Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

Güzel bir sezon finaliydi...tutmayın küçük enişteyi dermişcesine saldırdı bizim cüce:))

Küçük şeytan az bile yaptı valla :D...Yine herkes dağıldı yavf

yeni sezon 2015 te...haziran ayında yayınlanacak..çok uzun bir süre

sansasyonel derecede muhteşem bi dizi dizi sonuna dair fikrim jon snow büyük adam olabilir

:O 2015 haziran mı? İyice yaz dizisi yaptılar yaa..millet tatile gitmeden yayınlanmalı bu dizi..kınıyorum :D...John Snow , Arya ve Khalessi üçlüsü iyi yerlere gelir gibi :D

Kitabın yazarı amca kitabı (seriyi ) hala bitiremediği için yılda 10 bölüm çekiliyor..Aceleye gerek yok der gibi :D...Ama bu durum nekadar iyi olur kitabın hikayesi için...Düşünsenize seyircinin tepkisine göre şekillenen bir kitap/ senaryo ??!!!

Tabi aslında dizi ile kitap birebir gitmiyor..Kitapta daha ayrıntılı..Ben tüm serisini aldım kıtabın okumaya başladım:)Kitaptanda ayrı bir zevk veriyor:)

Kitapta ki ayrıntıları diziye soksalar sıkıcı olur...Zaten dizi durağanlaşınca sıkılıyoruz. Ben kitaplarını okumayacağım sanırım :)...Kitaplar çok önceden çıksaydı ve sonra dizi olsaydı zaten çoktaaan okumuş olurdum bile.

Ben finali pek beğenmedim, küçük eniştenin babasını mıhlayışı ve bizim Sibeli gırtlaklayışı, artı olarak tazı ile erkek fatmanın döğüş sahneleri güzeldi. 100.000 kişilik orduyu 2 dakikada harcattılar lorda. Biraz daha görsel katabilirlerdi.

Reislerini (kral) esir alnca diğerleri de teslim oldu...Valla final bu sezonun en iyi bölümüydü bence.

Ve GOT time :D

Dizinin ilk bölüm piyasa da :D ikincisi altyazısız....

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Veee efsane geri döndü...en ilgincide 4 bölümünün nete düşmüş olması :D

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Sezonu başlattık mı?
Ben kaçırmışımmmm :)

Başladı hatta 4 bölüm nete düşmüş bile :D

Vuhuuuu çalışmak genelde geriden takip ediyorum zaten :p
Akşamları çok yorgun oluyorum dizi izlemeye fırsat kalmıyor ki neyse bir ara başlayayım ben teşekkürler :)

Edit: çalışmak iyi gelmiyor hep geriden takip ediyorum :) cümleleri eksik bırakmaya da başladım yaşlandımmmmmmmmm :)

Ne yazmışım ki öyle :D hahahaha
Çalışmak iyi gelmiyor hep geride kalıyorum diyecektim.
Cümleyi yarıda kesip öteki cümleye geçmişim hahahahhaa :)
İşte hem iş hem buraya laf yetiştirme çabası olunca kafam allak bullak galiba :D mac72 Teşekkürler

Plumeria ben ne demek istediğini daha ilk cümlende anlamıştım :) ... ben de çalışıyorum ama izlediğim dizileri bir bilsen buradan istanbul a yol olur :D...haa evliysen onu bilmem bak ..evlilik, çoluk çocuk dizi trafiğini fena aksatır ;D

Nellas Ahh ahh :)
Yaşlıyım ben yetişemiyorum her şeye :)
Temizlik yemek vs derken ne zaman dinleneyim hal kalmıyor ki dizi keyfi çıksın :p
Evet bekleriz İstanbul'a ;)

Efsaneyi özlemişim ya, 4 bölüm birden nete düşmesi süper olmuş. Yalnız şirket şok yaşıyormuş bu konuda. Kaçak sızmış nete. İyi olmuş :D Bu kadar bekletirseniz olacağı bu :D

Yahu bu dizi tüm dünya netten izliyor bence hiç ayak yapmasın şirket :D

Bazı sitelerde bölümler kaldırıldı ama ben buldum izledim :D sadece 4. bölüm kaldı onunda alt yazısını bekliyorum.

Ooohhh canıma değsin siz de altyazı bekleyinnn
Oynayan smile yok burada tüühhh :)

Ve teşekkürler Nellas sana da kolay gelsin

Üst Alt