Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testinden özür oranı hesaplanması

KKELEBEKK hanım iyi akşamlar bugün heyet girdim kulak yuzde26 şeker yuzde20 bel ve boyun fıtığından toplam yuzde12 sağtarafım uyuşmadan da yuzde4 gördum toplamda 62 yapıyo balthazara göre 0/0 46 ya düştü yarın evrakları ankaraya göndereceğim acaba daha düşermi

hk.028 başka bir oranlama yok, % 43 verilmiş.
piyanistmim son dönemlerde vergi indirimi başvurunda oranlar eskisi gibi düşürülmüyor artık. Büyük bir ihtimalle kabul edilecektir 3. derece olarak.

KKELEBEKK
Bana yazılan %43 ora benim engel oranım diye rapora yazılcak demi yani ben raporu alırım e kpss ye girebilirim öylemi

hk.028 evet % 43 oranla EKPSS'ye girebilirsiniz ama 2018 sınav başvuruları geçti. Lise ve üzeri bir mezuniyetiniz yoksa, ilkokul, ortaokul, ilköğretim mezunları için kura başvuruları Mayıs'ta.

@KKELEBEKK
kelebek hanım bilgileriniz için çok teşekkürler öncelikle .ama hala kafamı şu konu karıştırıyor. Kbb ci doktor engel oranına %43 yazarken bunu hesaplayıp mı yazdı. Yoksa 100 üzerinden %43 verdide bunun karşılıgımı var anlamış degilim. Hesaplanıp mı yazılıyo bi bilginiz varmı. Başınızı da agrıttım ama kusura bakmayın.

hk.028 değerlerinize göre alacağınız oran % 43. İçiniz rahat olsun, bir problem yok.

Merhaba Arkadaşlar. Bir arkadaşımın oranlarını paylaşmak istedim.
Sağ Kulak hiç duymuyor Sol kulak 45db Engel oranı ne olur.?

Kaç sefer yazdım bi daha yazayım rica etsem benim özür oranimi hesaplar misiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Arkadaşlar mrb bu gün engelli raporunu aldım kbb bölümü .kz sağlam yazıyor odyo sonucu sol 65 sağ 55 db.bilateral orta ileri snik yazıyor engel oranı %33 anlamadığım şu . kz sağlam ne demek

İşitme kaybım var. Rapor alabilir miyim ve % kaç olabilir?

Merhaba arkadaşlar iki kulağımda işitme kaybı mevcut ve iki kulakta da kulak içi işitme cihazım var.İşitme cihazımı çıkarttığında kimseyi duyamıyorum.Acaba hastaneye gitsem bana engelli raporu yüzde kaç verirler.Aşağıda işitme cihazım kırıldığında yaptırmıştım bu raporu fotografını çektim kaç verirler bana.

JQgm3o.jpg

aezakmi 33 34 falan gelir

Sadece kulaktan yetmez ileri kaybın yok

Başka hastalık koydurtcan varsa

Bide yeni test gerekir kurula girersen

Başvuracağın hastanede teste gircen yada önceden ohastanede test yaptur

Daha onceden tup taktirdim kulaga ameliyat baskada bir sey gozukmuyor.

ben hesapladığımda 43 geliyor gibi ben mi yanlış hesapladım

Kulak raporum bu şekilde.Kayıp oranı ortalama yüzde kaç olabilir.Bilgili arkadaşlar bir görüş belirtirse sevinirim.

merhabalar yaklaşık 25 yıl önce radikal mastoidektomi ameliyatı oldum ve burundan kemik aldırdım odyo testimde resimdeki gibidir acaba ne kadarlık bir vergi indirimi alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

vj9mkm.jpg
[/URL][/IMG]

%35 cikti zaman gectikce sağlam çıkarmaya çalıyorlar arkadaş nasıl bir hastane duymuyorum işitme cihazı kullaniyorum dışarda özelde test yaptırıyorum engelimi hesaplıyorum %48 çıkıyor devlet hastanesi bi test yapiyor %35 çıkıyor bu nasıl bir adalet sistemi ya nasıl itiraz edicem buna yardımcı olurmusunuz

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sayın ındependent dediğim gibi kulak ameliyatında orta kulakta bulunan tüm organlar alındı bunun özürlülük oranına hiç etkisi olmazmı oran sorunun sebebine bakılmaksızın sadece işitme miktarına göre mi veriliyor? cevaplarsanız sevinirim ayrıca ilginiz için de teşekkür ederim

efekan135 hiç duymayan kulağa %12 veriyorlar ameliyatla duyma yetisini kaybeden kulaga ne verdiklerini bilmiyorum..
Geçmiş olsun..

Selam benim işitme testime göre özür oranım kaç olur saygılar sağ kulak 107 sol kulak 55 kayıp var

Selamin aleykum.arkadaşlar megaherz 545 toplam kayip yuzde 67 iki kulakda kayip yaziyor konusmayi alma esigi yuzde 65 iki kulakda ayni yuzde 40 olurmu engel raporum

Üst Alt