Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

Bak baaak hemen kadınlar şeytandıra geldi konu :)...akıllı, başarılı olunca şeytan mı olmuş oluyor?

Bunca insanı yoldan çıkartabildiğine göre şeytan da başarılı sayılır :) Neyse, espiriydi :)

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Bakalım izleyip göreceğiz..:)

Capricorn bu msjın dünkü bölümle ilgiliyse açmayacağım okumak için. Daha izlemedim :) bu akşam inşallaaah :D

Spoilerların hepsini okudum pişman değilim yine yazın yine okurum ta ki kaldığım yerden diziyi yeniden izlemeye başlayana kadar ama spoilerlar merakımı artırdı doğrusu !

:D gerçekten okudun mu ahahaa..tey allam çılgın yaaa...tamam sen yeter ki iste sonunu anlatırım sana şeker ;)

:D gerçekten okudun mu ahahaa..tey allam çılgın yaaa...tamam sen yeter ki iste sonunu anlatırım sana şeker ;)

biliyorsunki insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş bakıyorum bakıyorum hep spoiler içerir BAKMAYINIZ !!!!! diyor sanki gizli gizli mesajlar benimde bakasım geliyor doğal olarak ve baktım okudum ivit :p

Capricorn bu msjın dünkü bölümle ilgiliyse açmayacağım okumak için. Daha izlemedim :) bu akşam inşallaaah :D
Evet son bölümle ilgili :cool:

Spoilerların hepsini okudum pişman değilim yine yazın yine okurum ta ki kaldığım yerden diziyi yeniden izlemeye başlayana kadar ama spoilerlar merakımı artırdı doğrusu !
Bence yapma pişman olursun izlediğinde , kendini jiletlersin sonra bak yazık sana :D

İzlemedim okumam bi kez yaptım onu pişmanım:)

***spoiler***

Harbi kralını çekermişiz hahahaha

Zihniyet ortaçağda olmasın yeterki dizi izlemekte sıkıntı yok :)

Zihniyet ortaçağda olmasın yeterki dizi izlemekte sıkıntı yok :)

başgan bana polisiye komedi lazım...chrıs takırlı edi mörfili...düşük IQ sahbi zenci komedilerine bayılırım...şu ara şansıma bi film var..Zor Biraderler...:pinanmıcan bu yüzüklerin efendisi vs bütün dünya izlemiştir ben daha 10 saniyesini izlemiş değilim...ilgimi dahi çekmiyor...

Tam hız devam:)

mac72 benden önce izlemişsin yazmışsın bile :D

**spoiler**

Joffrey' yi kimlerin öldürdüğü çıktı ortaya. Ak gezenlerin erkek bebeklere naptıklarını da öğrenmiş olduk...Ben yiyorlar sanıyordum valla :) Güzel bir bölümdü.

Bölüm çok güzeldi...

Bu arada bölümün sonundaki yazılarda Hırvatistan ve İzlanda ünitesi yazıları dikkatimi çekti... Soğuk yerleri gerçekten İzlanda'da çekiyorlar sanırım...

Üst Alt