Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

Kanatlı kertenkele onlar o kadar, itiraz istemem :D Süperdi o sahne ama.

Hadi ordan kertenkeleye benziyolarda keçi görülmüş şey değil :D

Yani sende sazana benzemiyon ama yapacak bişey yok yani!!..:D

de gettttt diziye yoğunlaş bana değil :D:D:D

Sana ne yoğunlaşacam bee dizide sazan namına tek bi rşey yoktu..:) oooof gel 16 nisan..:)

iki günde tamamını bitir hastası ol sonra otur aylarca bekle yeni bölümü için.vay arkadaş :)

16 nisan denilen dizi başlamış sessiz sedasız..:) Akın sayesinde öğrenmiş olduk veeee dizi tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam..:)

Vaaay GOT tutkunları toplaşmış :)...2.sezon başladı pir başladı. İlk bölümü dünyada 6 milyon kişi ilzemiş düşünün...Adamlar yapıyor yahuu...

3.bölümü daha dün indirdim bugün kısmetse izlerim. Genel olarak iyi başladı 2.sezon. Ejderhalar büyüse de aksiyon olsa :D

2.Sezon ilk beş bölümü internete düşmüş, izlemek isteyenler, indivix.org adresinden diziyi indirebilir...

Sonunda Khaleseee ile starklar ittifak yapacaklar sanırım:) starkların krallıkta gözü yok düşman aynı düşman:D Birde evlenmesinler..:p

senin beğenini nasıl bilecezki cevap verelim..:)
Tarihi filmleri seviyorsan izle derim ben..:)

Uuuu .. her bölüm daha da ilginç olmaya başladı:) umarım sezonu kısa tutmazlar..:)

Bu sezonunda sonunu adam gibi bi savaş yapmadan getiricekler heee..Ekşın bekliyoz artık..:rolleyes: Ned Starkın piçi ne olacak merak ediyorum:D

Nihayet savaş gördük:) Allahım vahşetten zevk almaya başladım sen aklıma mukayyet ol:rolleyes:

Veee sezon finali:) güzeldi cidden sonuna da yazmışlar nisan2013 de görüşmek üzere diye...:) len o kadar beklenirmi :confused::rolleyes:

Kitabının dizinin kendinden çok daha güzel olduğu söylenmekte.:rolleyes: kitabını alıp sonunu okumak gibi bi pislik mi yapsam acep kendime..:):)

Len o kadar beklenir mi? demişim ama beklendi valla da herbişeyi unuttum ben :) bu kadar ara mı olur yahu? Neyse son 10 gün 31 Martta başlayacak..:)

Güzel bi başlangıçtı :) Da kardeşim bu kadar aramı olur yaa..Bi kere bizim diziler gibi öğğğ dedirtene kadar devam ettiin:)

kargaların ziyafeti kısım birdeyim... feci şeyler oluyor .. diziden yer almayan çok şey var kitaplarda:) söylemeyim neler olacağını da tadı kaçmasın :D

Hastasıyım :) İzledim tek Avrupa dizisi..::) hoş izlemekle de kalmıyor okuyorum :) feci şeyler var kitaplarda 4. ve 5. sezonun kriptoları:) lakin söylemeyeceğim, tadı kaçmasın:D

Ada kitabın adı ve nerden temin edebilirim?

ben yeni başladım izlemeye ve bitirdim :) 3 sezonu bi haftada devirdim çok güzel dizi doğrusu gerçi açık saçıklık biraz fazla ama idare edecez artık :) yeni sezon ne zaman başlayacak bilen var mı ?

yeni sezon nisan 2014 ...Büyücü birden çok kitabı var taht oyunları diye netten gir serinin devamı olarak 10 kitap oldu..
Taht Oyunları 1. Kısım, 2. Kısım
Kılıçların Fırtınası 1-2
Kralların Çarpışması 1-2
Kargaların Ziyafeti 1-2( ben ikideyim:)
Ejderhaların Dansı 1-2( Henüz Okumadım bunları)

Kitap yurdundan alabilirsin yada hepsi burada dan ben genelde buralardan alıyorum ....

Üst Alt