Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 ÖMSS tercih sonuçları açıklandı!

ömss 2014 sonucu

Moralim çok bozuk herhangi bir kadroya yerleşemedim...

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun, atanamayan arkadaşlar üzülmesin Nisan sonundaki sınava iyi çalışsınlar

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun ,atanamayanlara geçmiş olsun, Atanamayan arkadaşlar üzülmesin nisan ayındaki sınava iyi hazırlansınlar...

Herkesin rabbim gönlüne göre versin, umarım hepiniz için hayırlısı olur.

Hayırlı olsun atanan arkadaşlara:)

Murat6677 arkadaşım moralini bozacak bir durum olarak görme Nisan ayının sonunda yeniden sınav var ders çalışıp daha iyi bir puan almayı dene bu sonuç seni olumlu etkilesin hırslandırsın ....

Oha ya lisansda taban puan 50 :D

ortaöğretimde taban puan kaç bilen varsa lütfen yazsın...

Atanan arkadaşlar sanırım şoktadırlar, bir süreliğine de olsa :) bunu 4 sene bende önce yaşadım hemen aldım elime telefonumu aramaya başladım sevdiklerimi; mutluluğumu paylaşmak için, Rabbim isteyen herkese yaşatsın o mutluluğu.

lisans mezunlarından birisi 41 puanla atanmış kafayı yiyecem yaa bende lise olarak 75 puanla atanamadım yaa...

İbrahim;

oha ben 50 ile atanamadımm, :)

Iğdır 48 ile Lisans atanmış. o arkadaş kimse onu çok tebrik ediyorum. Gerçekten çok sevindim onun adına...

Allah o günü tüm isteyen arkadaşlara göstersin!!!!

Herkese merhaba;
atanmışım heyecanlandım. Özel bi şirkette çalışıyorum ben şimdi ne yapacağım arkadaşlar yardımcı olur musunuz.
190140043
12
ÖMSSP1 - 77,89567
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
HİZMETLİ (EDİRNE / TÜM İLÇELER - Taşra

Tercih Sırası
Yerleştirme Puanı
Kurum Adı
Kadro Unvanı

bende atanamadım Lise : 71 ile :) üzülmedım acıkcası atama beklemıyodum. 2014 sınavında Önlisans qirip bu işi kökünden çözecem baska çare kalmadı.

lisansta 50 ile atanan daha bakmamıştır nete umudu yoktur :D atananlara tekrar hyırlı olsun aanamayan üzülmesin nisana yüklensin..

Bu 3 şubata kadar olan tercihler mi?Eğer öyleyse çok şaşırdım.Ertesi gün açıklanması çok ilginç

1. tercihden yerleştirildim arkadaşlar. Allah sizede nasip eder umarım.

Bende atandım arkadaşlar ilk tercihim geldi puanım 66 ydı.Gerçi bundan sonra ne yapacağız bir fikrim yok artık MEB i ararız herhalde.

Hayırlı olsun arkadaşlar güzel duygular bunlar isteyen herkese nasip olsun inş. ;)

Nisan sonu sınavı ıcın başvurular ne zaman başlıyor arkadaslar ?

osym sıtesın de 10.02.2014 / 07.03.2014 dogru mudur

Moon Walker, hayırlı olsun.
Tüm kazanan arkadaşlarım adına çoooook mutluyum. Tebrikler arkadaşlar. Bunu hakettiniz!!!

Şeyma aklıma sendeki 50 durumu geldi :) çok güldüm. Geçmiş olsun...

Herkes için çok sevindim. Umarım gittikleri yerde mutlu olurlar. :D

aynen ibrahim,
ben de senin yukarıdaki mesajını görünce bi korktum sorma. oha 50 ile atanmış dedin ya. eyvaaaaaaah dedim, o ben olmiyim lütfen :):):)

Arkadaşlar Merhaba,

Şuan çok heyecanlıyım istanbula atandım. Allah herkese nasip etsin. Daha sonra döneceğim size arayacak çok yerim var kusura bakmayın :=)

Üst Alt