Arkadaşlar merhaba,
21.01.2025 başvuru tarihli, mart ayı sonu çıkan ara karar süresi dahil 6 aydır sonuç beklediğim emeklilik sürecimle alakalı az önce sgm ile görüşmem neticesinde yeniden ara karar çıktığı bilgisini aldım, delirmemek mümkün değil !!
Tam teşekküllü üniversite veya eğitim araştırma hastanesinden randevu alıp ilk başvuru yaptığım SGM ye bildirip sevk edilmem gerekiyormuş.
Yukarıda adı, soyadı, T.C. kimlik numarası yazılı sigortalı hakkında düzenlenen rapor ve dayanağı belgelerin ilgili tıbbi mevzuat uyarınca incelenmesi neticesinde Sağlık Kurulumuzun verdiği karar aşağıda belirtilmiştir. Bir Üniversite veya başka bir EA Hastanesi Göz Hastalıkları kliniğine sevk.
Bu metinde kastedilen "başka bir EA hastanesi" kısmını da anlayamadım, son evraklarımı toparladığım hastaneden farklı başka bir hastane mi kastedilmiş yoksa üniversite hastanesi olmaz ise herhangi bir Eğitim Araştırma hastanesi mi ?
Evraklarımı zaten tam teşekküllü eğitim ve araştırma hastenesinde toparlamıştım bu nasıl bir sistemdir !!
Durumum böyle arkadaşlar istenen prosedürleri uygulamam dışında sizce nasıl bir yol izlemeliyim acaba ? Kabullenip işlemlere başlamalı mı yoksa zaten evrak tetkik muayene raporları mı EA hastanesinden almıştım deyip karşı cevap mı vermeliyim ?