Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

Merhabalar arkadaslar benimde yüzde 65 orta düzey şizoaffektif bozukluk hastalıgım var. Beni malulen mi emekli ederler yoksa engelli emekliliği mi. Ben sonradan engelli oldum sgk girişim 2007 şuan memurum

Arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın Allah büyük sonuna kadar kullanın hakkımızı bölge sağlık böyle karar vermiş olabilir vazgeçmeyin

Eylülden beri iş gücü kaybı çıkmasını bekliyorum dys hic bir hareketlilik yok 170 aradım işlemde dedi işlemde demesinin anlamı nedir

@esra merhaba bende ergen sgk dan 19 kasımda başvurdum bu gün çerkezköy sgkya gittim bana yakın dedi senin dosyanı ayın 16 sonda gündeme almışlar yani bekliyoruz mecburen zor günlerden geçiyorum askerlik ödedim 67 bin civarı bide gss 10 bin ödedim...ergene sgk ya gitmeni ara ara tavsiye ederim bana uzak ben ya saray ya çerkezköy den bilgi alıyorum

@manika59, bence seni emekli edecekler benim 2 dosyam ayniydi emekli etmeler oda eylulde gitti ocagin 15 aradilar ret geldi dediler bence seninki bukadar gecikmesi emekli olacaksin işallahda olursun yani şimdi iş gucü kaybida ayni gundu o daha gelmedi redler erken geliyor bence

İnşallah kardeşim emekli olurum çok ihtiyacım var maddi olarak kötüyüm

Merhabalar arkadaslar benimde yüzde 65 orta düzey şizoaffektif bozukluk hastalıgım var. Beni malulen mi emekli ederler yoksa engelli emekliliği mi. Ben sonradan engelli oldum sgk girişim 2007 şuan memurum

@esra777 benim iki engelim var yüzde kırk sekiz raporum da vergi indirimi de yüzde 48 ama bipolar bozukluk ve sol göz görme kaybı var 21 senedir askerlik ten geldikten sonra bipolar oldum 5 bakırköy yatışım 3 ekt em oldu şuan bipolar bozukluk oranı sağlıyor ama İstanbul bölge Sağlık kurulu ne karar verir bilemiyorum ederiz İstanbul ve çerkezköy tedavi bilgilerinize ekledim heyet te

@esra777 bipolar yüzde 40 bana yetiyor 4103 günüm 2003 girişim var sigorta ya ywtwrki İstanbul bölge Sağlık kurulu çorlu devlet hastanesinde heyete girdim o raporu onayladın emekli etsin

@esra777 senin malülük mü engelli emeklilik miydi ret gelen başvurun sanırım iş kazası geçirdin geçmiş olsun öncelikle iş görmezlikten maaşı çıkar ama bence düşük diye biliyorum onuda

@manika59, iş kazası benim ama engelli emeklilik icin girdim iş gücu kaybım var ama 8 parmak kopuk olacakmiş emekli olmak. İçin bende iş gücu kaybina ayni günde girmisdim 2 dosyayi ayni gun verdim iste engelli emeeklilik red geldi iş gucu kaybi için bekliyorum 6 bin olur belki aylik gelsin de

@esra777 çok geçmiş olsun arkadaşımın düğününe iki ay kala iş kazasında 4 parmağı koptu sadece baş parmak kaldı iş yeri hala çalıştırıyor onu ona göre iş verdi iş görmezlik alıyor iş yerinden tazminatı nıda aldı eşide bırakmadı destek oldu şuan durumu çok iyi ...

@esra777 görmemezlikten yüzde 10 bile olsa maaş bağlanır benim bildiğim

Üst Alt