Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sistemdeki raporlar her yerden görünür, hatta seneler önce alsan da görünür. Ama % 40 üzerine çıkamamışsan sorun yapacaklarını zannetmiyorum ben, eğer derlerse ki itiraz vs. diye yeni hastalığını söylersin sorun yapmazlar o zaman.
Ya hastalığının artması, ya da ilerlemiş olması gerekiyor ki itiraz etmeni istemesinler. % 40 üzeri raporlarda bu şekilde ama zaten barajı geçemediğin için nasıl bir uygulama yaparlar bilemiyorum.
KKELEBEKK hanım ilginiz için öncelikle çok teşekür ederim
bu %14 lük oran için odiyo ölçüm kağıdı yeterlimi yoksa doktorum işitme cihazı yazdı onu almam gereklimi ? KKELEBEKK hanım
bahsettiğini kbb den %14 demiştiniz
benim ayrıca
koah+bronşektazi
diyabetik nöropati
dm (tip 2)
psikiyatri anksiyete bozukluğu
ht
kolestrol
bel fıtığı ameliyatı oldum ayrıca tekrar belimde ve boynumda fıtıklarım mevcut
bu hastalıklardan ne kadar oran çıkar sizce ?
@flora19 % 37 yapıyor. yakup avcı çok rahatsızlık olduğu için xx diye kesin bir oran verilmesi mümkün olmaz buradan. Çünkü rahatsızlıkların seviyeleri de önemli.
merhaba bugün yeni odyo testi yaptırdım https://hizliresim.com/kXN1j9 engelli raporu için başvursam kaç alırım daha evvel 3 kere rapor için heyete girdim 3 ün dede
30 verdiler o zaman odyo testi yapmadılar şimdi bu testle hakem hastanesi ne başvursam kaç oran verirler yardımci olcak arkadaşlar varmı
Sevgili yönetici arkadaşım benim sadece kulaklarım duymuyor diğer tüm organlarım vbb sağlam raporlarım da şunlar
Acaba 2022 yasasından faydalanabilir miyim? Hesaplamayı yapamadım biraz cehaletime ver özür dilerim şimdiden. Uzman arkadaşlar hesaplamamı yapabilirse çok sevinirim. Hiç uğraşma otur oturduğun yerde denecek kadar az bir oran çıkarsa uğraşmayayım diyorum.
DİPNOT: Askerlikten BERA testine felan sokmadan direkt sefer dahil elverişsiz diye rapor verdiler bana.
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum bugün işitmemin ne derecede olduğunu öğrenmek için test yaptırdım acaba rapor alma ihtimali varmı yardımcı olan biri olursa sevinirim https://i.hizliresim.com/EyXQJA.jpg