@Mehmet005 gerçekten çok ilginç. Dediğin doğru hastalığımız olmayan 5 6 bölümü boş yere sıra bekleyerek, gir çık yaparak hem bize, hem doktora, hem de o bölümü bekleyenlere eziyet ediyoruz.
Lakin son 10 yılda, 3 veya 4 farklı şehirde 10 dan farklı hastanede rapor çıkarttım, hadi ben bilmiyorum, hadi hastanedeki o memur, bu memur, şu memur bilmiyor, rapor çıkaran binlerce hasta ile karşılaştım sıra beklerken (benim rapor işleri hiç bir zaman 1 günde bitmediğinden) yani daha birinde bile senin dediğin gibi bir uygulama görmedim. herkes işi olsa da olmasa da 7 farklı bölümü seve seve dolaşıyordu.
hiçbir hastanenin veya hiç bir memurun uyarmaması ilginç. daha 3 ay önce maluliyet için gittiğim hastaneye 1 ay önce de engelli raporu için gittim. özellikle yeniden doktor doktor dolaşmamak için bankodaki görevli yerine içerdeki memurlara gittim. yeniden dolaşmam gerekiyor mu diye durumu anlattım.
sonuç olarak yine 7 bölümü tek tek gezdim.
dediğin gibi bir uygulama olsaydı son seferde beni mutlaka uyarırlardı.
tek hastalıktan kurula girmek istediğinde bile o bölümle ilgili en az 3 doktorun imzası ve o bölümle ilgili 3 doktorun olduğu kurul oluşturuluyor. böyle bir uygulama var. ama senin dediğin gibisini ne yaşadım, ne gördüm, ne de duydum.