Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Ortaöğretim düzeyinde girenler burada toplanın

birde devlet in görevlenden degildir cvap güçlünün yanında olur

Arkadaşlar % 3 olan engelli kontenjanın % 5 e yükseltilmesi için birşeyler yapalım bir kanuna bakar seçim öncesi bimere cimere yazalım twitter den vs. haber bültenlerine konu yapalım

2018 ilk alım Haziran 2018 de olmalı 2014, 2016 da da bu tarihlerde olmuştu

aynı fikirdeyim ama kimsenin umrunda değil.

Arkadaşlar sınavda surekli genel kültür sorularını paylaştık genel yetenek daha yüksek puan vermiyormuydu mesela mat ve turkce onlardan hatırladığımız var mi ben unutmusum hafızamda özellikle türkçeyle ilgili bisey kakmamis🤔🤗

Türkçe de bir paragraf vardı hangisi 2.paragraftan başlar diye o abd ile başlıyordu

Şimdi hatırladım üslüsayı sorusunu frekanslar karışmamıştır inşallah bende

Vatandaşlık sorularının tamamını hatırlayan var mı? 1.yasama yürütme, yargı 2.belediye başkan,3.resmi gazete, 4.YSK, diğer iki soruyu HATIRLAYAN var mı???

Liberal sıklı olan bide devlet güçlünün yanındadır diye bir soru vardi

1-Tabgaçlar:Türeyiş
2-ASD özellıkleri: Ankara savası
3-istıklal Marşı:Safahat
4-Damat Ferit
5-Ysk
6-yasama yürütme yargı
7-Belediye baskanı
8-arpaçay
9-Azerbaycan
10-deprem fazlalıgı
11-Yarım kurede olması
12-Milliyetçilik
13-Kemal Sunal
14-Cüneyt Arkın
15-Satranç
16-Bursa
17-Atatürk dış politika
18-Londra konferansı bekir sami bey
19-İzmir iktisat: devletçilik
20-Zurna
21-Rusya
22-Güçlüyü savunmak
23-bimarhane
24-vılla gusti
25- atatürkün tbmm'in İstanbul a tolanmaması isteme nedeni
26-resmî gazete
27-Piri reis
28- maden sorusu
29-hangi kurum atatürk döneminde açılmamıştır

türkçe

zıt anlamlı olanlar doğum ölüm
demini almak olgunlaşmak
aziz sancarlı 2 soru 2 side E şıkkı olacak öğrencilik yıllarında aldığı ödüllerden bahsetmiyor ve diğeri hangisi öznel düşüncedir oda 5 yani en sondaki
türkçe 13 soru bütün felsefi alanlarda yazı yazar
dil bilgisi 3 soru
isim fiil
zamir
betimleme
hangi ikisi aynı anlamda kullanılmıştır 2ve 5 olacak soruyu hatırlayamadım
paragraf ayırma sorusu yunanlılarla başlıyan olacak vejteryanlı soru vejeteryanın içeriğinden bahsederken birden yunan mitolojisine geçiş yapıyor
süper kahraman sorusu özgür olma ve takdir edilme

Son düzenleme:
Piri Reis ve liberaldi sanırım

Piri Reis ve liberaldi sanırım

Süper kahraman özgür olma
Bu soru nasıldı

Aziz sancardan eminmisiniz cvptan

Ben ünvsitelerdeni işaretledim

Aldığı ödüller vardı zaten konuda

Arkadaşlar bimere ve cimere %3 kontenjanın yükseltilmesi için yazın

Çok teşekkür ederim. Devlet güçlünün yanındadır tamam bu soruyu merak ettim ve işaretlediğim seçenekte eşitlik geçiyordu, cevabım yanlış mı?

tek66. Soruyu yanlış biliyorsunuz. 2/7-3/14 tü. Paydaları eşitliyoruz, 4/14-3/14 = 1/14 cevap.

matematikten hatırladıklarım
1.soru 1/14
üslü sayıların cevabı 10 du ama soruyu pek hatırlamıyorum kesin 10 du
yaş probelimin cevabı 12 di
birde 12 erkek öğrenci 20 kiz öğrenci vardır erkek öğrenciler sınıfın kaçta kaçını oluşturur vardı cevap 3/8 di
fonsiyon vardı ama tam hatırlayamadım .
kesir sıralama vardı 4/5 ,1/2 oteki en küçüktü zaten herhalde
8/kök 8 vardi cevabı 2 kök 2 di hatırladıklarım bu kadar.

Zerya 11

hahaha ;) devlet güçlünün yanında olur mu arkadaşım soru tam olarak ne bilmiyorum ama sosyal devlet herkese eşit hak ve kanunlarla korur ama sende haklısın günümüzde zengin ve güçlünün yanında oldukları için fakirin kafası karışıyor.:D

Smilemisty

pek hatırlamıyorum ama sanırım halkevleri vardı, Ankara ile ilgili bir kurum vardı

Dış politika sorusunun cevabı komşu ülkelerle ortaklık mıydı

En fazla ortaöğretimden sınava girilen bölüm ama foruma bakıldığında sanırsın lisanstan daha çok girilmiş.
Aklımızda olan soruları ve cevapları paylaşalım arkadaşlar.

atatürk dış politika 3 bilgiden ikisini kapsıyor birini kapsamıyordu.sanırım ülkelerin bağımsızlığına saygı yada içilerine karışmama gibi bir şey ile zorunda kalınmadıkça savaşmama gibi iki bilgi doğru, diğer ülkelerin gücünden çekinme korma gibi bir bilgi ise yanlıştı..cevap ilk iki bilgiyi içeren şıktı

Üst Alt