendisi bana bir usulsüzlük olmadığı taktirde herhangi bir maddeden çıkış yapamayacaklarını ve istifa etmem gerektiğini söyledi. Daha öncede söylediğim gibi tazminat almayacağım. Yanlış birşey yapmak istemiyorum. İstifa ederek işten ayrılmam durumunda emeklilik başvurumda olumsuz bir etki yaratır mı ya da emekli olmak için işyeriyle ilişiğini bir şekilde kesmek yeterli mi? Bir de istifa dilekçeme ne yazmalıyım.

reuters
emeklilik için sadece çıkış olması önemli.14. madde senin hakkın olan tazminatı alabilmen içindir.bir şekilde çıkışın olsun.istifada olabilir. emeklilikte problem teşkil etmez.

ozgurmeric74

Özgürbey tahsis hazırlık servisi son asamami size bir sorayım dedim henüz tahsis no vermediler dosyaları onçeken toplatilmis maliye ile yazışma yapılıp dosyam a eklenmisti ne kadar sürecek bir fikriniz var mı

reyhan21
tahsis numaranız e devlette görünecektir.şubat maaşına yetişir diye tahmin ediyorum. şubatın ilk haftası ek ödeme e devlete yansır. ama siz ara sıra e devleti kontrol edin heran çıkabilir.daha dün bir arkadasın bilgileri e devlete düştü.

@ozgurmeric74 hocam merhaba maaş e devlette baglanmış gözüküyordu ama ek ödeme gözükmüyor bende bimere yazdım maaşı ögrenmek için bana bu cvp gelmil maaş ne olur

T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ne yapmış olduğunuz 1800107024 sayılı başvurunuz 19.01.2018 tarihinde BAĞCILAR SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ tarafından cevaplanmıştır:

Başvurunuz incelenmiş olup maaşınız bağlanmıştır. 19/02/2018 tarihinde maaşınızı tahsis talebinizde belirttiğiniz bankanızdan kimliğinizle alabilirsiniz. ( Sistemde henüz sadece ek ödemesiz olarak maaş tutarı görüntülenebilmekte 1.068,93 TL olup + Kabaca bunun % 4 ü olacak ) Detaylı maaş bilgisini gösteren maaş kararı yazısı ise adresinize gönderilecektir.Bilgilerinize rica ederim.

Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri BİMER'in internet adresinden takip edebilirsiniz.

reyhan21 ben 20 Kasım'da verdim normal de Ocak ilk haftası belli olması gerekliydi vergi indirimi teyidi geç kaldı 5 gün önce e devlete düştü

26_12_2017 ssk. Vergi indirimi kagidimi verdim emekli olur yazsini alip isten cikis yaptim ssk 26.12.2017. Emeklilik basvurumu aldi ne zaman emekli maasi baglanir birde www.emekli hesaplama sitesinde ek odeme 45 tl gozukuyor emekli maas ne kadar alirim toplam kac aylik birikmis maas alacam

@enegsrip

maaşın 1.111,68 tl
Casher
45 tl ek ödemeye göre maaşın
1.170 tl olur.
ama e devleltte kesin çıksın öyle hesaplarız.
reyhan21
bu ay sonuna; bilemedin şubatın ilk haftasına kadar eğer bir problem yoksa düşer.

ozgurmeric74

Özgür bey bu gün sgk ya gittim girişim 2000 yılı olduğu için ankaranın sisteminde 2000 girişler için sistem hatası varmış konu ile ilgili mail attıklarını söylediler böyle bir şey olabilirmi türkiye geneli 2000 girişler bekliyor yani yada bu nasıl bir aksaklıktir ki 14 gündür giderilemedi

Selam benim SGK ve diğer sayfalarda hesaplama çıkmıyor sak özel sandık hizmetlerim var.. toplattım ama hesap yapmıyor.
2000öncesi. 1843 gün
2000/2008 arası 2432ssk 448 sandık
2008/2010 sonrası 2034 gün
Toplam 6757 günüm var özürlüşük oranım yüzde 64 maaş hesabını nasıl yapacağım bilgi verebilirmisiniz.bakanlıktan onaylandı bekliyorum

@Aydogan1972

Bu bilgilerle maaş hesabı yapılması çok çok zor. Anca tatmin edilebilir. Ama buda yerinde olmaz sapması çok olabilir.çünkü maaş hesaplamasında birçok kriter ve formülasyon vardır.bence 2.000 tl üzerinde bağlanır diye düşünüyorum.

Sandık günüm 866 yanlış yazmışım.işe giriş 01.11.1991 aylık bağlama oranı 14625 yazıyor ama SSK sayfada gün sayım 5891 günlerimi birleştirdiğim halde hesaplayamıyorum .

Teşekkür ederim Özgür bey sanırım bekleyip göreceğiz çok karışık zaten günlerdir uğraşıyorum çıkamadım içinden eski bankacı olduğum halde yinede sağolun yardımlarınıza

Değerli dostlar merhaba aralık 25.inde emeklilik müracaatında bulundum dün e devlette tahsis no görüldü fakat ek ödeme ve aylığın görülmüyor bu görüntü sonramı ekleniyor bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim birde tahsis son rakamına göre aylık tarihi oluyormuş benimkisi (0) bu rakam ayın 26 sinde oluyor acaba bu tarihtendi ödeme yapılır yoksa bir sonraki ay olur aydinlatirsaniz sevinirim iyi çalışmalar...

haci78 Şubat ayının ilk haftası ek ödeme belli olur 15 si gibi e devletten maaş görünür tahsis numarasinin sonu 0 ise Şubat 26 sında maaşı alırsın

03.11.2017 tarihinde vergi indirimi için başvurdum birtakım aksaklıklardan dolayı bugün cevap geldi cevap tarihi 21.01.2018 yazıyor emeklilik için başvuruda bulunduğum zaman 03.11.2017 tarihine göremi toplu para alacağım yoksa emeklilik için başvurduğum tarihe göremi bide bu toplu para mevzusunu ben tam olarak anlayamadım ne demek oluyor bu

Akaragoz 03.11.tarihinde vergi indirimi başvurusumu yaptın emeklilik başvurusumu tam olarak anlayamadım eğer vergi indirimi başvurusu ise sgk dan emekli olur yazısını alıp emeklilik müracaatında bulunabilirsin tabii şartların uyarsa 21.01 tarihli dediğin vergi indirimi sonucu ise o tarihten indirimden yararlanıyorsun demektir toplu alım ise emeklilik müracaatı itibarıyle geçerlidir

Ek odeme 42.17 tl gozukuyor 26.12.2017. Ssk evraklari verdim tahsis numaramin. Sonu 9 ayin kacinda maas alirim. Birde ne kadar birikmis olarak. Alirim

Üst Alt