Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

bir bölüm daha bekliyelim:D

Kitapların nezaman biteceği belli değil..bu demek oluyor ki her şey olabilir gelecekte :D

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

**Spoiler**

Güzel bir bölümdü :) Ya Khalessi ye niye kızdınız anlamadım :D...Prens den bir atak bekliyordum ama bunu değil...Tam taht oyunları işte cidden karakteri yüksek ve iyi olanlar ihanet etmiyor. İster soylu olsun ister olmasın...Bu arada ben aha Sansa da gidecek dedm ama Lord Beilish attı cadı teyzeyi uçurumdan ya la :)
Bu arada kızıl büyücü yanlarında yüzü yaralı küçük kızı da götürmeleri gerektiğini söyledi annesine. Ama neden olduğunu söylemedi sadece kaderinde b var gibi şeyler zırvaladı. Dağ da harbi dağ he sevimsiz pislik gebersin o yaaa

:D "Sarı saçlarından sen suçlusun" diye kızıyorlar..:)

Sarı saçlar kapkara kaşlar :D...Okadırın esmerin içinde pek akçapakça kaldı zaten bi de minik :)

:)
9gBXzpj.jpg

He yaa sahtesiymiş :D

Her şeyi sahteymiş onun her şeyi. :mad: Dragonları onun evine ateşler salsııııınnn, yuvasınııı yıksıııııııııııııınn.

hahahaha :D kertenkele annesinden ne bekledin ki ?:D

Harcarız di mi abim :D Biz onu aşk kadını, iyilik meleği, spartacüsün dişi versiyonu saydıkta sevdik. Ama o, ama o , o, neyse boğazım düğümleniyor, kalbim sıkışıyor. :( Mutluuuu bana bişeyler oluyor mutluuuuuuuuuuuu

Ahahaha...biriyle sevişti diye mi tüm bu yaygara :D...sevişmek ayıp mı günah mı??...ya da kocası mı var da aldattı :D...O zaman siz artık Arya ve Sansa ya dönün onlar hala bakire :D :D

giden gitmiştir:))Gittiği gün bitmiştir:)))...

Lord baelish in son darbesi de o biçimdi:)Sanırım Sansayı artık kocaman bir imparotorluk bekliyor...

Duelloyu bu bolumde olur diye düsünmustum ama malesef hayal kırıklıgı..

Ne alakası var Nellas :D adamı sevmiyor, aşık değil, bir şeyi değil. One Night Stand olayına girdi resmen. Hiç yakışık oldu mu :D Bak Khal Dragoy'a sesimiz çıktı mı :D

Ne alakası var Nellas :D adamı sevmiyor, aşık değil, bir şeyi değil. One Night Stand olayına girdi resmen. Hiç yakışık oldu mu :D Bak Khal Dragoy'a sesimiz çıktı mı :D

Abi ne diyon yavf sanki türk dizisi, o da türk kızı. Daha çook görürsün alışın yani :D..."Bitmiştir" diyo bi de yaa :D

Khal Drago ölmemiş Antalya da tatilde :D:D Khalesiden kaçtı hrhalde..:D:D

Olum Erci, sen de bi beni görüyorsun, bi drago yu görüyorsun.... Ne ayaksın sen :D

Ne kadar şanssızım anla işte..:D:D

:D :D :D Cidden mi yaaa yoksa yine benzettin mi Erci :) ???

Yaa inanlımaz drogoyu görmüş gibi oldum o derece o mu bilemem de :D

:D :D Yanında ufak tefek bir kadın var mıydı. Gerçek karısı Cosby ailesinde ki Denise

tumblr_loql40VLh81r0qhiao1_500.jpg

Harbi böyl deve gibi bişeydi de yanlızdı birde tip game of the thrones çekimlerini bitirip tatile gelmiş gibiydi ..:D

Değil demek ki :D...düştü mü nete yavf got? meraklardayım??

Üst Alt