Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigarayı nasıl bırakabilirim?

Sigarayı bırakmak istiyorum

Bana hem para lazım hem de günde bi paket sigara içiyorum. Günlük gider 10 lira. Aylık 300 tl. Bu parayı zehire harcıyorum her ay. Faydası yok mu? Faydası psikolojik açıdan keyif amaçlı (yemekten sonra, çay, kahve içerken yanında zevkli gidiyor) belki ama zaten ilaçlarla psikolojik tedavi görüyorum.
İşin en kötü tarafı babam kanser ve bu sigaradan otürü. 6-7 aydir içmiyor ben mutfakta içiyorum. Yarin sigara içmiycem diyorum yarin sabah oluyor çökkün gibi yataktan kalkar kalkmaz ilk işim sigarayı yakıp tuvalete gitmek.
Şuan bile sigarayı bırakmak istememin nedeni çok para harcamam bu zehire, hala sağlığımı düşündügüm yok.

Hangi tedaviyi goruyorsun

Hangi ilac kullaniyorsun bu sigara cok kotu bagimlilik yapiyor

Dideral seregual xanax norodol kullaniyorum bende bilmiyorum neyim var

Senin hastaligi hangi yonden cozdude tesisi katti

Yani ne yasiyordun kardes

Zencefil bulamadım flora19
Marketlerde eczanede yok nerede satılıyor
Sigara kullanmıyorum

Zorro tazesi çok var heryerde çağdaş markete bak kurusuda aktarlarda var

Zorro

:eek:marketlerde dolu . toz olarakta, taze olarakta. biz ailecek cayini cokca tuketiriz.

Sigarayı bırakmak için en etkili ve en pahalı ilacı devlet sigara bırakma Polikliniklerine giden kişilere ÜCRETSİZ veriyor ilac'ın ismini belki duymuşsunuzdur CHAMPİX psikolojik sorunu olan kişilere vermiyorlar gidip doktor ile yüzyüze görüşmemizde fayda var.

GÖGÜS HASTALIKLARI HASTANESİ KOAH HASTASI OLAN KİŞİLERİ HASTANEDE ZİYARET EDİN.....SONUNUZUN ONLARDANDA KÖTÜ OLACAĞINI GÖRDÜĞÜNÜZ ZAMAN BIRAKIRSINIZ...KOAH OLUP OKSİJEN MAKİNESİNİDE KULLANANLARDA EN FAZLA 6 AY YAŞIYORLAR SON DÖNEMLERİNİ ANLATABİLDİYSEM NE ALA..
İRADE SAHİBİ HER İNSAN BIRAKABİLİR....

Adamlar içende ölüyor içmeyende ölüyor mantığı ile yaşayanlar devam edin kardeşim bu hayat sizin....

Geçen uyardığım bir arkadaşın cigerlerinde kisten ameliyat oldu..cigerin yarısı gitti.şimdi...sigara içmeseydim diye dert yanıyor...
sizede iyi dileklerimi sunamayacağım için üzgünüm.....

HAYAT SİZİN PARANIZLA KENDİNİZİ ZEHİRLİYORSUNUZ...İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRADA BURADA YOK KOAHIM... YOK SFT KÖTÜ ÇIKTI DİYE HAYIFLANMAYIN...

http://akciger.info/sigara-akciger.html#Sigara_ve_Akcigernbsp[/IMG]
BU SİTEYE GİDİN SİGARANIN CİGERLERE NE YAPTIĞINI GÖRÜN...

VurdukDibine

Tütüncü bayi yok mu kaçak sigaralar getiriyorlar Bir de Adıyaman Sarıyorlar
Ben kullanmıyorum sigara

Zorro

Eskisen tütüncüden 1 kilo tütun alıp sariyordum evde ama aşırı öksürme yüzünden içmeyi bıraktım onları. Tekel bayiden 1 paket alıp içiyorum daha iyi. Sarma sigaralarda kaliteli tütün bulmak zor. Ben 1 kg tekel 2005 tütünü alıyordum 110 - 120 liraya 2 ay yetiyordu bana ama işte hem sağlığa daha zararlı hem de tütünü sarmak zaman kaybı

Sabah aç karnına bir çay bardağı bir kaşık karıştırarak içtim acı biber gibi
Böyle mi olacak shukufe flora19 🙋

Erdal ya yoğurtla ye yada sıcak suya kat azda limon sık iç yada balla macun yap ye 1çay kaşığı katacan

Tekbaşına acı yiğemezsin

Arkadaşlar 30 sene içtim günde 2 paket.Hayatta bırakamam diyordum en son kalp ve damarlar tıkanınca stent takıldı .Dr ölürsün dedi bıraktım 100 gün oldu .Evet hergün illa ki canım istiyor hemde çok ama içmeden de oluyor ve o kriz kısa süre sonra geçiyor.Bne bıraktım herkes bırakabilir.Ben işin kolayını seçtim ölüyorken bıraktım, ya sen ? sağlıklı iken bırakabilirsin.Bırakmazsan da elbet o gün gelecek o zaman yine bırakıyorsun .

Keşke babacığımda bırakabilse, ölümden döndü sigara yüzünden ama halen daha vazgeçemiyor:(

inşallah bırakacaktır.Sizin ve diğer sevdikleri babanızdan bırakmasını isteyin.Çok sevdiğinizi ve kaybetmek istemediğinizi söyleyin.İsmini unuttum sigarı bırakmada etkili olan you touba da bölümler var izlemesinde fayda olabilir.Ama sakız veya hap ın fayda sağlıyacağına inanm ıyorum çünkü denendim geçmişte.Tiryakinin bırakması kolay değil gerçekden çok ama çok zor.İnşallah bırakacaktır.Syg.

bende 15 yaşında başladım 22 yaşında bıraktım 21 sene olmuş bırakalı.Sigarayı sigarayla bırakırsın.Sigara içine öyle bişey sarkı nefret edip bırakasın.

nikotin sakızıyla azalttım günde 15 adet i geçmiyor

Sigarayı azaltmıştım yine arttırdım ölürsem öleyim modunda takılıyorum bakalım sonumuz ne olacak .

bugün 4 tane içtim bırakıcam artık zamanla

Ben de birakıcam 9tl sigara ayda 270tl yuh ya
Sağlığa da zararı fena kanser anasinı satim babamı kaybettirdi

Üst Alt