Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam yüzde 40 a tamamlamazlarmi gecmisde yüz felci gecirmistim 6 gun hastahanede yattim epikriz raporum var burdan bi sey cikarmi
Sevgili arkadaşlarim heyet raporu cikartma isim devam ediyor hesaba gore 39 cikiyor kbb dan ve baska bolumde kalmadi diger bolumler saglam verdi raporumu teslim etmeden önce yardimci olacak biri yokmu allah rizasi icin
İyi günler ben son olarak hakem hastanesinden 10 gün sonra raporumu teslim alicam fakat o güne kadar sabirsizim acaba size ölçüm resimlerini yollasam hesaplayabilir misiniz... lütfen...
Arkadaşlar bir arkadaşım sağ kulak doğuştan kapalı ve kulak yok duyma hiç uok sol kulakta da %25 ila 30 gibi bir işitme kaybı var bu arkadaşa ne kadar oran verirler. yanıt verirseniz çok seviniriz
merhabalar.bugün engelli raporu için başvurduğum hastanede yapılan testte ekteki sonuç çıktı ve % 6 oran yazıldı. örnek test göremedim ve doğruluğunu teyit edemedim.yardımcı olurmusunuz.syg
İyi günler ben daha önce sonucu bekliyorum rapor alabilecekmiyim derken sonunda verdiler şükür... Mutlu oldum darısı sizlerin başına inşallah...bu arada %42 aldım fakat nelerden yararlanirim bilmiyorum...bilen varsa beni aydinlatirsa sevinirim