Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

maviliadam
%4 göre 1185.25 TL
%5 göre 948.2 TL
Maaşı 1018 TL üzeri alan emekli %4 ek ödeme alır.
Maaşı 1018 TL altı olan emekli %5 ek ödeme alır.

Teşekkür ederim ama hocam bu %4 ve %5 lik kısım sanırım aylık belli olduktan sonra hesap ediliyor olsa gerek zira nasıl hesap edildiği şu an belli değil gibi ve ayrıca her iki rakamda ek ücret hariç mi dahil mi? Ek ödemeye *26 yapıldığında 1.232.66₺ çıkan sonucun altında bir rakam çıkarmışsınız itiraz hakkı var mı? Genel totali ekrana ne zaman yansır ayrıca tüm birleşimi ile elimize ne geçer? Çok fazla soru sordum hakkınızı helal edin...

@maviliadam
Sizin de benim gibi başlangıç 01/05/18 buda göster iyorki Mayıs, haziran ve temmuz ayı maaş günü kadar olan kısmı alacaksınız birde bayram ikramiyesi.

Emekli maaşı peşin ödenir , iki farklı hesap çıkmasının sebebi sınırda olduğu için eğer 1018 TL üzeri ise %4 altı % 5 olarak hesaplanıyor benimde ek ödeme 49,63 yazıyor fakat ödeme Ler daha belli değil lakin ben daha önce SGK sitesi ve emekli maaşı.com sitesinden hesaplama yaptırdığımız için ek ödemeyi % 4 le hesapladığım yani ek ödeme maaşınızı % 4 veya % 5 sınırda olduğu için kesin birşey söylemek doğru olmaz.

Ödeme Ler nezaman yapılır bende bilmiyorum.

Hesaplama için
Ek ödeme*100/4
Ek ödeme *100/5 olarak hesaplanıyor fakat 51 TL ek ödeme kesin maaşın %4 olur altında ki rakamlar için maalesef iki ayrı seçenek oluyor benim tavsiyem SGK sitesinden hesap yaptırınız.
Emekli olanlar ayın 8 bayram ikramiyesi,
Tahsis numarası son rakamına göre de ayın 11,12 ve 13 de maaş larını alacaklar benim ayın 17 si maaş günü erken almam için 11 ri lakin yetiştirmiş bilmiyorum belki de normal günde hayırlısı ile 17 dinde alırız.
Hayırlı akşamlar.

Eğer itiraz edecek deniz maaşı almadan yapmanız lazım geçen TV de sosyal güvenlik uzmanı bu konu hakkında böyle açıklama yapmıştı bilginize.

%4 göre 1185.25+47.41:1232.66

Mayıs + haziran maaşı:
1232.66+1232.66:2465.32+1000 bayram ikramiyesi:3465.32.
Temmuz ayı için de ayın kaçında maaş alıyor sanız , örnek 21 de ise bu çıkan sonuca 21 günlük daha maaş eklenir.

@Mahocan55
emekli maaşları için o tarih yani son rakamına göre 11-12-13 haziran. ssk dan emekli olanların ikramiyeleri de yarın yani ayın 8. inde ödenecek.bugün ayın 7 sinde bağkur ve emekli sandığı emeklilerin ikramiyesi yatacak. şuan kimsenin ödemesi e devlete yansımış değil.
@maviliadam

muhtemelen %4 ek ödeme alacaksınız maaşınız 1.232,66 tl olacak.
%5 alırsanız 995,61 tl olacak. benim tahminim 1.232,66 tl
bu rakamlara ek ödeme dahildir.
Karaca bey 72

BİLGİ: maaş alınan gün maaş hesaplamasında kullanılmaz. örnek maaş ödeme günü 21 ise 20 günlük maaş hesaplanır.

Maaş ödemeleri e devlette göründü. Fakat ikramiyeyi ben göremedim gören varmı ?

ozgurmeriz74@ Teşekkürler abi. Az önce ptt ye gittim e devlette maaş görünüyor. Ama bankamatikten baktım henüz hesapta bakiye yok.

Barrrdak

Gece 00:10 da telefonundan veya bilgisayarından internet şubesinden hesabını kontrol edersin. muhtemelen düşecektir. ben öyle yapacağım.

MAHMUT
ŞENGÜL
201805
18
1436.11 TL
873.02 TL
68.39 TL
0.0 TL
494.7 TL
0.0 TL
0.0 TL maaşım 873 TL mi anlamadım bu 1436 TL içinde ikramiye varmı tam bir bilgi verirseniz sevinirim özellikle maaşım nekadar

Alo 170 i aradım tahsis numarasına göre emekli ödemelerinin günü ile ilgili henüz bir bilgi gelmemiş. Ama ikramiye ile ilgili kaç tl alacağımızı sistemde görüp söylüyorlar. İyi günler

@Mahocan55

maaşınız 873,02 tl+ %5 ek ödeme 43,65 tl=916,67 tl (her ay alacağınız)
birikmişiniz 494,70 tl+%5 ek ödeme =519,44 tl
toplam alacağınız:1.436,11 tl
yukarıda yazdığınız tutarlara ikramiye dahil değil.
ikramiyenizi yarın bankanızdan alabilirsiniz.

ozgurmeric74
bu işte bir terslik yok mu? Biz 11.400 TL civarı toplu ödeme bekliyorduk
Ödeme Günü
19
Net Aylık Tutarı
718.39 TL
Aylık Tutarı
912.24 TL
Ek Ödeme Tutarı
356.29 TL
Sosyal Yardım Zammı
0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı
6213.43 TL
Kesinti Tutarı
6763.57 TL

Çok teşekkür ediyorum bu siteyi kuran ve yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun o kadar faydalı bir site anlatamam bu meşakkatli vergi indirimi ile engelli emekliliğini hak etmek isteyenler için mükemmel bir paylaşım sitesi. Çok sağolun...

Barrrdak

Maaşınızdan fark varmı bende 32 lira fazla yatmış bu nedir zam bu kadar komik olamaz değilmi

Ozgur bey maaşında 32 lira fazlalık var zammidir bu eğer zamsa çok komik değilmi

ozgurmeric74

Özgür bey sgk yi aradım maaşım hesaplandığı zaman sistem olmadığı için manuel bağlamışlar orada hesapta bir yanlışlık olmuş 6 aydır 32 tl eksik maas aliyormusum bu farkı verirlermi acaba sormadım

Arkadaslar selam. Bende bu ay baglandim yetim ayligina. 1996 dan beri hakkimiz varmis ama haberimuz yoktu babamdan ayri buyudugumuz icin. Bana gelen bildiride aylik odenecek miktar 63929.25 tl net aylik 1260.97 TL. Ek odeme 50.44 tl birikmis ek odeme 2458.81 tl birikmis odeme 60209.47 tl yaziyor. Bu rakamlar cok degilmi.

@ozgurmeric74 Merhaba

Benim bütün bilgilerim e devlete yansıdı.Aylık ve ek ödeme bilgim birikmiş paramda dahil.Dediğiniz gibi maaşım ek ödeme ile 1963.78 TL

Garanti bankasını seçmiştim banka olarak hesabım orada var diye ama bana farklı bir şubeden hesap açılmış olarak görüyorum e devletten.Şimdi ben bu maaşımı ve emekli ikramiyemi ne zaman ve nasıl alabilirim.Bankam ile irtibata mı geçmeliyim.

Slm arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ettim çok karmaşık duygular yaşadım sevinenler de vardı hayal kırıklığı yaşayanlarda vardı ve gerçekten tüm samiyetiyle insanlara yardımcı olan arkadaşlara kendi adıma çok teşekkür ederim Zorlu bir sürecin sonuna geldim bugün itibariyle maaşım bağlandı biraz burukluk yaşasamda şükürler olsun demekten başka birşey yok sanırım 4425 gün ile 873 TL maaş 43,65 TL ek ödeme ile 917 TL maaş bağlandı bu günü bekleyen herkeze Allah nasip etsin hepinize teşekkür ediyorum hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar son olarak yarın ikramiye yi saat kaçta alabiliriz bilgisi olanlar haber verirseniz sevinirim kalın sağlıcakla

Benzer durumu yaşadığım için cevap yazmak istedim garanti bankasında var olan hesabınız dışında sgk ekstra bir hesap açıyor sizin adınıza sizin yapacağınız iş bankaya gidip mevcut hesap ile emekli maaşı hesabınızı tek hesapta birleştirmek elinizde bulunan tek kart ile iki hesabınız oluyor tekrar kart vs çıkarmanıza gerek kalmıyor sonraki aşama garantide kalacaksanız maaş miktarına göre bonusunuzu almak olacak umarım yardımcı olabilmişimdir

Emeklilik onayınız bu ayın ödeme dönemine yetiştiyse alırsınız tabi maaş gününüz hafta sonuna vs denk geliyorsa yukarıda söylediğim hesap birleştirme ve promosyon olayını şimdiden yaptırmanız iyi olur maaşınız ve promosyon ödemenizi karttan çekersiniz

Bende sizin gibi garantiden maaş alıyorum rabbim ağız tadıyla harcamayı nasip etsin insallah

reyhan21

Muhtemelen vereceklerdir. ya bu ay normal maaş gününde yada temmuz maaşıyla
Sugaremro

yatırdıkları bankadan kimliğinizle çekeceksiniz. sonrasında kendi bankanıza gidip maaşını taşıyıp anlaşma yapın. promasyon ödemesi alın.

4/a sgk lıların bayram ikramiyesi hesaplara yatmıştır.çekebilirsiniz

reyhan21 Zam henüz verilmedi. Bence bir Sgk müdürlüğüne uğrayın yada alo 170 i arayın derim.

Üst Alt