@
maviliadam
Sizin de benim gibi başlangıç 01/05/18 buda göster iyorki Mayıs, haziran ve temmuz ayı maaş günü kadar olan kısmı alacaksınız birde bayram ikramiyesi.
Emekli maaşı peşin ödenir , iki farklı hesap çıkmasının sebebi sınırda olduğu için eğer 1018 TL üzeri ise %4 altı % 5 olarak hesaplanıyor benimde ek ödeme 49,63 yazıyor fakat ödeme Ler daha belli değil lakin ben daha önce SGK sitesi ve emekli maaşı.com sitesinden hesaplama yaptırdığımız için ek ödemeyi % 4 le hesapladığım yani ek ödeme maaşınızı % 4 veya % 5 sınırda olduğu için kesin birşey söylemek doğru olmaz.
Ödeme Ler nezaman yapılır bende bilmiyorum.
Hesaplama için
Ek ödeme*100/4
Ek ödeme *100/5 olarak hesaplanıyor fakat 51 TL ek ödeme kesin maaşın %4 olur altında ki rakamlar için maalesef iki ayrı seçenek oluyor benim tavsiyem SGK sitesinden hesap yaptırınız.
Emekli olanlar ayın 8 bayram ikramiyesi,
Tahsis numarası son rakamına göre de ayın 11,12 ve 13 de maaş larını alacaklar benim ayın 17 si maaş günü erken almam için 11 ri lakin yetiştirmiş bilmiyorum belki de normal günde hayırlısı ile 17 dinde alırız.
Hayırlı akşamlar.
Eğer itiraz edecek deniz maaşı almadan yapmanız lazım geçen TV de sosyal güvenlik uzmanı bu konu hakkında böyle açıklama yapmıştı bilginize.