Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testinden özür oranı hesaplanması

kulak için yüzde kaç rapor alabilirimV

merhaba arkadaşlar benim sağ kulak total sol hava28db kemik28 db yazıyor yüzde kaç rapor alabilirim gözlerimde yakīnı görmede sorun var camlar 1.25

Son düzenleme:
Selam yüzde 40 a tamamlamazlarmi gecmisde yüz felci gecirmistim 6 gun hastahanede yattim epikriz raporum var burdan bi sey cikarmi

Sevgili arkadaşlarim heyet raporu cikartma isim devam ediyor hesaba gore 39 cikiyor kbb dan ve baska bolumde kalmadi diger bolumler saglam verdi raporumu teslim etmeden önce yardimci olacak biri yokmu allah rizasi icin

Ses ortalama db
500 2000 hz
Hava sol 49 sag 47
Kemik sol 49 sağ 46

Konuşmayı alma eşiği db art
Çift hoporler sol 45 sağ 40

Sonuç böyle ne gibi değerlendirebilirim arkadaşlar ?

% kaç oran verilir şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Sadikk 24 25 civarı kulaktan alcagın oran . benimkiyle aynı

tabi iki kulakta boyleyse tekse bıse alamazsın

Pirlo 2 kulak böyle bisey alamammi birde uyku apnesi hastalığım var oran kaç bilmiyorum ama

Peki 26 verdi uyku apne hastaligimda var gece uyurken 3 4 defa kalbim duruyor ikisini toplasak verirler mi bide işitme den dolayı askerlik yapmadim

İyi günler ben son olarak hakem hastanesinden 10 gün sonra raporumu teslim alicam fakat o güne kadar sabirsizim acaba size ölçüm resimlerini yollasam hesaplayabilir misiniz... lütfen...

Ölçüm testi
Sağ:500-68
1000-80
2000-65
4000-60
Sol:500-75
1000-80
2000-75
4000-70

Tulya resim gonder..Arkadslar bu kulakdan engelli artik verilmiyormus.biyonik veya implantta yönlendirme yapiyorlarmis dogrumu

Ben Çiğli Hastanesi'nden %40 aldım bu son hakem hastanesi biri verip biri vermemezlik yapmaz heral.... Öyle bile olsa neden bi hastane vermiş olsun ki

Arkadaşlar bir arkadaşım sağ kulak doğuştan kapalı ve kulak yok duyma hiç uok sol kulakta da %25 ila 30 gibi bir işitme kaybı var bu arkadaşa ne kadar oran verirler. yanıt verirseniz çok seviniriz

Sağ Kulaktan Yüzde 14 Alır Solu Bilemem
Benim Sol Komple Duymuyor Sag Duyuyor Yüzde 14 Verdiler

Merhaba. Ben de işitme kaybı oluştu. Ancak bana 10+5 verdiler engel olarak. Bu bence çok az. Sizden yardım almak istiyorum.

Kırmızı daire 100,95,90, 85 ve 80
Mavi çarpı işaretleri 80, 75, 50 ve 30.
Buna göre özür oranı nedir acaba

merhabalar.bugün engelli raporu için başvurduğum hastanede yapılan testte ekteki sonuç çıktı ve % 6 oran yazıldı. örnek test göremedim ve doğruluğunu teyit edemedim.yardımcı olurmusunuz.syg

https://imageshack.com/a/img923/663/BcXzt4.jpg

sağ tarafın 55 duyuyo oteki kulağın iyi duyduğu için az verilmiş çok iyi kulakların

Geçemezsin 40 bu kulaklarla iyi duyuyosun@cankan

Son düzenleme:
sahranil hanım test sonucunda sağ kuşak %88 ileri derece, dol kulak %52 yazıyor. Bu dereceler dikkate alınmıyor mu.

ibrahim_bey öle bişi yazmıyo hani

Cankan beyinkine demişim sizinki gözükmüyo bakdımda

Sizin sandım testi

İyi günler ben daha önce sonucu bekliyorum rapor alabilecekmiyim derken sonunda verdiler şükür... Mutlu oldum darısı sizlerin başına inşallah...bu arada %42 aldım fakat nelerden yararlanirim bilmiyorum...bilen varsa beni aydinlatirsa sevinirim

tülayyeliz hanım sizin değerleriniz nasıl acaba. İşitme testinin fotoğrafını çekip koyabilir misiniz

Üst Alt