Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

Dizinin 4. sezon fragmanı yayınlandı... 4. sezon Nisan ayında başlıyacak...

Eveeet ne kaldı şurda..geri sayım başladı. Ejderhalar büyümüş. Khalesi gücüne güç katarak geliyor :D. Bu dizinin en sevdiğim yanı; her an her şey olabiliyor. Bi bakmışın pat en baş roldeki ölüveriyor. Böylece pek bir bağlanma olamıyor karakterlere.

9 ay bekle 3 ay da sezon finali

Aynen öyle...dünyaya mal olmuş diziler öyle oluyor:D

Standart HBO kriteri işte :)

Tamam dizileri çok güzel ama genelde böyle uzun aralar oluyor...

HRBO lara inat yeni diziler bulmak lazım o vakit..:)

Üzgünüm Erci... Eninde sonunda bu kanalın dizilerini izlemek zorunda kalıyoruz :)

Vikings'i izle hacı fena sayılmaz .. yoklukta aratmıyo işte

Ben onu ilk başladığı anda izlemeye başladım zaten... Fena sayılmaz değil oldukça kaliteli...

Ne vahşi adamsın sen yaa:) Allah bilir spartaküsü de izlemişsindir?!

Game of the thrones zaten spartaküse muadil oldu değil mi?:)

HBO dizileri candır:)...Vikings 'in ilk sezonu keyifle izledim 2. sezonu yüklüyorum biriksin izleyeceğim :)...akşama da GOT u izleyeceğim :)

Altyazısız internette var Game...:)

Anaaa alt yazısı gelmemiş mi daha... hayreet!...onca ingilizce dizi izliyorum lakin hala alt yazısı kullanıyorum :S

Çok özlemişim çook......jeneriği, karakterler ...mekanlar nasıl güzel yaa

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Cidden özlemişiz.
Sezonun ilk bölümü gayet güzeldi.
Bu sezon bayağı karışık olacak gibi.

Kaldığı yerden devam ..:) Bu sezon herhalde birşeyler çözülmeye başlar

GOT'un 4.sezon özel bölümünü de izleyin ..hepsi çok şeker yaa:D...

Yahu sizin yüzünüzden dizi boyunca yazdığınız spoiler'i bekledim . Birdaha izlemeden burayı okumam :)

Yahu sizin yüzünüzden dizi boyunca yazdığınız spoiler'i bekledim . Birdaha izlemeden burayı okumam :)

Eeee yani mac72 bence de izlemeden okuma...dayanamıyor insan yavf hemen paylaşmak istiyor izlediğini :)

@Capricorn; sence kim zehir koydu? ya şarapta mıydı pastada mı anlamadım tam olarak. Ejderhalar yine de Khaleesi yi dinler ama bizim Bran yani warg özelliği olan çocuk ejderhaları yönetebilir :).

Soytarının parmağı var gibi.. birde yeni kraliçenin ve ailesinin de

Evet ben de yeni kraliçe diyorum. Annesi çok akıllı kadın ya :) bu dizide kadınlar daha mı akıllı ne :p

Evet şeytanın olmadığı yerde şeytanı aratmıyorlar..:)

Üst Alt