Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler ne zaman aşı olacak?

bende yüzde seksen şizoaffektif ağır engelli raporluyum banada aşı çıkmıyordu
2 gün önce 184 ü aradım kayıt oluşturdular bugün aşı hakkım çıktı yarın aşı olacağım
eğer ağır engelli raporlu olup sizdede durum aynıysa 184 ü arayınız

Hastalığı aralık ayında geçirdim randevu bugun açılmış sadece biontech randevusu veriyor sinovac yok sanırım

Bugün baktığımda aşı hakkım açılmış %55 engelim var tek böbrek ve kronik böbrek yetmezliği sizce hangi aşıyı olmalıyım

banada söylenen sinovak olacaktım yok dediler bende biontek
aşısı olacağım

Sadece biontech randevusu veriyor seçenek hakkı yok şuan için

Banada bugün aşı çıktı,Biontech randevu aldım salı günü için,engel oranım %52 , Romatoloji (Psöriatik Artrit) hastasıyım,evet sinovac yok randevu vermiyo ona.

Az önce randevu alabildim, sinovac vardı ama biontec'i tercih ettim.

Aşı olan arkadaşlar ne gibi yan etkiler hissettiniz?

Sinovak aşısı var en azından bende var ama bende biontech seçtim

Biontech Sinovac'a göre daha koruyucdur fakat yan etkileri daha fazladır. Sinovac'ında koruyuculuğu olup yan etkisi daha hafiftir... sonuçta sinovac vurulmanında herhangi bir mahsuru yok diye düşünuyorum

Ben de az önce baktım. Yüzde 51 rapor ile aşı hakkım açılmış. Gelecek hafta cumartesini seçtim. Biotechh hadi hayırlısı.

PRENSESSIZPRENS

biontechın her hangi bir etkısı yok annem dahıl yakınlarım oldu 1 2.dozları dahıl oyle yan etkı görülmedi. zaten dunyada çok çok vurulan aşıdır

Bende aşı takvimini kontrol ettiğimde tanımlanmış olduğunu gördüm. Aile hekiminden olmak istiyordum. Ama biontech devlet hastanesine yönlendiriyor. Sİnovac aile hekiminden seçiliyor. Biontech i seçtim. Çarşmba gününe 9.48 e randevu aldım. Bakalım yan etkileri nasıl olacak. Yaşayıp göreceğiz.

İlaç alerjisi olanlar ve alerjisi olanlar hangi aşıyı yaptırdınız? Siz veya yakınlarınız

ne olacak bu engellilerin sonu biz ne olacaz nerde iş eş bulacaz yaş geçiyor ömür bitiyor batsın bu dünya beee.....

Muharrem77

her bünye bir değil maalesef bunuda göz önünde bulundurursanız... yani burdada muhalefet olmaya gerek yok. sizde olmayabilir başkasında yan etkisi olur...

Polen alerjim var. Biontech aşısı oldum. Sol omuzdan aşı yaptılar. Biraz baş, halsizlik ve ağrı oldu. Genel olarak bir sorun yok bende.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Bugün biontech covid19 aşımı oldum 3 saat oldu herhangi bir yan etki olmadı

bende biontec covid 19 aşımı 5 saat önce oldum şuana kadar
bir yan etki olmadı ayrıca hepinize geçmiş olsun şifa olsun

Arkadaşlar aşı randevusu alamıyorum. Polikliniklerle ilgili yazı çıkıyor. Sebebi ne olabilir?

hastane ile görüştüm uluslar arası engelliler veri bankasında raporınuz var diyor bizim ekleme gibi bir sistmimiz yok diyor şurada o kadar kişi var biride yazmıyor nasıl yaptığınız

muhendis3232

ben sadece enabiz internet sitesini kontrol ediyordum.
Daha önce hiç rapor eklemedim.Sistemde kendiliğinden vardi.Ayrica sadece engelli raporuda degil, butun hastane kayitlarim bulunmakta.

Arkadaşlar aşı randevusu alamıyorum. Polikliniklerle ilgili yazı çıkıyor. Sebebi ne olabilir?
Aşı sıranız gelmemiş olabilir aşı randevusu al diye bi seçenek var mı. Nasıl alamıyorsunuz tam olarak ne diyor

hastane ile görüştüm uluslar arası engelliler veri bankasında raporınuz var diyor bizim ekleme gibi bir sistmimiz yok diyor şurada o kadar kişi var biride yazmıyor nasıl yaptığınız
Yazmıyor demişsiniz ama kimse kendisi sisteme girip yapamıyor ya aile hekimi yada hastaneler yapıyor sanırım. Aile hekimini en iyi bilgiyi biliyor bi görüşün

raporu enabızda olmayanlar nasıl bir yol izliyor
Raporu ne zaman aldınız benim 2011 de aldığım rapor bile gözüküyor bi kontrol edin

Aşı öncelikli grupta yer alıyorsunuz diyor. Altta aile hekimi hastane yazıyor seçtigimde . Olabilecegim aşilar geliyor . Şehir ve hastaneyi seçtigim zaman klinik uygun degil farklı seçiniz benzeri yazı yazıyor. Bugün hemşireye sordugumuzda . Aşı sırası gelmedi demiş. Ama aşının ilk dozunu olan engelliler var. Anlamadım

zeynep71
Sinovac seçiyorsanız yok diyordur anneme de öyle olmuştu biontec veriyor sanırım onu deneyin yine de vermezse aile hekimine veya yakında hastane falan varsa sorun isterseniz.

Evet olabilir. Antibiyotik içince bogazım şiştigi için diger aşıdan tedirginim. Kafamda soru işaretleri var. Teşekkürler bilgi verdiginiz için

aşı olarak sinovac mı biontek mi iyidir?

psikolojik engelliyim. az önce baktım da aşı hakkım gelmiş, acaba sinovac mı vurulsam veya biontec mi ayrıca hastanede mi aile hekiminde mi vurulayım?

Sinovac hastane ve aile hekiminde yaptırabiliyorsunuz. Biontech hastane yapılıyor. Alerjiniz varsa. Aşılar Hastanede yapılıyor diye biliyorum.

Üst Alt