Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

6. sezon başladı ve bir sene boyunca Jon snow öldü mü? sorusu yanıtlandı :D..Tahminler doğru çıktı :)))...Ama bir korkaklık ürkeklik geldi Snow un üzerine. Ölümü tadınca galiba öyle oluyor insan :p..neyse şimdi illa ki gidecek kardeşini kurtarmaya...

Son 3.bölüm oldukça sakindi ta ki sonuna kadar..Khaleesi den yine ateş şov izledik :D :D ellerine sağlık

Nellas yeni bölümü dün gece indirdim yayınlanmıştı izlemediysen seyret bu gün

******5.bölüm spoiler****

Hodor un nasıl hodor olduğunu öğrendik de kafalar iyice karıştı...Dizi fantastik bilimkurguya bağladı :D...sansa nın kendine güveninin gelmesine seviniyorum. yaşadıkları, aynı khaleesi gibi, onu güçlendiriyor...korksunlar artık bu kadınlardan :D...

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

:D :D Jon öbür tarafı görünce bi korkak oldu ama gözümden kaçmadıııı....Lady Brien e o kuzeyli yabaninin bakışları çok komik yaaa "ömrümün aşkını buldum "der gibi bakıyor :D...

O öbür tarafı gördüğünden değil bence kardeş dediği adamlar postta delik açtı. Haliyle güvensizlik oluştu amca da ..:D Benziyorlar o ikiside ama :D atdan evrilmiş amca ve teyze :D

****spoiler***

Bran ın amcası teee ilk bölümde vardı yavf :) starkların duvarda saft tutan akrabalarıydı da akıbeti belli değildi işte..Öldü sandık ama ölmemiş :D ...iyi sevindim :)

Arya bi işi beceremedi yaa :p...Ne olacak bu kızın hali ? :D

Dizi dizi değil karakter curcunası :D

Bi de yeğen çıktı elleri ayakları zincirli :D... Sam in babası uyuz pislik ...ohh çok iyi yaptı ya Sam kılıcı da aldı :D

Demi..Öyle keresteden nasıl böyle biri olmuş:D

Şu khalesiinin ejdarhası olmasa bi tırt olacağı yok ama ejdarhalardan torpili var işte. :)

Daha ne olsun!? kadın yanmıyor aynı zamanda :D...

***spoiler***

En cici sürpriz The Hound un ölmemiş olmasıydı :) Ki öldüğüne inanmamıştım zaten. Adam mazbut bir hayat yaşarken bela geldi buldu ...Arya yı da o tiyatrocu kadın iyileştirir belki :)..."karma" :D....

***spoiler***

Yine durağan bir bölümdü sona iki kala bakalım dişe dokunur bişiler olacak mı :D...Hepsi tahmin edildiği gibi gidiyor... Artık diğer sahneler tahmin edilebilir oldu ki bu pek heyecanlı değil...Khaleesi ve ejdarhasının geldiğini daha ilk gümbürdeme anlıyoruz...Arya nın da intikamını asla unutmayacağını biliyorduk. Şimdilik her şey beklediğimiz gibi gidiyor.

***spoiler***

Sona iki kala GOT yaptı yapacağını. Baştan sona nefes kesen bir bölümle karşımıza çıktı. Ejderhalar sonunda işe yaradı pek sevindim :)...Khaleesi nin Greyjoy kardeşlerle olan konuşması çok iyiydi.."babalarımız kötü insanlardı ama biz öyle olmayacağız!"...

Jon snow ve savaş sahnesi değme filmlere taş çıkarttı. Ramsay layığını buldu ...

Şimdi sırada Lanister ların belası yobaz adam var...Onu da son bölümde devirirler herhalde

***spoiler***

Ve bir sezon daha bitti...Bu dizi öyle ki tadı damağımızda kalıyor keşke bi beş bölüm daha olsaydı dedirtiyor...Son iki bölüm de anca kendini buldu zaten :D...

Son bölüm tam bir sezon finaliydi. Aksiyonu, diyalogları, iş bitiriciliği ile tam bir got klasiği.

Cercei' nin intikamı feci oldu...Üsütne salak oğlunun intihar etmesi pek de üzmedi onu zaten bekliyordu ondan öyle bir hamle bence. Tahta şimdilik o oturdu bakalım :D...
Diğer taraftan Jon Snow lady Mormont sayesinde kuzeyin kralı ilan edildi :D
Khaleesi orduyu pılıyı pırtıyı topladı düştü yollara :D..
Arya nın kızıl düğünün intikamını alması beklemediğim bir şeydi :D..Ellerine sağlık :D

Ve Bran halasının bir çocuğu olduğunu babasının da onu sakladığını öğrendi ki Bu çocuk piç jon dan başkası değil :D...Bunun tek şahidi Bran olmuş oluyor bu sebeple :D...Jon un babası da bir Targaryen onun için halası çocuğun saklanmasını istedi Ned den...öldürülmesin diye :))...Yani Jon hem Bir Stark he de Targaryen :D

Önümüzdeki sezon son sezon olabilir hazırlıklı olalım. Ve daha uzun olabilir bu sefer :D

Nellas

Aynen katılıyorum çok güzel bi final oldu bu kadarını bende beklemiyordum. 9. bölüm süperdi final sönük olur dedim içimden yanılttı yine G.Of.T.

Cercie gerçekten de çok zeki bi kadın kaçıncı sezondu hatırlamıyorum o bombalardan daha fazla yapılmasını emretmişti...

Arya yine intikam şoke oldum onu görünce...

bence Khaleesi adalara saldıracak ilk sonra kuzeyle iş birliğine girip en büyük ittifak kuracak bunu da evlilikle olacağını kendi söyledi :) büyük bi düğün bizi bekliyor olabilir. Çok emin konuşmak istemiyorum dizi her an şaşırtabiliyor...

1d05fd6adfeb8a6d8f8bc5f4f8ac66c4.jpg

rhaegar_targaryen_and_lyanna_stark_by_iro_kotori-d7fkng1.png

Ufak bir bilgi :
[FONT=sans-serif]Prens [/FONT]Rhaegar Targaryen, 2.Aerys'in büyük oğlu ve tahtın varisi. Aynı zamanda Ejderha Kayası prensiydi. Rhaegar sıradan halk arasında çok popülerdi. Rhaegar, Robert'ın isyanında hayatını kaybetti. Bu isyanı tetikleyen Lyanna Stark'ın Rhaegar tarafından zorla kaçırıldığının iddia edilmesiydi. Ki öyle bir şey yok, birbirlerine aşık olmuşlar ve Lyanna Stark hamile kalmıştır.

Bizim Daenerys yani "Khaleesi"nin en büyük abisi olur kendileri...Khaleesi Jon un halası oluyor :D...
Tam bunlar evlenirken oradan Bran çıkıp "durun siz evlenemezsiniz, siz hala yeğensiniz!" diye bağırır mı :D...

:D ya zaten ben hiç o ikisini evlenir diye düşünmemiştim...Bence Khaleesi aşık olduğu ya da aşık olacağı adamla evlenmeli onun duruşuna ters bir yaklaşım mantık evliliği. Jon da Lady Mormont ile ama bir kaç sene sonra :D Yok böyle bir karizma yaa :D

Üst Alt