Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Fizikman güçsüz olan kadın bırak da erkeklerden daha akıllı olsun ...lakin şu bir gerçek ki dizilerde kadın kahramanlar daha çok hatta bir çok filmde bile...izlediğim diziler içinde akıllı erkek ımmm bi House du bi de mentalist deki Patric Jane ...ayn neyse konu çıktı GOT dan..hop GOTO geri döndüm...Bu sezon jofrrey gitti ama ramsay snow manyağı var...
Spoiler/Ayrıntı İçerik:@Capricorn; sence kim zehir koydu? ya şarapta mıydı pastada mı anlamadım tam olarak. Ejderhalar yine de Khaleesi yi dinler ama bizim Bran yani warg özelliği olan çocuk ejderhaları yönetebilir .
Zehiri büyük ihtimal kadehi yerden alıp tyriiona verirken kız koydu. Kertenkeleler meselesinde haklısın o çocuk yeteneği sayesinde kontrolü alabilir. Mantıklı
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Evet, zehir kıza nerden geldi ? Soytarının , ailemizin yadigarı diye verdiği o kolyenin içinden..Haberi olmasa artık burda durmamalısınız diye kızın dibinde niye bitsin ki.. warg olacak çocuk kurt yanlız bi kurt ejderhaları nasıl kontrol edecek ki ?
Spoiler/Ayrıntı İçerik:
@mac72 Bran sadece kurtları kontrol etmiyor ki..tüm hayvanları kontrol edebiliyor...hatta Hodoru bile kontrol etmişti hatırla. Kuşları falanda kontrol edebiliyor. Hmm zehiri samsa koymamıştır bence koyamaz o ya ve artık joffreyin onla alakası da kalmamıştı (her nekadar ölesiye nefret etsede) Kesinlikle yeni kraliçe diyorum ben
gerçekten okudun mu ahahaa..tey allam çılgın yaaa...tamam sen yeter ki iste sonunu anlatırım sana şeker
Evet son bölümle ilgiliCapricorn bu msjın dünkü bölümle ilgiliyse açmayacağım okumak için. Daha izlemedim bu akşam inşallaaah
Bence yapma pişman olursun izlediğinde , kendini jiletlersin sonra bak yazık sanaSpoilerların hepsini okudum pişman değilim yine yazın yine okurum ta ki kaldığım yerden diziyi yeniden izlemeye başlayana kadar ama spoilerlar merakımı artırdı doğrusu !
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Spoiler/Ayrıntı İçerik:Ulan Khaleesi, Spartacüs müsün mübarek Verdi ayarı yine. Kölelerin aklını nasıl çeleceğini iyi biliyor.
Aynen yaa..Khaleesi' nin zeka müthiş...genel olarak durağan bir bölümdü. Sonu kurtardı bu bölümü. Ya bide şu joffrey yi kim öldürdü olayı tam sherlock luk ..umarım samsa da yağmurdan kaçarken doluya tutulmaz
Evet son bölümle ilgili
Bence yapma pişman olursun izlediğinde , kendini jiletlersin sonra bak yazık sana
Zihniyet ortaçağda olmasın yeterki dizi izlemekte sıkıntı yok
Zihniyet ortaçağda olmasın yeterki dizi izlemekte sıkıntı yok
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Kale içten nasıl fethedilir böyle oluyormuş sanırsam bi söz daha varya onu söylemeyim Böyle savaş kazanmaya ne var yahu kadın aklıyla götürüyo valla...Joffrey olayında da şüpheleri artırmak için herkes nerdeyse ben yaptım diyecek gibi olsa da, bence ben yaptım diyenlerin hepsinin parmağı var bu işte...Adam öyle iyi oynamış ki izleyicileri bile kendine sinir ettirmeyi başardı, hani zehri izleyicilere verseler biride arada katıştırıverirdi içkisine pastasına Buarada yine son sahne süperdi akgezenlerinde nasıl ağardıklarını öğrenmiş olduk
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Belli ki yaşlı nine ve o pimp* herif haklamışlar sarı civcivi. Final sahneye kadar sıkıldım bu bölüm, ak gezenler heyecan kattı neyse ki.
Çok güzel tepkiler var sarı kafanın ölümüne. 02.10 da ki ile aynı duyguları paylaşmışız
Joffrey'in Ölümüne Verilen Tepkiler - Game Of Thrones - Dailymotion video