Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 ÖMSS tercih sonuçları açıklandı!

arkadaslar benım engellı rapor 1 yıllık surelı ıdı psıkıyatrı bolumunden dolayı 11 martta bıtıo bende 3 marta tekrar heyete gırıcem ben rapor ıslemlerımı ıskurdan sevk alarak yaptım engellı sınavına gıre bılmem ıcın ne yapmam gerekıyor ayrıca ben unı okuyorum 2 yıllık ve bul yıl mezun olucam ama mezun olma tarıhım hazıranı gecer ne yapmalıyım bılgı verırmısınız

atananlara hayırlı uğurlu olsun, mesleklerinde başarılar dilerim.
atanmayanlar da üzülmesin lütfen. nisan da ki sınavda hepsine başarılar dilerim.

evet arkadaslar ben lısans mezunuyum ve atandım ılk tercıhıme bu atama lısans mezunlarının lehıneydı zaten sınav ılk yapıldıgında 1000 lısasn mezunu sınava gırmıstı
zaten son atamalarla kac kısı kaldıkı tum lısans mezunları bu atamayla atanmıstır hayırlı ugurlu olsun

sayın manganebo; ilk yapılan sınava 1000 değil 5144 lisans mezunu başvurmuştu. bilginize

çok garip bir his

ya arkadaşlar sanki zafer havası esiyor gibi yazılarınıza üzülüyorum aldıkları 1620 engelli tabi ki 1620 engellinin iş sahibi olması sevindirici ama alsınlar bakalım 15000 ya da 20000 kişi o zaman hepimiz sevinelim bakan çelik 1620 kişiyle tüm engellileri susturdu ama kusura bakmayın ben susmayacağım...

susma kardeşim o 1600 kişi yüzünden bizim alımlarda sarktı zincirleme reaksiyon :D

Bende atandim sonunda, arkadaslar 12 yil oldu lisansi bitireli ve bolum birinciligim var.Geçde olsa ALLAH hukumetden razi olsun.Engelli kardeslerimin yuzunu guldurdu.Bu arada DIYARBAKIR a gidiyorum insallah teala.SAYGILAR VE SEVGILER...

Kardesim selam

Sgk mevzuati hakkinda bilgin varmi acaba?

Amin kardesim. Biraz zor oldu ama ALLAH dan umidini kesme yeter.

bence basit yapılacak işlerdeki sağlam kişiler başka yere verilmeli. mesela santral memurluğu, veri girişi yapanlar, numara sıra veren memurlar buralar hep engelli memur olmalı. ve oranlarına göre atanmalı %80 engelli biri taşraya verilmemeli gibi. mesela ben lisans mezunu olduğum halde merkezde bulunan santral memurluğunu istiyorum fakat lise düzeyi alıyor santral memurluğu.

Bende ilk tercihime atandım. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın.

herkes için hayırlısı olsun.
atanan arkadaşlardan bir ricam var; mümkünse puanlarını yazabilirlermi?
benim gibi sınava girecek arkadaşlar için önemli bir bilgi. herkese teşekkürler.

listeler ulaşmış arkadaşlar haftaya cuma gününe kadar atandığınız ilin müdürlüğüne

diploma
sağlık kurulu raporu aslı veya aslı gibidir onaydı
3 adet foto
kimlik fotokopisi
askerlik durum belgesi
ayrıca meb den alacağınız 2 forum var onları alıp dolduracaksınız. hayırlı olsun herkese

arkadaşlar bu nasıl oluyor arkadaşımız 94 puanla yenimi tercih yapmış acaba 190140061 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HİZMETLİ (HATAY / TÜM İLÇELER - Taşra) en küçük puan 8079,07875 en büyük puan 94,14174

murat6677;

Bende atandım ve atanmadan önce de atanacağımı biliyordum ama twitter üzerinden olsun mail üzerinden olsun defalarca bakanları vekilleri rahatsız ettim.Bu sayı yetersizdi evet ama ne yazık ki her atanan arkadaş kulağını tıkayıp köşesine cekilince bu olanlarda bize müstahak ne yazık ki.Twitter ve ona benzer sosyal medya araçları en iyi yol sesimizi duyurmada.Hatta bunun için etkinlik yapalım dedim ama katılan sadece ben oldum :) Demek ki ülkemizde pekte engelli sorunu yokmuş ben bunu algıladım.

sebboy

ibrahimozturk88;

senin adına çok sevindim arkadaşım en mükemmel kuruma atandın allah hayırlı uğurlu etsın ıns

hangi kurum kaç paunla memur almış nereden bakabilirim?

selamlar

2014 ömss dan 69.64 puan aldım bununla ne yapabilirim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekürler:)

Merhaba arkadaşlar 84.1...... puan aldım 321. sıradayım. Bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümü mezunuyum. İstanbulda oturuyorum evliyim ilk atamada istanbula atanır mıyım?

Üst Alt