Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

14 aydır işsizim bi şekilde askerlik borçlanması yaptım eksik günleri tamamladım emeklilik için başvuru yaptım çok zor bi süreç yaşıyorum

Ben Tekirdağ Saray da köyde yaşıyorum büyük şehir de olsam İstanbul da daha da zor olurdu

Merhaba,

Kayseri Şehir Hastanesine heyete girdim 2025 yılı aralık ayında Sgk kurulda Maluliyet ve çalışma gücü kaybı tespit işlemleri hastalık listesinde belirlenen düzeyde çalışma gücünü KAYBETMEDİĞİNE, karar verilmiştir SGK ya yüksek sağlık kurula 2,5 ay önce itiraz dilekçesini verdim.

Size sormak istediğim ek dilekçesini yazıp tüm raporları v.s ekleme yapıldıktan sonra gönderebilirmiyiz

Son düzenleme:
@Gambred, merhaba, bende sağ hemipareliziyim 2009da aldığım rapor %52idi. ben de şu an çalışıyorum ve şirketim emeklilik sonrası çalışmayı kabul ediyor. sizinle benzer noktalarımız mevcut. sürecinizi takip ediyorum yeni bir gelişme var mı acaba?

@savas_38, bende ara karar sonrası fakülteye gittim lanet hastane lanet doktorlar ret geldi bende itiraz ettim sonuç gelmedi daha bir ay olmadı sadce bi dilekçe doldurdum

Üst Alt