İzliyorum ve izlemeyenlerede öneriyorum.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Spoiler/Ayrıntı İçerik:***spoiler***
İlk bölüm olarak bence iyiydi. Yeni bir karakter geldi . Yeni bir manyak daha doğrusu Bir prens...Gerçi bu dizide manyak dediklerimizin nerdeyse hepsinin (jefrey hariç) bir kuyruk acısı var ve kendilerince haklılar. Ejderhalar büyümüş...Khalesi güçleniyor.
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Evet ya jefrey öldü..yokluğunu bir tek uyz annesi hisseder...Tyrion un başını yaktı ya la gider ayak ...ama çok sevindim ya ölmesine..kesinlikle evlendiği kız zehirletti kesin..yoksa o iğrenç bebeyle aynı yatağa yatmazdı o kız çok akıllı çoook
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Yahu ne inatçı avrat çıktı bu sarı gacı Etti inadını çıkardı meydana kertenkeleleri En beğendiğim sahne o oldu. Tam bir güç gösterisi gibi, herkesin eğdirtti başını. Ned amcama üzüldüm. Ama o kızı , o sarı kafalı kral çakmasından alacak intikamı, buraya yazıyorum Zehirler büyük ihtimal.
Capricorn Medyumluk ve Falcılık müessesemiz açılmıştır dün itibari ile. Giriş 20 tl, çıkış 50 tl dir..
Diziye deyinecek olursak , son derece artan bir heyecanla ilerliyor. 3. sezon finaline ne kadar şaşırıp üzüldüysem, sarı kafalının öldüğünde ki o son hali o kadar sevindirdi Hatta evde ailecek horon teperek kutladık bunu. Bir diğer konu ; khaleesi şu arizona kertenkelelerinin kontrolunü kaybediyor gibi. En sağlam ordu onda görünsede kertenkelelerden çekeceği var gibi
Yahu sizin yüzünüzden dizi boyunca yazdığınız spoiler'i bekledim . Birdaha izlemeden burayı okumam