Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 yılı 2022 Aylığı Miktarları belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam melek hanım benim annemin raporu % 96 ve surekli rapor bakıma mutaç sakatlık maaşı alıyor 845 tl forumda okudum % 70 olanlar 1200 tl alıyorlar benim ne yapmam lazim bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim

anladım tsklr serkan bey pekıbenım baska bır gelırım yok bankayla gorusunce nasıl verıcek neye guvenerek verıcek pekı onu anlamadım

karli beklencek tabi babanın vermiyor millete bu özürlü maaşları yavşak sanamı sorucak dallama 2022 maaşlarına sorun yok sıgır gibi anlama bakım maaşlarına sorun var hem sana kim hakkı verdide benim adıma yazı yazıyorsun la olum ben senin komşunmuyum sıgır

benim sonum olmazda senin sonun olur galiba

lan oglum bu millet ecizmide aglıcak lafını bilde konuş bu engelliler forum sovunucusu senmisin oglum millet aglıcakmış eli ayagı tutmuyormu senin gibi öküzlerin bu sitede ne işleri var milletin ekmegiyle ugraşıyorsun

İyi geceler arkadaşlar. 2022 maaşı için başvuru yapmıştık başvuru 05.06.2014 te onaylandı ve ilk maaş 2123 tl olarak gözüküyor. Normalde olması gereken bundan az diye biliyoruz. Bu tutarın nedeni nedir? Her ay bu şekilde olacak mıdır? Şimdiden teşekkürler

Ya arkadaşlar ben soruma neden cevap alamadim çok zor bir soruda sormadim ilgilenen bir bir arkadaş olirsa sevirim saygılar

Selam arkadaş birikmiş aylık tutarı sizin gördüğünüz edevlet ten net olarak göre bilirsiniz

Selam arkadaşlar benim annemin raporu % 96 ve surekli rapor bakıma mutaç sakatlık maaşı alıyor 845 tl forumda okudum % 70 olanlar 1200 tl alıyorlar benim ne yapmam lazim bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim

raporu alcan en yakın baglı bulundugun kaymakamlıga gitcen düzelttirecen işlemi bu kadar basit [FONT=Verdana]% 96 ise rapor dogrudur 3 ayda o kadar para alırsın eger raporda agır özürlü yazıyorsa her ay evde bakım parası alırsın[/FONT]

hiç bişey yapma kardeşim bu hükümet daha önceki hükümetin zamanında alınan 3 aylık özürlü maaşlarını gelir fazlalığı nedeniyle kesiyor. sende yüseltirsin ve kesilir kökten.

Melek hanım %40 vergi indirimim %50 özürlü raporum var 01.08.2014 te emekli oldum 738 tl maaş bağlandı göstergesi 9475 normalde almam gereken aylık bu mu?

ben evraklarimi 10 gun once verdim 93 oranli ne zaman belli olur ne zaman muhtac maasi alabilirim ogrenebilirimiyim

alialper1976 bey ne kadar pirimle oldunuz bende sizin gibi vergi indirimi ve yüzde 70 raporum var nasıl oldunuz bilgi verirmisiniz??

arkadaslar ben engellı raporumu gecen nısan ayında aldım mesela engellı aylıgına basvuırsam kac maas alırım gecen aylarında verıyorlarmı

Kabul edildiği aydan itibaren ilk ödeme döneminde toplu alırsınız.

slm arkadaşlar ben farklı bi soru soracam yardımcı olursanız sevinirim ;engelli birinin babasının bağkurlu olması nedeniyle engellinin 3 aylık maaş almasını önlermi bilginiz varmı (engeli rapor %95 yaş 21 )

slm kalem hanım acaba engelli birinin babasının bağkurlu olması nedeniyle engellinin 3 aylık maaş almasını önlermi bilginiz varmı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim (engeli rapor %95 yaş 21 )

Mustafa kardeşim hayır engel değil alabilir..

kişi başına düşen gelir önemli

hanede

sağolun arkadaşlar teşekkürler ama 3 defa başvuru yaptık ya babanın üstünde olan aracı bahane ediyor yada bağkur 2 senedir engelliyim üstelik ama olmuyor bi türlü maalesef

kalem abla merhaba ben şevket 1.70 özürlüyüm 2022 3 aylık maaşı alıyorum yeşil kartım var babam emekli annem ev hanımı babamın maaşı 1 600 memur emeklisi annem benim evde baım parasına muracaat etti 2 defa red geldi şu an yine müracaat etti daha eve kontrola gelmediler hep red ettikleri sebeb benim 3 aylıkla babamın maaşı gelir kriterlerine göre fazla geliyordu acaba şu an bir değişiklik oldumuki biz evde 3 kişi yaşıyoruz hesaplarsan bizi bilgilendirirsen hemen bir cevap yazarsan memn olurum ablacığım. maaşımızdan başka hiçbir mal varlığımız yok evimiz kira tşk edrim cevabınızı bekliyorumm

biz maaşları 1240 degilmiydi yanlış hatırlamıyorsam

Şevket, ablam evde 3 kişiyseniz bu şartlarda evde bakım aylığı için sınırı geçersiniz ve evde bakım aylığı bağlanmaz.

Benim bi sorum olacak
Ben raporumu yeni aldim simdi aylik icin basvurursam aralik ayinda mi yoksa mart ayinda mi maas alacagim

Mart ayında alırsınız, başvurunuzun onaylandığı tarihten itibaren birikmeye başlar zaten. Marttan önce kaç ay birikmişse, 2022'nin bir aylık miktarını kadar birikir. Sonra hem Mart dönemini, hem o birikenleri toplu olarak alırsınız.

brkgzr,

bu ay içinde başvurursanız Aralık'a yetişmez işlemleriniz. dolayısıyla Kelebek'in dediği gibi toplu ve ilk dönem ödemenizi mart'ta alabilirsiniz. (aylık baglandığı takdirde)

bu ay başvurursanız ve aylık baglanırsa aylık başlangıç tarihiniz 1 aralık olur ve ödemelerinizi 1 aralık'tan itibaren toplu alırsınız mart dönem aylığıyla birlikte.

o yuzden bu ay muhakkak başvurunuzu yapın. diyelim ki aralık'ta başvurdunuz bunda da aylık başlangıç tarihiniz 1 ocak olur ve ödemeleriniz 1 Ocak'tan itibaren başlatılır.

evet bende bunu merkak ediyorum bilen bu maaşı aln biri yardımcı olabilir mi lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt