Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

Bir şey deme otur altyazını bekle :D hahahah :)

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Kitap okumaktan nefret eden biriydim. Arkadas kitabi bir sardimi beni. Diziyle beraber okuyunca zevkini 2 ye katılıyor. Tavsiye edilir.

Kitap okumayı çok severim ama bu seriyi okumak üşendiriyor...önce kitaba başlasaydım kesin okumaya devam ederdim ama önce diziye başladım :D

Diziyi sevdiysen kitap sikmaz. Cok guzel betimlemeler yapiyor. Bir kitabi bir sezona sigdirmaya calismislar(tabi ne kadari sigarsa☺) kitabta onemli detaylar var. Beni bile kaptirdiysa kendine... Siz dusunun

ben en çok arya yı merak ediyorum kız gassal oldu çıktı ölü yıkamakatan bi haber kafayı şu çocuğu bi hiç k.imse yapamadılar.Stannis yabanlarla birleşip boltonlara saldırmasını bekliyorum.
Çünkü ihanet cezasız kalmamalı.

Son düzenleme:
7. bölüme kadar bu dizi böyle giderse seneye beklemeye gerek yok bi kaç sene sonra komple izlerim diyodum. son 3 bölümün hatırına heyecanla yine 10 ay bekleyeceğiz :(

He bu arada Sezon finaline kadar izlemeyip sezon finalini bekleyen arkadaşlar için start verilmiştir başlayabilirsiniz.

jon snow öldü mü acaba? stannis öldü mü acaba ? reek ve sansa öldü mü acaba ? Dany netcek onca atlıyla? genel olarak kötü bir sezondu bence...

Evet Sezon olarak kötüydü, uzun süre bekleyip daha iyi bir sezon bekliyor insan,
Ama çarşı yine karıştı, Jhon'un ölümü şüpheli son sahne white wallkers olmasını beklemedim değil.
Stannis tanrısından buldu :D
Reek ve Sansa ölmez, çünkü ben toplu intihara kalkışsam birlikte öleceğim son kişi Reek olur heralde :D
Bide adamların ilk bölümden beri ağızlarından düşürmediği 'winter is coming' diye diye 5. sezon anca geldi
Böyle giderse Daereys'de tahta 8-9. falan varabilir :D yolu açık olsun kendisinin ;)

5. Sezonun son bölümünde herkes öldürüldü. Beni de öldürün tam olsun bari. Jon Snow ölmese iyiydi. Besle kargayı oysun gözünü gibi oldu. Belki biri bir şekil Jon'u diriltir. Jon'un en küçük kardeşi yürüyemeyen çocuk ortalıkta yok. Arya son bölümde ne oldu, öldü mü merak konusu yoksa istediği gibi çok yüzlü mü olabilecek. Bence Sansa ölmez. 2016 Nisan ayından itibaren 10 bölümlük 6. sezon HBO ekranlarından yayınlanmaya başlayacakmış. 6. sezon geri sayımına buradan (sayfanın en altında) bakabilirsiniz.

:D bu sefer GOT beni hayal kırıklığına uğrattı. 2016 yı aman aman iple çekmiyorum yani...çok güzel diziler var çünkü...

Jon Snow 6. sezonda olacak bence kızıl saçlı büyücü kadın ([FONT=Verdana]Melisandre) Jon Snow u diriltecek gibi geliyor. bu arada 7. sezonu da var filmin imdb den görebilirsiniz.

[/FONT]
http://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes?season=6&ref_=ttep_ep_sn_nx

Üst Alt