barisseyis
sen aylıga başvurdugundan beri köprünün altından ne sular geçti
2010 ekim ayında 2022 aylıgına başvurmuşsun. o tarihte başvurular malmüdürlüğüne yapılıyordu, 2022 aylıklarına sgk primsiz ödemeler genel müdürlüğü bakıyordu
toplu ödemeler de Ziraat Bankası aracılıgıyla yapılıyordu.
yine o tarihlerde aralıksız olarak 2 yıl boyunca alınmayan aylıklar söz konusu olunca aylıklar kesiliyordu.
şimdi 2022 aylıklarına aile ve sosyal politikalar bakanlıgı sosyal yardımlar genel müdürlüğü bakıyor. başvuru dahil tüm iş ve işlemler vakıflar aracılıgıyla yapılıyor. SGK primsiz ödemeler genel müdürlüğü mülga, yani sizlere ömür
birikmiş ödemeler de dahil tüm ödemeler pTT aracılıgıyla yapılıyor Ziraat Bankası devre dışı. yürürlükte olan yönetmeliğe göre aralıksız olarak 1 yıl boyunca alınmayan aylıklar söz konusu oldugunda aylıklar kesiliyor.
sen şimdi aylık almaya devam ettiğine göre ilk aylık ödemenden itibaren 2 yıl geçmemiş demek ki
o tarihlerdeki Yönetmeliğe tabi oldugundan 2 yıl diyorum. yenisine tabi olsan 1 yılı geçtiği için aylıga devam etmen imkansızdı.
yine de emin olmak adına sorayım. 2022 aylıgın hangi tarihte baglandı? e-devlet şifren varsa bunu ogren bana soyle. ya da ilk aylıgın hangi ayda yatırılmış bunu ögren. eger ilk aylıgının yatırıldıgı tarihten itibaren aradan 2 yıl geçmeden 2013'te maaş çektiysen alamadıgın toplu paralarını alman mümkün. de bunu aile ve sosyal politikalar bakanlıgı sosyal yardımlar genel müdürlüğü nasıl yapacak ve ödeyecek mi, merak ediyorum ben de:9
önce hakkın olup olmadıgını tespit edelim sonra hakkımızı ararız. bunu yapmam için sorularımı doğru bir şekilde cevapla lütfen.
yoksa elimizdeki haktan da olmayalım. eger aradan 2 yıl geçmişse toplu parayı bırak maaşını da keserler
ha bu arada Ziraat Bankası'na yatırılan birikmiş paran sen çekmediğin için kuruma ( o zamanki primsiz ödemeler genel müdürlüğüne ki bu kurum da artık mülga) geri iade edilmiştir banka tarafından.