Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
türkçe altyazı için twitterdan [FONT=Arial]@[/FONT][FONT=Arial]esekherif_[/FONT] takip edilmelidir.
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Yolda gecen bir bölümdü herkes biyerlere Kral katili kızını almaya Tyrion yeni müttefikinin yanına, arya hiç olmaya jhon snow kale kumandanlığına, Sansa olağanca gerizekalılığına .. Cercei ülkede cüce bıraktırmayacak pis mikrop..Daeneryn kimi dinleyeceğini şaşırdı babasının sağ kolunu dinledi yine de taşlandı kurtuluşu ortalıkta olmayan dragonun gelmesiyle olacak sanırım
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Ağır ve bol laklaklı geçen ilk yarının ardından son 20 dk da heyecan ve farklı şeyler oldu ...bi ara esnemeye başlamıştım yani ...En etkileyici sahne John Snow un duvarın komutanı olma sahnesiydi... Hiç aklından dahi geçmez iken arkadaşının adaylığıyla komutan oluverdi. Daenerys ne yapsa yaranamayacak bu millete...Fazla hümanist cıx bu böyle gitmez !
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Vasatlıktan öteye gidemeyen bi bölümdü.. Yine herkes yollar daydı ..Jon Snow'un otoriteyi sağlamlaştırmak adına kestiği kelle ve Davos'un küçük şeytanı kaçırma çabalamaları dışında ..Götürdüğü kraliçe merak konusu ama eminim ki Ejderhaların annesine götürüyor tekrar güvenini kazanmak adına
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Okadar çok karakter ve bir okadar da çok da olay olduğu için 55 dk ya bunları sığdırmak ancak böyle oluyor...Doyamıyorum bölüm bitince, yaa biraz dahaa diyorum ...Arya girdi bir yola hiç de korkusu yok maşallah cins cins insanların içinde tuhaf olayların içinde bakalım nereye kadar dayanacak. Layd Brien ve yaveri iyi bir ikili oldular (frodo ve sam gibi hahah)...Bu Sansa nın da kaderi hep sapık manyaklarla evlendirilmek yahuuu...ama ben sansa dan umutluyum o da coşacak ama ne zaman
Spoiler/Ayrıntı İçerik:4. Bölüm güzeldi ..Diizi hareketlenmeye başladı Jamie nin adamı sağlam bayaa kahin gibi olmadan olacakları tahmin ediyor insanları tanımaktan mütevellit.. Obrayn ın intikamını almaya amazonlar çıktı birde Yahu dizi de harbi o kadar olay oluyor ki izledikten sonra ayrıntıları unutuyorsun resmen
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Ayrıntılar çok..kişiler çoook...en hoşu da sezonluk gelenlerin diğer sezonlara ömürlerinin vefa etmemesi ...Cercei yine şeytanca işler peşinde dini kullanıyor, bağnazlar her yerde var yani...Kızıl kraliçe de John Snow a taktı...tyrion ve onu kaçıran ın teknedeki diyalogları komikti
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Ejderhalı bölümleri seviyorum..hala bir işe yaramasalar da olsun hayvanları severim ...havaları yeter ....Güzel bir bölümdü...En güzeli John Snow ve kuzeylilerin ittifaka girme başlangıcında olmaları. Girdiler diyemiyorum ne olacağı belli olmaz çünkü...
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Bakalım jhon snow içindeki çocuğu öldürüp adamı ortaya çıkartabilecek mi? Mormont gri hastalığa yakalandı ..Greyjoy içindeki hizmetkardan ne zaman sıyrılacak ..Sansa ne zaman içindeki isyankar sansayı ortaya çıkartacak yoksa aynen böyle devam edecek mi Ejderlerin annesi isyanı bastırıp haklın gönlünü alabilecekm i.. kafamda deli sorular
Spoiler/Ayrıntı İçerik:6.bölüm basında büyük yaygara kopardı..."acaba bu sefer çok mu ileri gidildi " falan denildi. haliyle ben de kendimi hazırladım "ulen naptılar acaba bu sefer kim öldü" diye...oldukça durağan bir bölümdü. Cercei gelinini ve kardeşini katakulllilerle mahkum ettirdi. Samsa Stark Ramsey ile evlendi...Ramsey den bir piçlik bekliyordum zaten . Samsa nın yaşı gereği açık sahneleri hiç yok o yüzden diziyi taktir ediyorum )...Sonuç olarak bu bölüm eşcinselliğe karşı, kadın haklarına karşı, aşağılayıcı bir bölümdü...
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Küçük Şeytan harbi o lakabı hakediyor bu bölümde ispatladı öyle olduğunu... Zaten gitmek istedikleri yere götürtüyor yakalandığı korsanlara hemde ölümden kurtuldu .. Cercei harbiden düşma olduklarını götürüyor bi şekilde sonunu hiç iyi görmüyorum Arya hiçkimse olmayacak ama mutlaka bişeyler olacak.. Onlarında biryerlere gelmek için çekmeleri gereken çile ölü yıkamak zahir.. Şu savaş başlasın artık harbi kağnı gibi gidiyor dizi..
Spoiler/Ayrıntı İçerik:7.bölüm ile beraber yavaş yavaş olayların şekli çizildi. Daenerys in dövüşlerde bakamaması çok komikti...Kraliçe değil 5 yaşındaki çocuk gibi davranıyor bazen...Ama ben ondan çok büyük katliamlar bekliyorum...Sansa salaklıkta sınır tanımıyor Reek e güvenmek de ne demek yaa :/...Bakalım Stanis Baratheon
kızını kurban edecek mi?....Cersei çoktan hak ettiği zindanlardan nasıl kurtulacak?
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Arya çok yüzlü tanrıya hizmet etmeye başladı ama adam öldürmek zor gelecek gibi...Cercei hücresinin keyfini çıkartırken kuyruğu indirmemekte de kararlı nereden destek bulurum diye düşünmekte.. Bacak kadar çocuğun arkasından yöneteyim dersen başın beladayken odasından çıkmayan bi pasif yaratırsın işte..
Thyron un sanırım bi okadar da yer altında var kökü her badireden sıyrılmayı biliyor iki dakika da ejderhaların annesine danışman oldu (çene iş yapıyor adamda )
Ve ak gezenleri adam akıllı gördük.. Jon Snow un adamlarla görüşmeye gitmesi ikna çabaları ve sonrasındaki ak gezenlerin saldırısıyla bence sezonun en güzel bölümünü yapmışlar
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Sona 1 kala yer yer durağan bi bölümdü.. Jon Snow özgür halkı getirdi bakalım adamlarından nasıl koruyacak halkı?..yer yer değil durağan bölümdü aslında sonundaki son 15 dk ka ya kadar ejderhaların annesi bir kezdaha anneliğini ispatladı yada yavrular anneleri olduğunu.. Bu arada köle tüccarı Hilmicem in ikizi gibi ..
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Fiyufff acayip bi sezon finaliydi bol kanlı bol ölümlü.. Arya intikamını aldı da gözlerden oldu, Kral katili kızını boşuna aldı garibim ölüsünü götürecek..Stanis büyünün işe yaramadığını kızıı boşa taktığını canıyla ödedi..Boltonlar sağlam bi zafer kazandı...En kötüsü de jhon snowun ölümü oldu ..
Spoiler/Ayrıntı İçerik:Ulan nedir bu [FONT=Verdana]Stark[/FONT]'ların sezon finallerinden çektiği. [FONT=Verdana]Stark[/FONT]'lar olmasa senaristler sezon finali son sahnesi yazamayacaklar ha Khaleesi düştü yine yabanilerin eline, bununda kertenkeleleri aynı Türk ergenleri gibi hiç iplemiyorlar analarını Bence sezon finalinin en çarpıcı sahnesi dul kraliçenin halkın arasındaki utanç yürüyüşü idi. Bunun intikamı dehşet olacak bence. O sofular kaçacak delik arasın şimdiden. Din iman bırakmayacak onlarda.