Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testinden özür oranı hesaplanması

Kulak burum boğaz

Merhaba arkadaşlar sol hy 120 db ky 70/sağ hy 8 db ky 8db rapor sonuçu ne çıkar acaba askeri hastanenin verdiği bu sonuça göre

@Add

işitme testinizi paylaşmadan net bir şey söyleyemeyiz. Tek kulak kaybı % 12 olur, bunu diğer kulaktaki işitme kaybı artırır ama bera testinizi paylaşmanız gerekir. Diğer sayfalardaki örnekteki gibi test yaptırdığınızda sonucunu paylaşırsanız net bir yanıt verebiliriz.

@beyazgeceler @yokyok42b @selim600
testlerinizi paylaşırsanız daha iyi olur.

ilginiz için teşekkür ediyorum.tek kulağım neredeyse tamamen duymuyor fakat oran %10 sizce de garip değilmi?

Merhaba . Acaba bende isitme kaybi testimin ve mr sonucu atsam oran hesaplayabilirmisiniz? Birde foto yukleyemedim.nasil yollamaliyim. 😔

SEVGİLİ Arkadaslar en son işitme testimde saf ses ortalaması sağ 83 db sol 80 db / kemik sağ 72 db sol 70 db

konuşmayı anlama eşiği SAĞ N.A SOL 90 / konuşmayı ayırt etme sağ N.A sol 15 ileri derecede bilateral sensörinöral tip işitme kaybı vardır.
bu oranlara göre engeli özür oranım kaç cıkar hesaplama nasıl yapılıyor

hastane balthazard cetveline göre mi hesaplayıp özür oranını cıkarıyor. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Ben babama işitme testini gecen ay yaptırdım. Biri hiç duymuyor biride %50duyuyor. %35verdiler.

tolgaist merhaba en az %40 garantı alırsın balhazard formulune gore hesaplanıyor raporunu al calısıyorsan vergı ındırımıne basvur vergı ındırımın onaylandıgı zaman emekli olursun en az maas 1000 tl olur kaba hesap

nerde oturuyorsun semt yetkılı hastaneden raporunu al zaman kaybetme

selam iş yerinde yapılmış olan bu sonuca göre ne kadar verirler ayrıca kulak çınlaması var.
Md8vNQ.jpg
[/url][/IMG]

isitme özur orani arkadaslar yardimci olurmusunuz

SEVGİLİ Arkadaslar en son işitme testimde saf ses ortalaması sağ 83 db sol 80 db / kemik sağ 72 db sol 70 db ozur oranim ne cikiyor ben hesaplayamadim

slm aşağı yukarı benim sonuçlar gibi testin sanırım % 40-43 arasında verebilirler..

Slmlar en son yaptığım odyo testin sonucu sol 92 db sağ 38 db abr testin sonucu da sol 90 db sağ 40 db işitme kaybı mevcut acaba ozur oranim % kaç

işitme sonucu

KKELEBEKK

selam arkadaşlar işitme sonucuma değerlendirebilirmisiniz sol hava 60 sağ 49 kemik sol 25 sağ 21 şididen teşekkürler

evrakları teslim etmiştim bu sonuçtan aşa yukarı bir yüzde çıkabilirmi 26 martta heyete girecem birde diabet insülin kullanıyorum bel ve boyun fıtığıda var sağ tarafımda uyuşma ve ayaklarımın altı devamlı uyuşuyor

KKELEBEKK hanım evrakları teslim etmiştim testin bu sonucuna göre bir yorum yapamazmısınız hava sol 60 sağ 49 kemik sol 25 sağ 21 ilaveten diabet tip 2 insilün kullanıyorum

3 adet bel fıtığı boyun fıtığı ve düzleşmesi var sağ tarafımda uyuşma ve her iki ayağın altı uyuşma ve ağrılar oluyor şimdiden teşekkürler kolay gelsin 26 martta heyete gireceğim

@piyanistmim #1138 mesajda 60-52 olan arkadaşın % 31 çıkmış oranı. Bu civarda işitmeden alsanız, sizin diğer rahatsızlıklarla birlikte % 40'ı geçer.

Kbb

Arkadaşlar size bir sorum olacak.kulak tan engelli raporu için saglık kuruluna başvurdum.7 doktor gezdim sadece kulaktan doktor %43 yazdı başka bir hastalıgım yok.evragı saglık kuruluna teslim ettim nisan 6 ya sonucu al dediler.sorum kulaktan verilen %43 heyette düşermi yoksa aynen verilirmi?

Benim sag kulak degerleri =500 > 120db 1000> 120 db 2000>120 db 4000> 120 db sol kulak= 500>70db 1000>75db 2000>75 db 4000>75 db ilk sayfada olan hesaba göre işitme egeli yüzdesi 76.7 çıkıyor bunun karşılıgı deger ise %43 çıkıyor. Doktorda %43 yazdı orana bu oran daha bşka bir puanlamaya tabi tutuluyormu yani düşürülüyormu bilgisi olan lütfen yazsın

Üst Alt