Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

Sana verseler sende iki arada bi derede katardın zehiri değil mi?:)

Ne iki arada bir derede verecem abim, üstüne çullandığım gibi ağzının ortasına vura vura, muhafızlar yetişene kadar yuttururdum puşta zehri. E ben de bu arada mındar edilirdim muhafızlar tarafından ama olsun, değerdi yani :D

Joffrey erkek kardeşine bile nasıl davranıyormuş ya...zavallı kediciği de deşecekmiş uyuz :(...bran arkadaşları ile x-crowların eline kaldı yaa :(...

Yeteneksiz yaa gitti kurdu da tuzağa düşürttü..:) Dayıdan olur yiğen ıskadan olur soğan diycez de bunlara uymaz herhalde dayı mı babamı neyse.. joffrey dedeye benzemiş Tyrion 'a davranışı düşününlürse:)

Zaten tyrion ucube olarak onların gözünde çoktaaan dışlanmış bir tek abisi janie seviyor onu...Halbuki o ailede tek kafası çalışan tyrion :)...Bran henüz geliştiremedi yavf yeteneğini tam olarak. Kocaman kurtları sal abi adamların üstüne "parçala behçet" de...

Tuhaf bi aile sevgiyide abartıyorlar nefretide... Yani bence de saldırt kurdu.. . utanmasa evdeyseniz bizimkiler size misafirliğe geleceklr dedirtecekti kurda:)

Ben o kurtları en başından beri pek severim :) malesef ikisi öldü :(...biri kayıp arya' nınkiydi galiba kayıp olan...samsa'nınkini joffey öldürttüydü :(...Rob'un ki zaten o kanlı düğün günü öldürüldü..geriye Bran'nın ve John snow'unki kaldı :)

Yok be ya yaşlandık artık hafıza felan da kalmadı pek :p

Elin adamı dizi çektimi çekiyor..bizdekilerde çevir çevir aynı terane....

10175047_772302599471121_1943277864367524492_n.jpg

:D Çok iyi olmuş yaa :D... Kutlu olsun! (hop ödünç aldım bunu faceimde paylaşayım :)

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Ailenin birinin ejderhaları var, birinde warg var , birininde hatun büyücü :) Lanister ların nesi var yaa? ben mi kaçırdım ?:)

Güzel bir bölümdü.

**spoiler**

Theon ne hale gelmiş öyle..kardeşini tanımadı. stolkhom sendromu yaşıyor. Tyvin lannester ın Jamie yi tongaya düşürmesi ama sonra Tyrion' un oyunu bozması süperdi :D Shae naptı öyle yaa :S

valla sonunda biraz aksiyon yarattı dizi..)Tyrion kazanacak gibime geliyor..

Tamam dizilerde aksiyon çok iyi ama adamlar rol yapmıyor yaşıyor yaaa:D hele bunu kamera arkası görüntülerini izleyince daha iyi anladım. Alakaları yok yavf dizideki karakterlerle. On numara beş yıldız :D

ee şimdi güççük eniştemi dövüşecek yoksa yine yerini birini mi gösterecek ?:) Bence kardeşini seçecek:)

son kısmı tam engelliler haftasına yönelik olmuş bence çok da iyi olmuş çok da iyi güzel olmuş tamam mı :D sonu çok etkileyiciydi şahsen bi engelli olarak önyargılardan kurtulamadığımız çok iyi örneğiydi :D

ee şimdi güççük eniştemi dövüşecek yoksa yine yerini birini mi gösterecek ?:) Bence kardeşini seçecek:)

Kesinlikle yerine başkası dövüşecek. Kardeşi Jamie olabilir ama riskli sol el...adamı var o olabilir o süper zaten :)..ama en iyisi oyunlarını bozdu yaaa :)

Jamie zindan da "bana güveniyormusun" diye sormuştu.Şimdi babanın oyununu göremeyen jamie 'ye bence oyunu gösterdikten sonraki hamlesi onu seçerek "sana güveniyorum" mesajı olacak..:) bakalım

Kitaba göre ölmüyor...Ama bakalım yönetmen ne yapacak...

Ugir okudun mu kitabı :D..aman ha du sakın spoiler verme :)

Üst Alt