Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
merhaba gözüm 12.5 numara miyop aynı zamanda astigmatım da var..%40 rapor alabilir miyim?yardımcı olursanız sevinirim.
iş gücü kaybı olarak dediğin gibi vermezler ama görme kaybı olarak verirlerVermezler Sayın Bursa1616 benim Gözlük numaram Sol 18 Sağ 14 oda gözlük numarası yüzde 5 verdiler.
sağlam türk almış ama nasıl oluyor anlamadım?
çünkü benm arkadaşım 10 derece miyop ve astigmatla %41 aldı..ben nasıl alamıyorum ya da siz ?
tabi ki memnuniyetle bursa1616 ve bartony verilen raporlarda yanlışlık olduğundan söz ediyorum iyi bir doktor seni makinaya sokar ve dereceni ölçer benim görme kaybım %85 raporda da böyle yazıyor ki mercek olmasına rağmen %85 atıyoru makinada sana yol takip ettirdi ve sen bir metreden sonrasını seçemedin senin görme kaybın %90'a tekavül eder iki metre %80 üç metre %70 vs işte böyle eğer doktorda art niyet yoksa gerçekten görme kaybını gösteren raporu verir zatenBen merak ettim şimdi Sayın Sağlam Türk bizi bilgilendirirse sevinirim.