Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

@bilge1508

evinize gelen kağıttaki ek ödeme zamsız ek ödeme. e devlette çıkan ise zam yansımış ek ödeme . evinize gelen kağıttaki 100,49 tl ye zam oranı %9,17 ekleyin.e devletteki ek ödemeyi 109,71 tl bulursunuz.
buda demek oluyorki maaşınız zamlı ek ödeme dahil 1.711,48 tl
21 temmuzda alacağınız birikmişler dahil 2.852,46 tl olacak.
güle güle harcayın

Merhaba arkadaşlar

30/6 tarihinde iadeli taahütlü posta yoluyla ( cumartesi olduğu için ) emeklilik dilekçemi gönderdim. Bu e devlete bişeyler yansımış.

Emekli aylık alacağı gün ayı 21 diyor.

birde tahsis kodu var oda 2100

Ödeme dönemi 201806

maaş ile ilgi henüz bir bilgi yok.

Acaba ne kadar sürede maaşımla ilgili bişeyler görürüm ve aylık ne zaman bağlanır.

Teşekkürler.

msakdogan

maaşlar en geç pazartesi günü e devlette görünür.
emekliliğiniz onaylanmış.
ek ödeme olarak ne yazdığını yazarsanız maaşınızı hesaplarım.

@bilge1508
Acaba size gelen yazıdaki bütün bilgileri yazabilir misiniz sakıncası yoksa. Mesela net maaş ne gösteriyor?

Sanki bu ayki ek ödemeler sadece temmuz ayınınkini gösteriyor sadece. Mesela acaba sizin

AYLIK TUTARI: 2742,75
AYLIK EK ÖDEME TUTARI: 109,71
BİRİKMİŞ TOPLAM TUTAR: 1901,64
TOPLAMDA ALACAĞINIZ İSE: 2742,75+109,71+1901,64=4754TL olabilirmi?

Son düzenleme:
ozgurmeric74
banada düşük geldi ama içinden çıkamadık.
belli olduğunda size bildireceğim.Bir yanlışlık varsada nasıl düzelttirebiliriz.

ozgenm
Merhaba, eğer e_devlette görünen ek ödemeler tahmin ettiğim gibi 30 günlük yani sadece bir aylığınıza aitse
Aylık maaşınız: 1780,75 tl
Aylık ek ödemeniz: 71.23 tl
Maaşınız: 1780.75+71.23=1851,98tl
Birikmiş maaşınız:1234,653 tl
Toplam elinize geçecek olan:
1851,98+1234,653=3086,63 tl
Olabilir. İnşallahta böyle olur.

ozgurmeric74

ilginiz için teşekkür ederim, e devletten baktığımda tüm tutarlar da 0 TL yazıyor.

ben daha önce internetten hesaplattığımda 2130 + ek ödeme gibi çıkıyordu zamdan sonra. Ne derece doğru bilmiyorum.

msakdogan

eğer emekli-maasi.com sitesinden hesaplattıysayız aşağı yukarı doğru hesaplıyor. benim -7 tl farkla hesaplamıştı.
belki yarın e devlette görünür.

bir şey daha danışmak istiyorum, ben 30 haziran cumartesi iadeli - taahütlü posta ile başvuru yaptım, pazartesi olsa temmuz ayı olacaktı. Benim başvurum 30 Haziran olarakmı gerçekleşir. e devlette Ödeme dönemi 201806 yazıyor ama.

@fatih2009

tahmininize katılmıyorum. e devlette görünen yada eve gelen kağıtta yazan birikmişler 1 ağustos ile 20 ağustos arası ödemedir. eğer sadece temmuz maaşları olsa birikmişler diye bir şey olmaz diye düşünüyorum. ama inşallah yanılıyorumdur.
@msakdogan

emeklilikte başvuru tarihi önemlidir. siz 30 haziranda başvuru yaptığınız için maaşınız 1 temmuz itibariyle birikmeye başlamış. eğer 1 temmuzda başvuru yapsaydınız maaşınız 1 ağustosta başlayacaktı. çünkü emeklilik başvuru tarihini takip eden aybaşı itibariye başlar.
birde emekli maaşları peşin ödenir.temmuz 21 de alacağınız maaş aslında 21 temmuz ile 21 ağustos arası alacağınız maaştır. birikmişler dediğimiz para 1 temmuz ile 21 temmuz arası olan paradır.
e devlette yazan 062018 döneminin sizin başvurunuzla bir ilgisi yok. tüm emeklilerin aynı yazar.

@fatih2009

tahmininize katılmıyorum. e devlette görünen yada eve gelen kağıtta yazan birikmişler 1 ağustos ile 20 ağustos arası ödemedir. eğer sadece temmuz maaşları olsa birikmişler diye bir şey olmaz diye düşünüyorum. ama inşallah yanılıyorumdur.
@msakdogan

emeklilikte başvuru tarihi önemlidir. siz 30 haziranda başvuru yaptığınız için maaşınız 1 temmuz itibariyle birikmeye başlamış. eğer 1 temmuzda başvuru yapsaydınız maaşınız 1 ağustosta başlayacaktı. çünkü emeklilik başvuru tarihini takip eden aybaşı itibariye başlar.
birde emekli maaşları peşin ödenir.temmuz 21 de alacağınız maaş aslında 21 temmuz ile 21 ağustos arası alacağınız maaştır. birikmişler dediğimiz para 1 temmuz ile 21 temmuz arası olan paradır.
e devlette yazan 062018 döneminin sizin başvurunuzla bir ilgisi yok. tüm emeklilerin aynı yazar.

Teşekkür ederim.

ozgurmeric74

Merhaba Özgür Bey,
Ben tahminimi kendi ek ödemem üzerinden yaptım. Bende görünen Ek ödeme, Benim hem SGK'nın kendi hesaplama sitesi hem de emekli maaşı.com dan yaptırdığım hesaplatmalarımda 25 temmuz-25 ağustos kısmı için görünen zamlı ek ödeme. Hatta bir Excel belgesi üzerinden yaptığım hesaptaki ek ödemenin virgülüne kadar aynı. 01 haziran-25 temmuz için olan ek ödeme bu rakama yansımamış görünüyor. Artık hayırlısı. 2-3 güne belli olur herhalde.

şimdi e devletten baktım son durum bu ;

30 Haziran olmasına rağmen aylık başlangıç tarihi 1/8 yazıyor :( Buna itiraz edebilirmiyim.

Aylık Başlangıç Tarihi
01.08.2018
Durum Kodu
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı
73.10
2000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı
65.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı
51.82
İntibak Aylık Bağlama Oranı
0.00
2000 öncesi Gün
3095
2000 – 2008/10 arası Gün
3137
2008/10 sonrası Gün
3096
Toplam Gün
9328
Göstergesi
12625
Hisse Oranı
1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör
Özel
Aylık Tutarı

Birikmiş Aylık Tutarı
0
Ek Ödeme Tutarı

fatih2009

valla inşallah dediğiniz gibidir.neyse 2 3 güne kadar belli olur zaten
msakdogan

sanırım 30 haziran cumartesi gününe geldiğinden başvuru tarihinizi 2 temmuz almışlar. eğer cuma günü postaya verseydiniz 1 temmuz başlangıç olurdu. 1 gün için 1 aylık maaşınız gitmiş. sağlık olsun.ama insan üzülür tabii.

fatih2009

valla inşallah dediğiniz gibidir.neyse 2 3 güne kadar belli olur zaten
msakdogan

sanırım 30 haziran cumartesi gününe geldiğinden başvuru tarihinizi 2 temmuz almışlar. eğer cuma günü postaya verseydiniz 1 temmuz başlangıç olurdu. 1 gün için 1 aylık maaşınız gitmiş. sağlık olsun.ama insan üzülür tabii.

selam arkadaşlar sgk ya gidip emeklilik işlemlerini yapan görevlinin yanına gittim durumu anlatıım. Sisteme girip düzeltmeyi yaptı. Aylık başlangıç tarihi 1 temmuz olarak değiştirlldi.

selam arkadaşlar sgk ya gidip emeklilik işlemlerini yapan görevlinin yanına gittim durumu anlatıım. Sisteme girip düzeltmeyi yaptı. Aylık başlangıç tarihi 1 temmuz olarak değiştirlldi.

Emekli maaşları sisteme yüklenmiştir. E devletten maaş bileğilerinizi görüntüleyebirirsiniz.

[FONT=sans-serif]@[/FONT]msakdogan ozgenm[FONT=sans-serif]
[/FONT]
[FONT=sans-serif]@[/FONT]fatih2009 @bilge1508[FONT=sans-serif]
Emekli maaşları sisteme yüklenmiştir. E devletten maaş bilğilerinizi görüntüleyebilirsiniz.[/FONT]

@ozgurmeric74

Merhaba, şuan bakıyorum ama yansıyan bişey göremedim. Acaba yanlış bir yeremi bakıyorum.

Ad MURAT
Soyad A******N
Ödeme Dönemi 201806
Ödeme Günü 21
Net Aylık Tutarı 0 TL
Aylık Tutarı 0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı 0 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı 0.0 TL
Kesinti Tutarı

msakdogan

herkesin görünüyor.maaşlar yansımış.
ama siz düzeltme yaptığınızdan belki görünmüyordur. pazartesi veya yarın tekrar kontrol edin.

ozgurmeric74

Olabilir, belki sonrasında yansıyabilir. Önemli olan zaten düzeltme yaptırmamdı...

ben sorguladığımda,

"Sisteme kayıtlı 4A Emekli Aylık bilginiz bulunmuyor." çıkıyor.

@ozgurmeric74

Özgür bey merhaba,
Benim e_devlette Aylık bilgisinde görünen ek ödemem dediğim gibi bir aylığıma aitmiş.

Emekli ödeme bilgileri kısmında daha önce 0 tl görünen ek ödeme bilgisindeki miktar ise 2 aylık+24 günlük ek ödemeyi gösteriyor. Bir an korktum acaba yanlış mı hesapladım dedim. Size de bana yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizin ve Erdoğan beyin

@Erdogan Er yardımları olmasa bugünlere gelemezdim. Bu forumdaki emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.

Son düzenleme:
ozgurmeric74 fatih2009

temmuz ödemeleri erken yapıldığı için sadece ağustos hesabıymış 1780.73 + 71.23 olarak yapılmış maaşım
ayrıca 20 günlük temmuzdan olan birikmişide ilave etmişler.
Bu durum bayram nedeniyle temmuz maaşlarının erken ödenmesi yüzünden oluşmuş.

ilginize çok teşekkür ederim

msakdogan

Bu kada kısa sürede maaşınız bağlanmamış olabilir.O yüzden görünmüyodur.Muhtemelen önümüzdeki ay alacaksınız maaşınızı.

fatih2009

Şimdi e-devletten baktım....Birikmişte düşüş var ama sizin hesabınız doğru oluyor.... bilgiler şu şekilde...

aylık tutarı : 2742.65
ek ödeme tutarı : 109.71
birikmiş aylık : 1674.80

aslına bakarsanız benim kafam yine karıştı....Ben ağustos 21 ve sonrası aylarda kaç para alacağım ya....:D

bilge1508

Aylığınız ek ödeme dahil 2.852,36 TL.Her ay bu rakamı alacaksınız.
21 temmuzda ise toplam 4.527,16 TL alacaksınız.

Üst Alt