Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi günler, benim kardioloji raporumda normal sol ventrikül sistolik fonksiyonu diyastolik disfonksiyon grade 1 yazmakta acaba buna oran veriliyormu.ve ayrıca raporlu hipertansiyonun var onada 10 oran veriliyor normalde ama bu kalpteki olay yüzünden artış oluyormu acil yazarsanız sevinirim.syg
birde 2 adet boyun fıtıgım var c5-6 ve c6-7 acaba bunlarada kaç oran veriliyor.alan veya bilen arkadaş varsa lütfen yazsın
Arapsaci be bzim isler Allah kolaylik vrsn bnmki sonuclanmasna daha coook var umarım güzel sonuc olrda keşke demem bgune kadar keskem oldu cnki hp iyiki demek istiyorum artık Fulya83
iki kere itiraz ettin dye mi böyle oluyor Fulya83 30 -35 olan engelli degilmi o cihazlar kulagimza süs olsun diye alinmiyo ki o kadar para veriyoruz bi yerlerden bulup bulusturup ne desem ki Rabbim hepimizin hakkında hayirlisini versin Fulya83 umarım hersey gönlünce olur
@Fulaya83 benim şuan kulak sadece daha önceki sayfalarda odyom vardı arkdaşlar 38 ancak alırsın demişlerdi bende şansıma bir gireyim dedim migrenim de var bnm puan veririmi bilmem
arkadaşlar benim sağ kulağım duymuyor solda ise biraz kayıp var test sonucunu ekledim ama ben özür oranını hesaplayamadım 44 yaşındayım yukarıda test sonucum var 1 yıl öncesine ait lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim %40 alma şansım varmı acaba
asil1 kardeş o etiketli girince zahmet olmazsa bakar söyler.Kendisi doktor ve odyologtur. Ben kendi testlerime göre tahmini söyledim. Benim de sol implant sağ işitme cihazı.
çok sağol kardeşim benim sağ kulağım da sinirler kurumuş nasıl olmuş bilmiyorum kendimi bildim bileli sağ kulağım duymuyor his dahi yok
sol kulağım dada bir bir kayıp var artık insanların dudaklarına bakıyorum eğerki %40 rapor alabilirsem erken emeklilik hakkına sahip oluyorum 18 yıl sgk 6000 günüm var ayrıca sağ el orta parmağımın ilk eklemden kesik bundan da azda olsa bir oran gelir diye düşünüyorum iligin için çok teşekkürler kardeşim
teşekkürler fulya83 verdiğiniz linke attım testimi benim sağ kulağım tam duymuyor soldada orta dereceye yakın bir kayıp bu test 1 yıl öncesine ait şimdi durum ne olur bilmiyorum şansımı denemek istiyorum tekrar teşekkürler
Asil@ Tek kulak için verilen oran % 15 ila % 30 arasında değişiyor.bu oranda doktora bağlı. sanırim bu oranlarda senin ıçin yeterli olmaz,zira engelli raporu ıçın enaz oran % 40 olmalı,başka rahatsızlıkların varsa onuda eklete bilirsin.
Hocam teşekkürler benim sağ kulağım hiç duymuyor solda ise ne kadar kayıp olduğunu bilmiyorum ama biraz kayıp var ve sürekli kalp atışı gibi gümlüyor
bu testin tahmini ne kadar çıkacağını bilsem ona göre başvuru yapardım sağ el orta parmağımın ilk eklemden kesik bundan da azda olsa bir oran gelir diye düşünüyorum ama %40 için yeterli olurmu bilmiyorum çok teşekkür ederim Mehmet bey sağolun
Asi@, Asi sana sevindirici bir haber vereyim.Ben sana bahsedilen kbb doktoru ve odyometris mehmet hoca değilim,senin bu raporunu mutlaka mehmet hocamızın görmesi lazım,bende %36 her iki kulaktan engelli biriyim, benim söylediğim yalnızca tahminden ibaret,raporunu mutlaka mehmet hocamiz değerlendirsin.umarım hayırlı sonuçla sevinirsin.
kardeşim biliyorum sizin Mehmet hoca olmadığınızı ilgin için çok teşekkür ederim peki siz sadece işitmeden mi %36 aldınız şuanda kulaklarınızın durum u nasıl rahat duyuyormusunuz yada cihaz kullanıyormusunuz %40 alma şansınız yokmu birdaha başvursanız belki alırsınız
Benim toplamda %85 raporum var,işitme konusuna gelince her iki kulak zarı delik ve her ikisinde %50 civarı işitme kaybım var.ayrıca kulaklarımda şekere baglı rahatsizlık var,kan şekerim yükselince her iki kulakta seninki gibi zonklama ve kalp ritim sesi var.Sen hiç kan şekeri ölçümünü yaptırdınmı,zira şeker işitme sinirlerine zarar verebiliyormuş.Ben de senin gibi herhangi bir darbe almadım ama iki zar'da sebebsiz yere. delinmiş,senin şeker durumun ne,sende şeker varmı.
Asi@, Sende ayrıca şekerde çıkarsa her ikisinin ve parmagının durumu seni kurtarır.
Hocam teşekkürler size geçmiş olsun peki rahatça duyabiliyormusunuz bir sıkıntı yoktur inşallah ben kan şekerimi hiç ölçmedim dediğiniz gibi zonklama ve kalp atışı gibi sesler sürekli var ve çok rahatsız ediyor şuanda bile zonklama var ençokta sessizlikte peki hocam kanşekeri olsa acaba ben fark etmemiş olabilirmiyim yani başka belirtileri varmı yoksa fark edilmiyormu doktor kendisi kanşekerine bağlı olduğunu düşünürmü yoksa benmi söyleyim kanşekeri olabileceğini tekrar teşekkür ederim
Asil@,Kan şekeri yani diyabet senin için önemli zira ordan en kötü, %20 ila % 40 arası oran alırsın mutlaka ölçtür,sabah aç karnına hastaneye git.şeker sinsidir vucudda tahrip yapana kadar anlaşılmaz.ıhmal etme.
Senden alacakları kanda,ertesi gün sonucunu veriyorlar,
Merhaba arkadaşlar işitme kaybi
Sağ: hava/kemik:65/62
Sol:hava/kemik:63/62
Bu sonuçlarla Bakırköy dev hastanesinde %36 geldi sizce bir yanlişlık var mı?